Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Başkan Yazgı Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Başkan Yazgı Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Başkan Yazgı Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Başkan Yardımcıları ile birlikte belediye personeliyle bayramlaştı.
           Bayramlaşmaya ilk olarak dış birimlerden başlayan Başkan Yazgı, Destek Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşma töreninde personele hitaben bir konuşma yaptı.

          Belediye personelinin gece gündüz özveri ile Aksaray´a hizmet ettiğini belirten Başkan Yazgı konuşmasında şu görüşlere yer verdi ? Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun. İnşallah ailenizle birlikte güzel, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmişsinizdir. Ben her şeyden önce yapmış olduğunuz hizmetler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler bizim görünen yüzümüzsünüz. Vatandaşlarımızla direk temasta bulunan insanlar sizlersiniz. Sizlerin yapmış olduğu güzel çalışmalar ve güzel hizmetler halkımız tarafından hem olumlu karşılanıp hem de sizlere dua ediliyor. Ben de bu nedenle sizlere hem teşekkür hem de dua ediyorum. Sabahın en erken saatlerinden başlayarak gecenin en geç saatlerine kadar çalışmalarınız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu hakikaten özveri ve emek isteyen bir iş. Belki ailelerinizle bile zor görüşüyorsunuz ama hepimizin ortak amacı Aksaray´ımıza hizmet etmek olunca bizim ve sizlerin çalışmaları bu bilinç ve sorumluluk içinde devam ediyor. Ben her zaman söylüyorum. Bizler tek başımıza değiliz. Sizlerle beraber bir takımın üyeleriyiz. Her birimiz ne kadar iyi çalışırsak yaptığımız hizmetleri en iyi noktaya getireceğimize inanıyoruz. Bu gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun. İnşallah ailenizle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamınızı sürdürürsünüz. Aldığınız bütün paralar helal olsun size. Alın teri ile kazanmış olduğunuz şeyler en kutsal şeydir. Tekrar sizlere başarılar diliyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.?

 

 

Başkandan İşçilere Lokal Jesti

 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı işçilerle bayramlaşmanın ardından Destek Hizmetleri Müdürlüğünce yaptırılan yeni işçi lokalini ziyaret etti. Başkan Yazgı´nın talimatı ile yaptırılan lokalde her gün yaklaşık 500 işçiye hitap edecek nitelikte kitap okumak için kütüphane, bilgisayar ve internet sistemi, modern masa ve sandalyeler yer alıyor. Yeni lokali çok beğenen Başkan Yazgı, işçilerin dinlenebilecekleri modern lokalin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

 

?İtfaiyemiz Ekip Ruhu İle 9 Ayda 662 Yangına Müdahale Etmiştir?

 

 Daha sonra İtfaiye Müdürlüğü´ne geçerek görevi başında olan itfaiyecilerle bayramlaşan Başkan Yazgı, İtfaiye Müdürlüğü faaliyetleri konusunda kısa bir brifing aldı.

         İtfaiyenin yangın söndürmenin yanı sıra trafik kazaları ve kurtarma gibi toplumsal olaylara anında müdahale edebildiğini belirten Başkan Yazgı, ?İtfaiye bizim en önemli birimlerimizden bir tanesi. Sene içinde faaliyetler olarak çok fazla bilinmiyor ama en çok faaliyetlerin içinde sizler varsınız. Bu özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. 2015 yılının 9 aylık raporda şunu görüyorum ki 662 yerde yangına müdahale edilmiş. Bu büyük bir başarı ve bunlarda herhangi bir can kaybı olmamış. Bu sevindirici bir durum. Trafik kazalarına da müdahalelerimiz oluyor bizim araçlarımız ve ekipmanlarımız bu noktada gelişmiş durumda. Fen işlerinde muhtelif caddelerin yıkanması, sulanması işleri de var. O işlerde de kullanılıyor itfaiyemiz. 491 araç kullanılmış. Merdivenli araçlarımız 298 defa görevlendirilmiş tabi bunların arasında afiş asmak ve kapısı kilitlenerek mahsur kalan vatandaşlarımıza yardımcı olmakta var. 196 adet kurtarma olayı gerçekleştirilmiş. Yangın tatbikatı konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Okullarda, resmi kurumlarda ve işyerlerinde. Biliyorsunuz Mayıs ayında da ciddi anlamda bir sel felaketi yaşamıştık. Çok büyük sıkıntılar yaşadık ama sizlerin orada özverili çalışmalarınız yerinde müdahale etmeniz ve selden sonraki dönemlerde de gidip kontrol etmeniz halkımız tarafından çok büyük bir teveccühle karşılandı. Sizlerin de orada çok güzel bir ekip çalışması oldu. Onun içinde emeklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.? Şeklinde konuştu.  

 

?AMACIMIZ AKSARAY´IMIZI MARKA ŞEHİR YAPMAK?

 

 Başkan Haluk Şahin Yazgı ve ekibi son olarak Belediye hizmet binasında görev yapan belediye personelinin bayramını kutladı.

Başkan Yazgı, ?Öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun. Her zaman söylediğimiz gibi bizim için önemli olan çalışmalarımızda en üst düzeyde en büyük gayreti göstermek suretiyle halkımıza hizmet etmek. Ben göreve geldiğimden beri bu dördüncü bayramlaşma oldu. Bu demek ki zaman hızlı geçiyor ve sürede bu kadar kısalıyor. İnşallah içinde bulunduğumuz vazifemiz süresince de hizmetlerimizi aksatmadan çok iyi ve güzel bir şekilde geçiririz. Tabi bunu yaparken tek başımıza yapmıyoruz. Sizlerle beraber yapıyoruz. Burada sizlerin emeği ve çalışması bizler içinde önemli ve değerlidir. Bulunduğunuz yerlerde yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hizmetlerin daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum. En önemlisi her zaman dediğimiz gibi şehrimizi marka bir şehir yapmak. Güzel çalışmalarla hizmetimizi her yerde ifade edebilmek. Bunu da gerçekleştirdiğiniz için tekrar hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonrada çalışmalarımız yine artan ve yoğun bir tempo ile devam edecektir? dedi.

            Yapılan konuşmanın ardından Başkan Yazgı, belediye de çalışan personelle bayramlaştı.

 

 



Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı
Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı
Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi
Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli