Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Başkan Yazgı Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Başkan Yazgı Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Başkan Yazgı; Aksaray´ımızı sizlerle birlikte daha iyi noktalara getireceğiz

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberinde Başkan Yardımcıları Güven Kemerkaya, Mustafa Karahancı, Serdar Baydar ile birlikte belediye personeliyle bayramlaştı.
            Bayramlaşmaya ilk olarak dış birimlerden başlayan Başkan Yazgı, Destek Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşma töreninde personele hitaben bir konuşma yaptı.

Başkan Yazgı ? Sizler bizim için önemlisiniz. Bunu gerçekten inanarak ve güvenerek söylüyorum. Çünkü sizler dışarıda görünen yüzümüzsünüz. Sizlerin vatandaşlara olan davranışlar ve yapmış olduğunuz hizmetler ve işinizde göstermiş olduğunuz hassasiyet bizim her zaman en önemli fonksiyonumuz ve görünen kısmımız olacak. O nedenle çalışmalarınızda her zaman bu hassasiyeti göstererek sürdürmenizi istiyorum.? Dedi.

Başkan Yazgı ? Göreve başlayalı yaklaşık 1,5 yıl oldu. Bu süre zarfında Şehrimiz adına olumlu çalışmalar yürüttük. Hep birlikte güzel çalışmalara imza attık. Bundan sonrada yeni çalışmaları el birliği ile yürüteceğiz. Biliyorsunuz Başkan Yardımcılarımızda da bir değişiklik oldu. Şu anda 3 tane başkan yardımcımızla devam ediyoruz. Diğer 2 başkan yardımcımıza görevlerinden dolayı teşekkür ettik. Allah nasip ederse yeni bir başkan yardımcımızla yeni bir ekibimizle yola devam edeceğiz. Hepinizden yeni bir enerji ile işlerinize motive olmanızı istiyorum. Tekrardan bayramınızı tebrik ediyorum.? dedi. 

Daha sonra İtfaiye Müdürlüğü´ne geçerek görevi başında olan itfaiyecilerle bayramlaşan Başkan Yazgı, İtfaiye Müdürlüğü faaliyetleri konusunda kısa bir brifing aldı.

İtfaiyenin yangın söndürmenin yanı sıra trafik kazaları ve kurtarma gibi toplumsal olaylara anında müdahale edebildiğini belirten Başkan Yazgı, ?Bizim için en önemli birimlerden birisi de itfaiye birimidir. Bunun ne kadar önemli olduğunu geçtiğimiz yangın olayında bir kez daha gördük. Bunu biz biliyoruz ama Aksaray halkı kamuoyu olarak bir kez daha farkına vardık ki itfaiye biriminin etkili ve güzel çalışmasının neleri beraberinde getirdiğini bir kez daha görmüş olduk. Tabi o ilk olaydan sonra bizim bir basın açıklamamız oldu. Basın açıklamasında da özellikle itfaiyeyi hedef alan bazı ifadeler vardı. Biz bunları düzelttik. Doğrusunu birinci ağızdan anlattık. Biz bu olayda kimlerin ihmalkâr olduğunu ve kimlerin hata yaptığını belgelerle bir kez daha vurguladık.? şeklinde konuştu.  

Başkan Haluk Şahin Yazgı ve ekibi son olarak Belediye hizmet binasına geçerek belediye personelinin bayramını kutladı. Başkan Yazgı, ?Öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun. Her zaman söylediğimiz gibi bizim için önemli olan çalışmalarımızda en üst düzeyde en büyük gayreti göstermek suretiyle halkımıza hizmet etmek. Bir buçuk sene içinde yapmış olduğumuz çalışmaları biz tek başımıza değil sizlerle beraber yaptık. Her şeyden önce emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonrada çalışmalarımız yine artan ve yoğun bir tempo ile devam edecektir.? Dedi

Aksaray´da yaşanan sel ve yangın olaylarına da değinen Başkan Yazgı ? Biz bu görev süremizde birçok acı tatlı olayla karşılaştık. Birçok sıkıntıyı göğüsledik. Bunlardan bir tanesi sizlerin de bildiği gibi bir sel olayıdır. Aksaray´ımızda uzun zamandır böyle şiddetli bir yağış olmamıştı. Bu yağışın bir faydası şu oldu barajda su seviyesinin önceki senelere göre yükselmiş olması işin sevindirici tarafı. Ama bir taraftan da özellikle bu sel yatağına yapılan evlerde meydan gelen hasarlar da ve muhtelif mahallelerde yaşadığımız sıkıntılarda selin aslında ne kadar önemli ve üzerinde durulması gereken bir konu olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bundan sonraki çalışmalarımızda özellikle dere yatağına yapılan yerlerle ilgili bir kentsel dönüşüme ve yapılaşmaya dikkat etmemiz gerektiğini bir kez daha ortaya çıkartmış olduk. Kaçak yapı ile mücadelenin ne kadar önemli olduğunu gördük. Gecekondulaşmanın yanlış yerde yanlış şekilde yapıldığını ve karşımıza çıkacak üzücü sonuçları da önlemek maksadıyla bundan sonraki çalışmalarımıza dikkat edeceğimizi söylememiz gerekiyor. ? Dedi

Başkan Yazgı, belediyenin yapmış olduğu proje ve çalışmalardan belediye personelinin haberinin olması gerektiğini ve dışarıdan gelen vatandaşlara bu hizmetlerin özellikle altı çizilerek anlatılması gerektiğini söyledi. 

Daha sonra Aksaray´da meydana gelen sel olayında büyük gayret gösteren birimlerin personelleri adına birim müdürlerine Başkan Yazgı tarafından teşekkür plaketi verildi.

Ödül töreninin ardından Başkan Yazgı ve başkan yardımcıları, belediye de çalışan personelle bayramlaştı.

 

 

 



Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Gözler Merkez'in faiz kararında
Meteoroloji uyardı; Tehlike geliyor, maske takın!
Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,50% 0,02
  • EURO

    34,82% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2424,26% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı