Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Başkan Mahallemizde Ekibi Hamidiye Mahallesinde?

Başkan Mahallemizde Ekibi Hamidiye Mahallesinde?

Başkan Mahallemizde Ekibi Hamidiye Mahallesinde?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın Belediye tarihinde bir ilk olan  ?Başkan Mahallemizde? projesi hızla devam ediyor.

Daha önce İstiklal ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinde gerçekleştirilen ve büyük yankı uyandıran ?Başkan Mahallemizde?projesi, bu kez Hamidiye Mahallesinde gerçekleştirildi.

Belediyede çalışan 1100 kişilik ekip bu kez tarihi Ulu Cami önünde toplandı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, başkan yardımcıları ve tüm daire müdürleri ile birlikte meydana gelerek personellere hitaben bir konuşma yaptı.

?Biz bir aileyiz? diyerek sözlerine başlayan Başkan Yazgı ?Bizler sahada olan ekiplerimiz ve belediyede masa başında olan ekiplerimizle büyük bir aileyiz. Biz bir takımız. Bu takımın bir kısmı burada bin 100 kişilik dev bir kadro bu şehrimizi en iyi hale getirmek ve marka şehir yapmak için var gücü ile çalışıyor. Birbirimizin farkında olmak ve birbirimize destek olmak bu yapılan faaliyetlerin en küçüğünden en büyüğüne kadar bütün herkesin bilmesi gerekiyor. Birbirimize sahip çıkarak birbirimizi dinleyerek ve en önemlisi de Aksaraylı hemşerilerimize en iyi gayreti ve en iyi hizmetimizi sunarak bu çalışmaları taçlandırmayı hedefliyoruz. Dolayısıyla hem sahada hem de belediyede bulunan ekibimizin tek bir amacı var. Aksaraylı hemşerilerimize en güzel çalışmayı en güzel hizmeti sunabilmektir.? Dedi.

Başkan Yazgı, Sabahın erken saatlerinde tüm birimlerle Hamidiye mahallesi ve şehir merkezinde yapılacak çalışmalar öncesi gerekli talimatları verdi.

Başkan Yazgı ve ekibi, Ulu Cami etrafında bulunan parkta, yaptığı incelemeler sırasında karşılaştığı vatandaşlarla hasbihal edip, istek ve önerilerini dinledi.

Bu arada belediye ekipleri tarafından Ulu Cami önündeki havuz ve parkta temizlik, bakım onarım ve yeni peyzaj projeleri için çalışmalar yapıldı.

 Hamidiye Mahallesinde  Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri,  mahalle genelinde çalışmalarına devam etti.

Başkan Yazgı, Ulu Camii bahçesinde bulunan Emekli Dinlenme Evini  ziyaret ederek vatandaşların  istek ve önerilerini dinledi.

Başkan Yazgı bu arada yapılan çalışmaları da bizzat yerinde inceledi.  Başkan, Aksaray belediyesinin vatandaşlara daha kaliteli ve hijyenik hizmet sunmak için başlattığı  Ulu Camii lavabo ve abdesthane yenileme çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Yazgı, İl Halk Kütüphane Müdürü Çağatay Van ve kütüphane de bulunan gençleri ziyaret ederek sohbet etti.

Daha sonra Hamidiye Mahallesine geçen Başkan Yazgı Mahalle Muhtarı  Şaduman Singin ile birlikte mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

Bu arada belediye birimleri de Hamidiye Mahallesinde faaliyet gösterdi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri Hamidiye Mahallesinde bulunan iş yerlerini ziyaret ederken , ?Belediyem Kapımda? ekipleri de Hamidiye Mahallesinde gün boyu esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek istek ve önerileri ilk ağızdan dinlediler.

Fen işleri Müdürlüğü ekipleri de Hamidiye Mahallesinde deforme olan yolları sıcak asfalt çalışmaları ile onararak pırıl pırıl yaptı. Kalealtı Caddesi´nin ihtiyaç duyulan noktalarında Fen İşleri tarafından kaldırım yapım ve onarım işlemleri gerçekleştirildi.

Hamidiye Mahallesi Kale Altı Caddesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mevsimlik çiçek ekimleri ve aydınlatma çalışmaları yapıldı. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından araç trafiğinin yoğun olduğu Bankalar Caddesi´nde bulunan engelli araç park yeri işaret boyama işlemleri yapıldı.

Başkan Yazgı eşi Hasibe Hanımla birlikte ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Başkan, Hamidiye Mahallesinde ikamet eden Mehmet Ali Koçak ve ailesini ziyaret etti.

Başkan Yazgı İkindi namazı sonrası Üçler Mescidi İmam Hatibi ve cemaati ile hasbihal ederek görüşlerini aldı.

Hamidiye Mahallesinde gün boyu yapılan hizmetlerin ardından akşam ise 15 Temmuz Milli İrade Meydanı´nda düzenlediği çeşitli etkinliklerle çocukları doyasıya eğlendirdi. Program Açık hava sinema gösterisi öncesi ile sona erdi.

Hamidiye  Mahallesi Muhtarı Şaduman Singin , Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın ?Başkan Mahallemizde? adlı projesi ile  Hamidiye mahallesine  yaptığı hizmetlerden dolayı tüm mahalle sakinleri adına Teşekkür etti.

 



Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli