Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

Başkan Haluk Şahin Yazgı´dan Anlamlı Ziyaretler

Başkan Haluk Şahin Yazgı´dan Anlamlı Ziyaretler

Başkan Haluk Şahin Yazgı´dan Anlamlı Ziyaretler

Başkan Yazgı ve Meclis Üyeleri Şehit Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy´un Ailesini Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, vatan uğruna canlarını feda eden Aksaraylı şehitlerin ailelerine yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Şehit Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy´un ailesine ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı şehit aileleri için ne yapsak azdır diyerek ?Bizleri de birer evladınız olarak görmenizi isterim. Sizler için buradayız. Bir isteğiniz ya da arzunuz olduğunda her zaman bizlere iletebilirsiniz. Bu toprakları ve ailelerini bizlere emanet bırakan şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyor, mekânlarının cennet olmasını Allahtan niyaz ediyorum? ifadeleri kullandı.   

Ziyaret sonrası Başkan Yazgı,Şehidin ailesine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerimtakdimetti. Gümüşsoy ailesi, kendilerini ziyaret eden Başkan Yazgı ile eşi Hasibe hanıma ve meclis üyelerine Teşekkür etti.

 

Başkan Yazgı ve Beraberindeki Meclis Üyeleri 15 Temmuz Sonrası 27 Gün Nöbet Tutan Haluk Aydın´ı Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ve Belediye Meclis Üyeleri ile 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi sonrasında 27 gün boyunca meydanlarda elinde Türk bayrağı ile sabahlara kadar nöbet tutan Haluk Aydın´ı ziyaret etti.

Vatansever Haluk Aydın, bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Başkan Yazgı´ya eşine ve beraberindeki belediye meclis üyelerine Teşekkür etti.

Aydın, ?15 Temmuz´ hain darbe girişimin üzerinden tam bir yıl geçti. Allah´ım ülkemize ve milletimize bir daha böyle günler yaşatmasın Ancak bu ülke öyle bir ülke ve bu millet öyle bir millettir ki; dünya da eşi benzeri yoktur. Ecdadımızın bize bıraktığı miras milli ve manevi değerlerimizdir. Yüreği imanla dolu bu Millet, düşmana karşı tek vücut tek yürek olduğunu 15 Temmuz´da göstermiştir. Milletimizin inancı, birliği ve bütünlüğü sayesinde sadece ülkemiz düşmanlarına değil, tüm dünyaya gücümüzü gösterdik.? şeklinde konuştu.

 

Başkan ve Meclis Üyeleri  Şehit Özel Harekât Polisi Sinan Kunduracı´nın Ailesini Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ve Belediye Meclis Üyeleri,şehit ailelerini ziyaret kapsamındaAksaraylı Şehit özel Harekât Polisi Sinan Kunduracı´nın ailesine ziyarette bulundu

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada Millet olarak şehit ailelerin acısına ortak olduklarını söyleyerek ?Öncelikle vatan uğruma canlarını feda eden tüm şehitlerimizin Mekânları cennet olsun. Şehitlik nasip meselesidir. Allah milletimize güç kuvvet versin... Onların bizlere mirası olan vatana, dine, bayrağa sahip çıkmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Şehitlerimizin aileleri de şehitlerimizin bize emanetidir. Sizler için ne yapsak azdır.? ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Başkan Yazgı,Şehidin ailesine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim takdim etti. Ziyaretin ardından Başkan Yazgı,Vatansever Haluk Aydın´a Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

 

Şehit Polis Yunus Emre Akbaş´ın Ailesine Anlamlı Ziyaret

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ve Belediye Meclis Üyeleri,şehit ailelerini ziyaret kapsamındaAksaraylı Şehit Özel Harekât Polisi Yunus Emre Akbaş´ın ailesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada ?Bizler burada huzurlu bir şekilde yaşıyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz. Şu yaşadığımız coğrafyada devlet kuran ecdadımız geçmiş tarihlerde çok şehit verdi. Şuan milletimizin her bireyi bu vatan uğruna canını seve seve vermeye hazır. Şehitlerimiz bizim her zaman baş tacımızdır. Daha öncede olduğu gibi bundan sonra şehit yakınlarımızın daima yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum ? ifadelerini kullandı.Ziyaret sırasında Başkan Yazgı,Şehidin ailesine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerimtakdimetti.

 

 

 

 



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu