Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Başkan Altınsoy´a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Başkan Altınsoy´a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Başkan Altınsoy´a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlerde göreve getirilen Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy´a tebrik ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. İl Başkanı Altınsoy´un göreve gelmesinin ardından Daire amirleri, Kamu Kurum çalışanları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Muhtarlar, İş Adamları ve Aksaray Halkı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunuyor. Sabah saatlerinde başlayan ziyaretler gün sonuna kadar aralıksız devam ediyor. Gün içerisinde pek çok misafiri ağırlayan başkan Altınsoy, parti ve teşkilatla ilgili işlerini de aksatmadan sürdürüyor.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ?Geçtiğimiz günlerde kutlu yürüyüşte Aksaray İl Başkanlığı bayrağını teslim aldık. Hedefimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu ?ak´ bayrağı en yükseğe çıkarmaktır. Ak bayrağı bugüne kadar büyük bir başarıyla getiren Grup başkanvekilimiz İlknur İnceöz, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı ve Parti başkanlarımız başta olmak üzere il teşkilatımızın kurucularından, partimizde bugüne kadar görev yapmış il, ilçe, kadın kolları, gençlik kolları ve belde başkanlarımıza, yöneticilerimize, partimizin her kademesinde görev almış herkese, parti çalışanlarımıza, parti üyelerimize kadar herkese ifa ettikleri görev ve gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bu kutlu davadaki başarımız teşkilatımızın başkanından üyesine kadar birlik, beraberlik ruhu içerisinde hareket etmesinden tek vücut olmasından kaynaklanmaktadır. Sen, ben, o yok biz varız. O yüzden liderimiz, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın da her zaman ifade ettiği gibi ?Bir olacağız, iri olacağız ve her zaman diri olacağız.´ Partimizin başarısını artırarak devam ettirmesi için tabanımızla ve halkımızla iletişim çok önemlidir. Biz teşkilat yöneticileri olarak sürekli hareket halinde olmak zorundayız. Vatandaşlarımızla birebir, yüz yüze iletişim halinde olacağız. İlk sınavımız olacak olan 2019 seçimlerine kadar Aksaray´da Allah´ın izni ile çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız dedi,ziyaretlerinden dolayı Daire amirleri, Kamu Kurum çalışanları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Muhtarlar, İş Adamları ve Aksaray Halkı halkına teşekkür ederek, İnsanlarımızın mutluluğunu hizmetlerin odak noktası yaparak Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Teşkilatımız, Sivil Toplum Örgütlerimizle birlikte İlimize hep beraber güzel hizmetler edip vatandaşlarımıza hizmet etmeyi Allah nasip etsin bizlere" şeklinde konuştu.

Tebrik ziyaretinde bulunan Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve ziyaretçiler ise İl Başkanlığı görevinde başarılı olacağına inançlarının sonsuz olduğunu belirterek her türlü desteğin vereceklerini söylediler



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli