Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Başkan Adayı Evren Dinçer; Hedefimiz Güçlü, Müreffeh ve Saygın Şehir

Başkan Adayı Evren Dinçer; Hedefimiz Güçlü, Müreffeh ve Saygın Şehir

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

AK Parti İl teşkilatı tarafından Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adayları için tanıtım toplantısı düzenlendi. Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değinerek hedeflerini açıklayan Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, ?Bizim AK Partili bir belediye olarak hedefimiz; ilk olarak birlik ve beraberlik içerisinde Aksaray´ımızın demokratik, güçlü, müreffeh ve saygın Türkiye´ye layık bir şehir olmasını sağlamaktır.?

Okurlar Dinlenme Tesisinde birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıya İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adayları katıldı.

Aksaray merkez başta olmak üzere tüm ilçe, belde ve belediyelerinde milletin desteğiyle AK Parti´nin hizmet bayrağının dalgalanacağını belirten İl Başkanı Altınsoy, ?AK Parti bir siyaset okulu. İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis adaylarımızın çoğuna baktığımda bu teşkilatın tozunu yutmuş arkadaşlarımız olarak gördük. Teşkilat olmadan hiçbir şey olmayacağını artık bilmeniz ve anlamanız lazım. Teşkilatla hemhal olmanız lazım. Ben özellikle İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adaylarımızdan bunları bekliyorum. Seçimlerden sonra mutlaka teşkilatla hareket edin. Bugün biz varız, yarın bir başkaları olacak. Ancak teşkilat her zaman olacak. Bunun kıymetinde ve bilincinden olmalıyız. Parti teşkilatları ile uyum içerisinde ilimizi karış karış gezerek sıkmadık el, girmedik işyeri ve ev bırakmamalıyız. Birlikte hareket ederek inşallah önce Rabbimizin izniyle halkımızın da desteğiyle Aksaray´ımızın genelinde partimizin hizmet bayrağı dalgalanacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.? dedi.

Belediye Başkan adayı Evren Dinçer de yaptığı konuşmada, ?Çıktığımız bu yolda Rabbimiz bizlere zafer ve başarılar nasip eylesin. Hem İl Genel Meclisi hem de Belediye Meclis üyesi adaylarımızın herkes kendi bölgesinde çalışmaya başlayacak. İlk olarak aile etrafında başlamak üzere konu komşu, akraba, eş, dost, okul arkadaşı, hemşerisi, iş arkadaşı herkese bu davayı ve çalışmalarımızı anlatacağız. Sahada seçim kampanyamızı yürütürken sadece yapacağımız hizmetleri değil, ülkemizin içinde bulunmuş olduğu ekonomik siyasi konjonktürü de anlatmalıyız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın uğraştığı, peşinden koştuğu davayı da anlatmamızın önemli bir yeri olduğunu düşünüyorum. Biz sahamızda çalışmaları yaparken yapılacak ve edilecek hizmetler belli. Ama onun ötesinde daha üst perde de daha üst noktada biz ülkemizde istikrarın sağlanması, istikrarın devamını teminin etmemiz gerekiyor. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bize güvenen, katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu görevi hep birlikte, sizlerin destekleriyle layıkıyla yerine getirmeyi Rabbimden nasip etmesini diliyorum. Belediyecilik, millete hizmetin ilk kapısıdır.? diye konuştu.

AK Parti´nin belediyecilik birikiminin hiçbir siyasi partide olmadığını kaydeden Dinçer, ?Belediyecilik konusunda öncüyüz. Bugüne kadar bizden önceki belediye başkanlarımız her ne yaptılar ise insan için yaptılar. Biz göreve geldiğimizde her ne yapacaksak, insan için yapacağız. Bizim daha en baştan söylediğimiz şudur: ´İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.´ Göreve geldiğimizde şehirlerimizin ve insanlarımızın sorunlarını çözmeye kararlı şekilde devam edeceğiz. Büyük projelerimiz olacak. Mevcut devam eden projeleri hızla tamamlayacağız, yeni projelere başlayacağız. Bunun yanında, katılımcı, vizyoner, girişimci belediyecilik anlayışını daha da güçlü hale getireceğiz. Şehrin sakinlerine daha fazla ilgi duyan, onlarla yakın diyalog içinde iç içe olan, dokunan, etkileyen çalışmalara ağırlık vereceğiz. Bizim AK Partili bir belediye olarak hedefimiz; Aksaray´ımızın demokratik, güçlü, müreffeh ve saygın Türkiye´ye layık bir şehir olmasını sağlamaktır.? diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları ile Belediye Meclis üyesi adayları tek tek isimleri okunarak tanıtıldı. Tanıtımdan sonra adaylar birlik beraberlik pozu verdiler. 



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,53% -0,04
  • EURO

    34,79% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2439,98% 0,42
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı