Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Basit Dokunuşlarla Büyük Etkiler Oluşturabilirsiniz

Basit Dokunuşlarla Büyük Etkiler Oluşturabilirsiniz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, öğrencileri etkinlikler noktasında her zaman desteklediklerini, ortaya güzel çalışmaların çıkması için onların işlerini kolaylaştırmaya devam edeceklerini söyledi.

Şahin, Öğrenci Toplulukları Çalışma Odalarını ziyaret etti ve topluluk yöneticilerinden projelerini dinledi. Yeni topluluklar kurulduğunu, ayrıca bazı topluluklar da -öğrencilerin mezun olmasından dolayı-  yeni yönetimlerin işbaşına geldiğini kaydeden Şahin, “Biz de hem yeni arkadaşlarımızla tanışmak, onların projelerini dinlemek, hem de bu konulardaki genel yaklaşımlarımızı izah etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştiriyoruz” dedi. Hayatın bir bölümünün akıl gelişimi, bir bölümünün fiziki/bedeni gelişim, diğer bir bölümünün ise ruhi gelişim olduğuna dikkat çeken ASÜ Rektörü, öğrencilerin bu üç alanda da kendilerini geliştirerek mezun olmalarını arzu ettiklerini söyledi. Kampüsteki fiziki imkânların etkinlik düzenlemeye son derece müsait olduğunu anımsatan Şahin, “Atletizm pisti, bisiklet sahası, yüzme havuzu, spor salonu, basketbol ve tenis sahaları, konferans salonları… Buraları etkin şekilde kullanın. Örneğin; öğrencilerin, akademisyenlerin ve diğer tüm çalışanların da katılabileceği organizasyonlar, turnuvalar düzenleyin. Basit dokunuşlarla büyük etkiler oluşturabilirsiniz. Topluluklarımızın kendilerini ifade edebilmek için -hukuk ve ahlak sınırları içinde kalmak şartıyla- düzenleyecekleri her etkinliğe katkı sunmaya hazırız” dedi. Öğrencilerin merkezde olduğu etkinlikleri önemsediklerini de kaydeden Prof. Şahin, şöyle devam etti: “Eğer bir konser, bir sergi, bir tiyatro veya bir sportif müsabaka yapılacaksa bunları sizler yapın, biz de sizin işlerinizi kolaylaştıralım. Fikirler üretin, bunları birlikte olgunlaştıralım ve ortaya hep beraber güzel işler çıkartalım. Biz, bütçenin tamamının bir konsere harcandığı, sonra yıl boyunca etkinliklerin neredeyse yapılmadığı bir anlayış yerine, bütçenin en makul, en verimli şekilde kullanıldığı, öğrencilerin etkinliklerinin yıl boyunca desteklendiği bir anlayışla hareket ettik, bundan sonra da aynı şekilde hareket edeceğiz.”

ASÜ Rektörü Şahin, konuşmasının ardından tüm öğrenci topluluklarını çalışma odalarında ziyaret etti, projelerini dinledi, notlar aldı ve benzeri içeriğe sahip daha kapsamlı toplantılar yapacaklarını belirtti.



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Merkez'in rezervleri azalışta!
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9887,34%1,76
  • DOLAR

    32,51% 0,07
  • EURO

    34,89% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2454,71% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4012,78% 0,50
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı