Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Bakanlarımız Aksaray Sanayisinden Memnun

Bakanlarımız Aksaray Sanayisinden Memnun

Geçtiğimiz günler içerisinde ilimize gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasına yaptıkları ziyarette ATSO

Geçtiğimiz günler içerisinde ilimize gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasına yaptıkları ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş´a ilimiz sanayisine olan talepten dolayı memnun olduklarını dile getirirlerken ilerleyen dönemlerde Aksaray´ın sanayi şehri olacağını belirttiler.

Aksaray Sanayisine verdiği katkılardan dolayı ATSO Başkanı Koçaş´a, Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Bakanlarımız bölgede Aksaray sanayisinin yakından takip edildiğini ve bilindiğini bu durumun ilimiz adına mutluluk verici olduklarını dile getirdiler.

KOÇAŞ ? AKSARAY HAK ETTİĞİ YERLERE GELİYOR ?

Aksaray´lı Bakanlarımızı Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını ifade eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise yapmış olduğu açıklama da; Bundan bir yıl öncesinde Aksaray´ın her alanda çok iyi yerlere doğru gittiğini belirttiğimizde bu sözün ne kadar haklı ve doğru olduğunu bir kez daha gördük. Bugün Aksaray son yıllarda göstermiş olduğu birlik ve beraberliğin meyvesini almaya başlamıştır. Kritik bir dönemde devletin önemli noktalarından olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığına Sayın Ali Rıza Alaboyun´un, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı´na Sayın Cenap Aşçı´nın ve kendisini Aksaraylı olarak kabul ettiğimiz ve hiçbir zaman gönüllerden silmeyeceğimiz Eski valimiz Sayın Selami Altınok´un da İç İşleri Bakanlığına getirilmesi ilimize olan güvenin temsilidir.

Bu kadar kritik bir dönemde ülkenin kilit noktalarına Aksaraylıların gelmesi Sayın Başbakanımızın ilimize duyduğu güven ortamından kaynaklanmaktadır. Biz inanıyoruz ki ilimiz yıllarca hasretini duyduğu siyasetteki üst düzey noktalara bundan sonra da insanlar verecektir. Aksaray birlik ve beraberliğini bozmadığı sürece Allah´ın izni ile daha çok bakanlar çıkaracaktır.

AKSARAY´IN TEMEL SORUNLARI BAKANLARA İLETİLDİ

Aksaray´ın temel sorunlarını dile getiren Koçaş açıklamasının devamında ; ? Her ilin olduğu gibi Aksaray´ında çeşitli sıkıntıları bulunmaktadır. Ülkemizin iki tane önemli noktasına gelen Bakanlarımızdan isteğimiz bu sorunlara çözüm bulmalarıdır. Bu sorunların başında Tıp fakültesinin hayata geçirilmesi, Demiryolunun en kısa zamanda tamamlanması, Lojistik Merkezinin kurulması, İhtisas Endüstri Merkezinin Kurulması, su sorununun çözüme kavuşturulması ilimizin temel sıkıntıları arasındadır. Bu sorunlar ortadan kaldırıldığında Aksaray refah düzeyi yüksek sanayi şehirleri arasında olacaktır.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak Sayın Bakanlarımızdan isteğim bu sorunlarımıza çözüm bulmalarıdır ki bulacaklarına da canı gönülden inanıyor, Aksaray Sanayisi adına başarılar diliyorum? Dedi.



MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli