Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Bakanlar Aksaray Belediyesini ziyaret etti

Bakanlar Aksaray Belediyesini ziyaret etti

Bakanlar Aksaray Belediyesini ziyaret etti

            İçişleri Bakanı Selami Altınok, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Belediye ziyaretinde Aksaray´ı Ankara´da temsil ettiklerini söylerken Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 3 bakanla ilgili olarak ?Aksaray´ın gurur tablosu? değerlendirmesinde bulundu.

 

                        Belediye girişinde şeref defterini imzalayan İçişleri Bakanı Selami Altınok, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, Aksaraylı olmaktan ve ülkeye hizmet etmekten mutluluk duyduklarını söylediler.

 

                        Bakanların Aksaray için önemli bir kazanç olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ?Kabinede 3 bakan ile temsil edilen bir şehir olarak gurur duymaktayız. Bu Aksaray´ın ne kadar önemli bir şehir olduğunu göstermektedir. Burada yetişen insanlar, bugün ülkenin yönetiminde önemli işler yapmaktadır. Bakanlar Kurulu´nda Aksaraylı olarak bulunan bakanlarımıza belediye başkanı olarak teşekkürü bir borç biliyorum. Ne zaman Aksaray ile ilgili bir sorunumuz olsa kapılarını çalıyoruz ve bizlere yol gösteriyorlar. Millete hizmet için üstlendikleri görevlerin bilincini taşıyan bakanlarımıza tekrar teşekkür ediyorum? dedi. 

 

                        Vali Şeref Ataklı, Belediye ziyaretinde Bakanlara eşlik ederken Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay da, bakanlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

VALİ OLARAK AYRILMIŞTI. BAKAN OLARAK DÖNDÜ

 

                   Geçtiğimiz yıllarda Aksaray Valisi olarak görev yapan ve daha sonra yayınlanan bir kararname ile İstanbul Emniyet Müdürlüğüne atanan Selami Altınok, seçim hükümeti kabinesinde İçişleri Bakanlığı görevini devraldı. Aksaray´da Vali olarak tayin edildiği süre zarfında Aksaraylıların takdir ve sevgisini kazanan İçişleri Bakanı Selami Altınok, Vali olarak ayrıldığı Aksaray´a Bakan olarak geri döndü. Her platformda hiçbir zaman Aksaray´ı unutmadığını beyan eden Bakan Altınok, kendisini her zaman bir Aksaraylı olarak gördüğünü söyledi. Valilik yaptığı dönemden bu yana Aksaray´ın çehresinin değişmiş bulduğunu aktaran Bakan Altınok, Aksaray´ın değişen ve gelişen bir şehir olduğunu ve bu bağlamda da yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya teşekkür etti.

 

                        Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, kabinede bakanlar olarak Aksaray için ne yapılması gerekiyorsa, onu yapmaya hazır olduklarını söylediler.

 

                        Başkan Yazgı, günün anısına İçişleri Bakanı Selami Altınok´a Ulucami kabartmalı tablo hediye etti. Bakan Altınok, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın genç ve güler yüzlü olmasının Aksaray için ayrıca bir avantaj olduğunu belirti.

   

 



Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,53% 0,02
  • EURO

    34,87% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2429,27% -0,02
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false