Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Bakan Aşçı Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Bakan Aşçı Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını  ziyaret etti.

Bakan Aşçı Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

 

                Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Asü Rektörü Prof Dr. Yusuf Şahin, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ve Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ile birlikte ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı, ATSO Başkanı Ahmet Koçaş´ı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

                ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve ekibinin göreve gelmesi ile birlikte Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının ilimiz tarihinde ilk defa düzenlenen ve organize edilen çalışmaların altına imza attığını dile getirirken, yapmış olduğu açıklama da; ?  Sanayimizin merkezi olan ATSO son yıllarda yaptığı proje ve çalışmalarla bölge de takdir toplamıştır. Burada Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve çalışma arkadaşlarının büyük emeği vardır.  Özellikle ilimiz tarihlerinde ilk defa düzenlen OTO Show ve Sanayi Fuarları ilimizin marka şehir olma yolunda tanıtımını ortaya çıkarmıştır.  Yine aynı şekilde Aksaray´ın kalifiye eleman sıkıntısının önüne geçmek için Ticaret Borsamızla birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Organize Sanayi Bölgemize yapacak olduğu Meslek Lisesi Aksaray´ın eleman sıkıntısının önüne geçecektir. 

Ticaret ve Sanayi Odaları bir şehrin sanayide ki en büyük temsilcilikleridir. Ticaret ve Sanayi Odaları ne kadar fazla çalışır ve projeler üretirse şehirler Sanayi şehri olma yolunda ilerler. Bu nokta da Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ilimizin Sanayi şehri olabilmesi için sürekli çalışmaktadır. Ben bu yüzden Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Koçaş´a ve çalışma arkadaşlarını canı gönülden tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum? Dedi.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ ? BAKAN AŞÇI AKSARAY İÇİN BİR NİMET ?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı´nın, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etmelerinden dolayı onur duyduklarını belirten ATSO Başkanı Koçaş ise yapmış olduğu açıklama da; ? Geçici seçim hükümeti kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Sayın Cenap Aşçı´ya odamıza yapmış olduğu ziyaretten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bundan önceki hayatında başarılarla dolu bir dönemi olan Sayın Bakanımız bir gün olsun memleketini unutmamış hemşerilerinin sıkıntısının önüne geçmek için çalışmıştır.

 Gümrük ve Ticaret Bakanlığına gelmesi ile birlikte de Aksaray´ın problemlerinin çözümü noktasında çalışmalar yapmaktadır.  Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Cenap Aşçı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Ali Rıza Alaboyun ve İçişleri Bakanımız Sayın Selami Altınok Bakanımız Aksaray için bir nimettir.  Bu yüzden hepsine ayrı ayrı teşekkür etmemiz gerekir.

Aksaray´ın sanayide ki aynası olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu adına Bakanlarımıza başarılar diliyorum. İnşallah 1 Kasım seçimlerinden sonra Aksaraylı siyasilerimize yine Bakanlıklar verilir ve Aksaray büyümesine daha hızlı bir şekilde devam eder ?Dedi.

 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli