Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

Bahçeli: "Şehidimizin bacısına küfretmek soysuzluk, şerefsizliktir"

Bahçeli:

Bahçeli: "Şehidimizin bacısına küfretmek soysuzluk, şerefsizliktir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Partili Lütfü Türkkan ile ilgili "Bir şehidimizin bacısına küfür etmek soysuzluktur, şerefsizliktir, düşman dilidir" dedi. Terör konusuna da değinen Bahçeli, "Kimin eli kimin cebinde belli değildir" yorumunda bulundu.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Atatürk'ü vefatının 83. yılını saygıyla, minnetle, rahmetle anarak başladığı konuşmasında, Türk milleti, hiçbir güce eğilmeyeceğini, vatan evlatlarının özündeki cevheri ortaya çıkartarak, şer odaklarının heveslerini kursaklarında bırakılacağının sözünü verdi.

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın, şehit yakınına küfür etmesi konusuna da değinen Bahçeli, "Bir şehidimizin bacısına küfür etmek soysuzluktur, şerefsizliktir, düşman dilidir" yorumunu yaptı. Edepsizlik, ahlaksızlık, kansızlık olarak nitelendiren Bahçeli, "İçinde insan sevgisi, şehit saygısı, millete bağımlılık ve ilahi adalet olan hepimizin yüreğini dağlamıştır. Burası Kürdistandır diyen bölücüye 'tık' yok ama, şehidin bacısına ağza alınmayacak küfürler vardır. İP Başkanı yaptığını bulacak, ettiğini çekecektir. Bu hayatın şaşmaz bir kuralıdır. Allah’tan niyazım ne yaptılarsa aynısıyla karşılaşmalarıdır" diye konuştu.

Son zamanlarda, PKK/YPG terör örgütüyle Esad yönetimi arasında diyalogların arttığının görüldüğünü ifade eden Devlet Bahçeli, "Tel Rıfat başta olmak üzere, sınırlarımıza mücavir bölgelerde teröristler Rus yapımı mayınlar döşeyerek mevzi almaktadır. ABD Başkanı da, Aralık ayında düzenlenecek sözde demokrasi zirvesine ülkemizi davet etmeyerek kendi çapında mesajlar vermekle uğraşmaktadır. Ne var ki akacak kanı damarda tutmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

"KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL"

Tezkere kararının açık hükmün sabit olduğunu kaydeden Bahçeli, "Gerekirse Kandil’e Türk bayrağı dikilmeli, gerekirse bir şafak vakti hainler saklandıkları bütün inlerde basılmalıdır. Artık bu işin başka çaresi kalmamıştır. MHP'nin ve Cumhur İttifakı’nın buna sessiz kalması söz konusu bile değildir. Teröre omuz, bölücülüğe onay veren zillet ittifakının amaçları, millet kavramını tartışmaya açmak ve mensubiyet üzerinde kuşku uyandırmaktır. Onlar göz boyamak için durmasınlar dedikodu yapsınlar, ancak millet baştan ayağa bunları zifte bulayacaktır. Türkiye’nin çevresinde her taşın altında farklı bir hesap yatmaktadır. Kimin eli kimin cebinde belli değildir" diye konuştu.

 

https://twitter.com/MHP_Bilgi/status/1457975847873388545


İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı