Aksaray

25.04.2024

  • İMSAK 04:17
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:36
  • YATSI 21:01

Aydın Akın dan Kadir Canpolat a destek

Aydın Akın dan Kadir Canpolat a destek

Osmanlı Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Aydın Akın´dan Genel Başkan Kadir Canpolat´a Destek.

 

                      Osmanlı Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Aydın Akın´dan Genel Başkan Kadir Canpolat´a destek. Aydın Akın Osmanlı Ocakları Aksaray Teşkilatı olarak Genel Başkanları Kadir Canpolat´ın yaptığı açıklamanın arkasında olduklarını kaydetti.Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, MHP´li Semih Yalçın´ın Osmanlı Sultanı Abdulhamid´e yönelik "diktatör" ibaresi ile ilgili, "Kabul edilebilir bir durum değildir" diyerek tepki gösterdi. 

                      Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat yaptığı yazılı açıklamada, "Yıllardır Osmanlının üç hilaliyle siyaset yapacaksın, Osmanlı´nın üç hilalini kullanacaksın, Osmanlı´nın bayrağının üzerinden siyasi rant elde edeceksin, sonra kalkıp bir de Osmanlı´yı beğenmeyecek hakaret edeceksin. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Bu coğrafyada Osmanlı torunları yaşamaktadır. Osmanlı torunlarının dedelerine saygı duyulması gerekir. Kıbrıs´ta ezan susturuluyor, Osmanlı devletinin devamı olan Türkiye´mizde Sultan Abdulhamid´e hakaret ediliyor, Osmanlı torunları tahrik ediliyor. 49.5 ağır geldi herhalde. Ne yaptıklarını bilmiyorlar. Osmanlı medeniyeti için karşılıksız hizmet veren Osmanlı Ocaklarına daha önce Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, ´ Bizans´ın varisi, güruh´ demiş, hakaret etmişti" dedi.

                                                       "ÜÇHİLAL´İN HAKKINI VERİN"
               "MHP´yi anlamak çok zor Osmanlı´yı benimseyen bir parti mi, yoksa Osmanlı´nın düşmanı mı iyice araştırmak gerekiyor ?" diyen Canpolat şunları kaydetti:
"Sultan Abdulhamid Han hazretlerine yönelik ´diktatör´ açıklaması yapan Osmanlı´nın mirasını zedeleyen, Sultanına hakaret eden, aziz milletimizin saygı duyduğu padişahlarımız hakkında bu şekilde konuşan bir siyasetçinin Milliyetçi Hareket Partisi gibi bir partide yöneticilik bünyesinde bulundurulmamalıdır. Sayın Semih Yalçın Milletine hakaret etmiştir. Milliyetçi bir partide görevde kalmamalıdır, görevinden derhal istifa etmeli, üç hilalin altında siyaset yapmasına izin verilmemelidir.
                MHP yöneticileri konuyla alakalı Semih Yalçın´ı disipline sevk edip Parti´den ihraç etmesi kamu vicdanını derhal rahatlatmalıdır. Bu Osmanlı torunlarının ceddine saygı için beklenmektedir. Sayın Yalçın MHP´den uzaklaştırılmazsa bu hakarete MHP´li tüm yöneticiler de dahil olmuş olacaktır. Osmanlı medeniyetine hizmet eden Osmanlı Ocaklarına iftira ve hakaret eden bu anlayış işi biraz daha ileriye götürmüş Osmanlı sultanlarına da hakaret ederek neyi hedeflediği merak konusudur.
Kendi ecdadına hakaret eden, Ecdadının mirasına sahip çıkanlara gruplara dahi siyasi menfaatine ters olduğu için iftira atan bir ruhun seçimlerde vatandaş tarafından gerekli uyarı yapılmasına rağmen ders alınmadığı ortadadır.
Neredeyse baraja takılacak parti yöneticileri AK Parti´ye muhalefet yapmayı bırakıp Osmanlı sultanlarına hakaret etmesi toplumda derin infial yaratmıştır. MHP 1 Kasım´da seçmenin hala mesajını açıkça anlamamıştır. Vatandaş tahrik edilmek istenmektedir. Sultan Abdulhamid Han´a "diktatör" diyebilecek kadar kimse hadsizleşmemeli, seviyesiz açıklamalar yapmamalı."

                       "OSMANLI TORUNLARINDAN ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLİYORUZ"

               MHP´li Semih Yalçın´ı yaptığı bu hakaretinden dolayı şiddetle kınadıklarını, kendisinden özür dilemesini Osmanlı Ocakları ve Osmanlı torunları adına en kısa zamanda beklediklerini kaydeden Canpolat, şunları kaydetti:
              "Bu durum kabul edilebilir bir durum olmadığı gibi Osmanlı torunlarının vicdanında telafisi mümkün olmayacak derin yaralar açmıştır. Konuyla alakalı Sayın Semih Yalçın´ın derhal Osmanlı torunlarından özür dilemesini bekliyoruz. siyasi bir rant için ecdadina hakaret eden bir siyasetçi onun sembolü olan üç hilalleri de kullanmamalıdır.
                Üç hilalin hakkını verin, Osmanlı medeniyetine ve onun sultanlarına karşı saygılı olun. Erdoğan düşmanlığı Osmanlı medeniyetine uzadı yetmedi, Osmanlı Ocaklarına, Şimdi de Sultan Abdulhamid´e mi sıra geldi. Sayın yalçın ya kendinde değil, ya da Osmanlı torunu değil. Evet Erdoğan Abdulhamid´in izinden gidiyor, O´nun gibi şeref abidesi, O´nun gibi yedi düvele karşı karşıya mücadele ediyor.
                Osmanlı torunları Erdoğan´ın izinden gittiği için mi, Sultan Abulhamid´e "diktatör" deniliyor. Erdoğan ile Sultan Abdulhamid´in çileleri benzediği için mi "diktatör" deniliyor. Sadece sembolik işaretlerle ülkücülük olamıyor, Osmanlı medeniyetine katkı sağlanması beklenirken hakaretler yağıyor. Madem üç hilali kullanıyorsun o zaman üç hilalin hakkını da vereceksin." 

 



Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Albinolar İzmir'e çıkarma yaptı
Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Gözler Merkez'in faiz kararında
Meteoroloji uyardı; Tehlike geliyor, maske takın!
Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9722,09%0,8
  • DOLAR

    32,55% 0,11
  • EURO

    34,94% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2425,78% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3994,55% 0,00
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı