Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

ATSO Kadın Girişimciler Başkanı Hediye Pak Oldu

ATSO Kadın Girişimciler Başkanı Hediye Pak Oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı olarak Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu seçimleri ülke genelinde yapılırken

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı olarak Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu seçimleri ülke genelinde yapılırken Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Kadın Girişimciler Kurulu seçimi tamamlandı.

Oylamaya katılan Kadın Girişimciler seçimlerin hayırlı olmasını dilerken, kazanan arkadaşlarının görevini başarı ile yerine getireceğini dile getirdiler.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına tek aday olarak giren Hediye Pak oylama sonunda ATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına seçildi.  Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hediye Pak’ın yardımcılık görevini ise Gazale Çağlar ve Nilgün Tosun yerine getirecek.

Seçimler sonrasıkısa bir konuşma yapan Hediye Pak, yapmış olduğu konuşma da; “Günümüz çağında kadınların iş hayatında aktif olduğu Dünya’nın her ülkesinde ekonomik olarak büyümeler daha hızlı olarak meydana gelmekte ve başarılı olmaktadır.

Bugün ekonomik olarak Dünya’da 17. sırada bulunan ülkemiz 2023 yılında ilk 10 ülke arasında olmayı hedeflemektedir.

Bu noktada bilinmesi gereken en büyük hususlardan birisi de kadınların iş hayatında daha aktif rol almaları gerektiği bilincini taşımaktır.

Ülkemizin geçtiğimiz yıllara oranla kadınlara vermiş olduğu değerler göz ardı edilmemeli ve bu olumlu tablolar bizim gibi kadın Girişimciler Tarafından tüm iş hayatına atılmak isteyen bayanlara anlatılmalıdır.

Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu olarak göreve gelmemiz halinde ilimiz sanayisinde kadınlarımızın daha aktif yer almalarını sağlamak amacıyla projeler üretip çalışmalar gerçekleştireceğiz.

Bizlere inanan ve desteklerini esirgemeyen başta ATSO yönetim kurulu başkanımız Ahmet Koçaş, bir önceki dönem kadın girişimciler kurulu başkanımız Melek Elyiğit ve Yönetim Kurulu olmak üzere bütün üyelerimize teşekkür ediyor verilen görevi en iyi şekilde icra edeceğimizin sözünü veriyor saygılar sunuyorum” Dedi.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ “ KADIN GİRİŞİMCİLER KURULUMUZ DAHA AKTİF OLACAK”

Kadın Girişimciler Kurulu seçimleri sonunda kazanan arkadaşları tebrik eden Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Türkiye Genelinde yapılan Kadın Girişimciler Kurulu seçimleri tamamlanırken, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası KGK Başkanlığımıza kurul üyelerinin çoğunluğunun oyunu alan Hediye Pak seçildi. Kendisini öncelikle tebrik ediyor verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceği inancını taşıyoruz. TOBB Başkanımızın üzerinde önemle durduğu Kadın Girişimciler Kurulu artık daha aktif ve verimli olarak ilimize hizmet etmeye çalışacaklar. Yönetim Kurulu olarak bizlerde onların her an yanında olacak projelerinin gerçekleşmesi için çaba harcayacağız. Aksaray’da girişimci olmak isteyen o kadar çok hanım efendi bulunmaktadır ki bizler bu hanımefendilere Kadın Girişimciler Kurulumuz ile ulaşmaya çalışacak onların iş hayatlarına katılmalarında yardımcı olacağız. ATSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımıza görevinde başarılar diliyor, Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” Dedi.



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9887,34%1,76
  • DOLAR

    32,51% 0,07
  • EURO

    34,89% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2454,71% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4012,78% 0,50
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı