Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

ATSO İle Ticaret Borsası ortak meclis toplantısı düzenledi

ATSO İle Ticaret Borsası ortak meclis toplantısı düzenledi

Vali Şeref Ataklı Ve Başkan Yazgı Meclis Toplantısının Konuğu Oldular

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ve Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, geçen yıl 21 Şubat’ta Aksaray Valiliği görevine başlayan Vali Şeref Ataklı’ya birinci yıl pastası ile sürpriz yaptılar.

 

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası İle Aksaray Ticaret Borsası ortaklaşa düzenledikleri meclis toplantısına, Aksaray Valisi Şeref Ataklı ile Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı konuk etti.

Ağaçlı Melendiz Otel’de düzenlenen meclis toplantısına, Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök,Ticaret Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin, Ticaret Borsası Meclis  Başkanı Nurettin Yapılcan ile her iki kurumun meclis üyeleri katıldı.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, meclis üyelerinin Aksaray’la ilgili görüş ve önerilerini dinledi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, burada yaptığı konuşmada sanayi projesi hakkında bilgi verdi.

Aksaray’ı hep birlikte marka şehir yapmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yazgı konuşmasında şu görüşlere yer verdi

“Oda başkanlarımızla ve sanayici esnaflarımızla birlikte verimli ve güzel bir toplantı yaptık. Esnaf kardeşlerimiz memnun ayrıldılar. Biz göreve geleli 11 ay oldu. Elhamdülillah yaptığımız projelerle ve çalışmalarla hem sizlerin hem de halkımızın beğenisini alıyoruz. Bizim hedefimizde bu beğenileri mümkün olduğu kadar artırmak.

 Hep söylediğimiz gibi Aksaray’ımızı bir marka şehir yapmak. Tabi bu tek başına olmuyor. Odaların, Borsaların, Sivil Toplum Kuruluşlarının bize mutlaka destek olması gerekiyor ki şehrimizi hep birlikte kalkındıralım. Bu arada değerli başkanlarımızla da sürekli istişare halindeyiz. Görüşlerini fikirlerini aktarıyorlar bize. Bizde bu görüş ve önerileri her zaman benimsiyoruz.”

Aksaray’da bu yıl 3 ayrı fuar yapılacağını ifade eden Başkan Yazgı sözlerine şöyle devam etti

“Ayrıca Pazar pazarının etrafını kapattık ve bir fuar alanı meydana geldi. Bundan sonra yapılacak fuarları orada sizlerin de katılımı ve destekleriyle daha da artırarak gerçekleştirmek istiyoruz. Allah nasip ederse bu sene üç tane fuar ile başlayacağız. Mart, Nisan ve Haziran aylarında bu fuarların sizlerin de katkılarıyla destekleriyle dolu dolu geçmesini temenni ediyorum. Bu toplantının hayırlara vesile olması diliyorum” dedi.

 

Vali Şeref Ataklı ise konuşmasında bir arada olmanın güzel gelişme olduğunu ifade ederek:

 

“İlimizin iki etkili sivil toplum örgütünün üyeleri ve meclis üyelerinin bir arada bulunması çok güzel. Bu birlikteliği önemsemek gerekiyor. Burada ortak meclis toplantısı yapılacak ve ortak sorunlarımız dile getirilecek. Bu meclis toplantısının hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

Daha sonra ATSO ve Ticaret Borsası’nın Başkanları ile Meclis Başkanları ve Meclis Üyeleri Aksaray’la ilgili sorunları dile getirerek Vali Şeref Ataklı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya görüş ve önerilerini ilettiler.

 

VALİ ATAKLI’YA BİRİNCİ YIL PASTASI SÜRPRİZİ..

 

Toplantının sonunda Vali Şeref Ataklı’ya birinci yıl sürprizi yapıldı. ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ve Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, geçen yıl 21 Şubat’ta Aksaray Valiliği görevine başlayan Vali Şeref Ataklı’ya birinci yıl pastası sürprizi yaptılar. Vali Ataklı ve Protokol üyeleri pastayı birlikte kestiler. Ticaret Odası ve Meclis Başkanları ayrıca Vali Şeref Ataklı ve Başkan Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür plaketi takdim ettiler.

 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli