Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

ATSO MECLİSİNİN KONUĞU BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER OLDU

ATSO MECLİSİNİN KONUĞU BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER OLDU

ATSO MECLİSİNİN KONUĞU BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER OLDU

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası mart ayı olağan Meclis toplantısının konuğu Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer oldu.  

ATSO M. Rifat Hisarcıklıoğlu Meclis salonunda yapılan toplantıya Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis, Yönetim Kurulu ve Meslek Komitelerinin temsilcileri katılım gösterirken, toplantının açılış konuşmasını yapan ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, yaptığı konuşmasında; “ ATSO Meclisi olarak her toplantımıza mümkün olduğunca şehrimizin önemli isimlerini getirmeye çalışıyoruz. Mart ayı toplantımızda da Sayın Belediye Başkanımızı ağırlamaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Başkanımız bugüne kadar gerek şehrimiz olsun gerekse iş dünyamız için olsun elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştığına şahidiz. Oda olarak yaptığımız her projede kendisinin üzerine düşen görev var ise sonuna kadar yardımcı olmuştur. Ülkemizin yaşadığı Kahramanmaraş Merkezli 11 ilimizi kapsayan deprem afetinde de Belediye Başkanımız Evren Dinçer’in ne denli büyük mücadele ettiğinin en büyük şahitlerinden birisi olarak bugün kendisine bir kez daha iş dünyası adına teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” Dedi.  

İş Dünyası ve belediyelerin bir bütün olduğunun altını çizen ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise yaptığı konuşma da; “öncelikle bolluğun ve paylaşımın yoğun şekilde yaşandığı 11 ayın sultanı ramazan ayımızı kutluyor, bu mübarek ayın ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederek konuşmama başlamak istiyorum. Bilindiği üzere 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemiz Dünya’nın en büyük deprem afetlerinden birisini yaşamış ve Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi kapsayan afette binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.  Depremin yaşandığı ilk günden bugüne kadar gerek odamız gerek valiliğimiz gerekse belediyemiz elinden geleni yapmaya çalışmış kardeşlerimizin yaralarını sarmaya çalışmıştır. Aksaray ticaret ve sanayi odası olarak başlattığımız kampanyamızda 1,5 milyon TL’nin üzerinde nakdi yardım ulaştırılırken ayni yardımlarımız hala devam etmektedir. İş dünyamız ve ticaret odamız adına şahsınıza ayrı bir teşekkür ediyorum. 6 şubattan bu yana Aksaray belediyemiz deprem bölgesinde çalışmalarına devam etmekte ve yaraları sarmaya ara vermeden çalışmaktadır. Bu katkınızdan dolayı sizlere teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Dünya’nın neresine giderseniz gidin iş dünyası ve belediyeler ayrılmaz bir bütündür. Birlikte çalışan bu iki alan beraber olduğunda ortaya hep iyi şeyler başarılı projeler çıkmıştır. Aksaray’da da Belediyemiz ve İş Dünyamız bugüne kadar başarılı ve ortak akılla çalışmalarına devam etmektedir. Bugün Odamızın üzerinde çalıştığı birçok projede Belediyemizin desteği çok büyüktür. O yüzden Aksaray Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e, ATSO Yönetim Kurulum Adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” Dedi.  

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Mart ayı olağan Meclis toplantısında konuşan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise Aksaray Belediyesinin 4 yılda yaptığı iz bırakan projelerden bahsederken, İş dünyası ile koordineli ve ortak akılla şehrin yararına olan ve geleceğine katkı sunan her çalışmaya, hazırlanan her projeye sonuna kadar destek olacaklarını belirten Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’a, çalışmalarında başarılar diledi.  



Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu