ATSO Dış Ticaret ve İhracat Destek Ofisi Kuruldu

ATSO Dış Ticaret ve İhracat Destek Ofisi Kuruldu

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Ticaret Bakanlığı arasında imzaladığı protokol kapsamında oda hizmet binası içerisinde ihracatçı destek ofisi kuruldu. 
Ticaret Bakanlığının 100 Günlük eylem planı kapsamında yer alan Ticaret ve Sanayi Odaları bünyesinde ihracat destek ofisi kurulması eylemini yer alması neticesinde harekete geçen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB ile imzaladığı protokol kapsamında oda hizmet binası içerisinde ihracat destek ofisinin hazırlıklarını tamamladı. 
Konu ile ilgili açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt GÖKTAŞ, yaptığı açıklama da “13 Kasım 2018’de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde Ticaret Bakanımız Ruhsar PEKCAN ile TOBB Başkanımız M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU tarafından imzalanan protokol kapsamında Odalarda ihracat destek ofislerinin kurulması planlanmıştır. İhracat Destek Ofislerinin kurularak mevcut ihracatçıların bilgilendirilmesi ve ihracatın artırılması amaçlanmakta olup ayrıca yeni ihracatçılarında ortaya çıkarılması planlanmaktadır.
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizlerde ihracat destek ofisinin kurulması noktası TOBB ile bir protokol imzalamış bulunuyoruz. İmzaladığımız protokolün amacı Odamızın ihracatçı sayısının artırılabilmesi ve mevcut ihracatçıların bilgilendirilmesini teminen sürekli ve düzenli iletişime dayalı bir bilgilendirme hizmetinin sunulduğu İhracat Destek Ofisinin kurulmasıdır.
Türkiye’nin stratejik olarak merkezi konumunda bulunan ve her geçen gün sanayisi ile ön plana çıkmaya başlayan şehrimizde böyle bir ofisin kurulması üyelerimize büyük katkı sağlayacaktır. Bu anlamda hazırlıklarını tamamladığımız ihracat destek ofisinin üyelerimize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” Dedi. 

 



Erzurum-Rize arasında uçak kazası! AFAD: Arama çalışmaları yoğunlaştı
İzmir Çeşme yangınında tüm ekipler sahada... Riskli bölgelerde tahliyeler sürüyor
'Oruç Reis' tarihi görevden Mavi Vatan'a döndü
Sinema sektörü Ticaret Bakanlığı'nda değerlendirildi
Erzurum'da deprem paniği
Türk Kızılay'dan 5 günde 288 bin kişilik beslenme hizmeti
Emine Erdoğan’dan Vatikan’da önemli temaslar
Erdoğan’dan 1920 telgrafı paylaşımı... Türkiye'nin kuruluş mayasını o telgrafla anlattı
Erdoğan: CHP yönetilmiyor, sürükleniyor
“Sahnede Matematik” Projesi TÜBİTAK’tan destek aldı
Türkiye-Çin Medya Forumu’nda adalet ve hakikat vurgusu
Araç İmal, Tadil ve Montaj Yönetmeliği'nde değişiklik... Montaj süreçlerinde onay kuruluşlarına ek yetkiler geldi
OGM: Yangınlarla mücadelede asıl güç, kara gücüdür
Bursa Gemlik’te 4,3 büyüklüğünde deprem!
Tarımsal üretim planlamasına ayar... Meyve bahçesi tesisine sınırlama
  • Perşembe 25.3 ° / 11.2 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.5 ° / 10.9 ° Güneşli