Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

ATSO İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı Shoexpo´ya Katıldı

ATSO İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı Shoexpo´ya Katıldı

ATSO İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı Shoexpo´ya Katıldı

 

Türkiye ile Rusya arasındaki kriz, Irak ve Suriye´deki iç savaştan en çok etkilenen sektörlerden biri olan ayakkabıcılar, ihracat yapacak yeni pazarlar bulmak ve tanıtım için 39. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı SHOEXPO´da buluştu. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası   Üyelerinin de katıldığı İzmir ayakkabı ve çanta fuarı SHOEXPO son 12 yılın en yüksek katılımı gerçekleşti. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası   üyeleri ise ilk kez 39. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı SHOEXPO´da buluştu.

İzmir´de düzenlenen SHOEXPO, gelecek sezon modellerini vitrinlerden önce fuara taşıdı. Ayakkabı ve çanta sektöründeki yenilikleri bir arada görme imkanı sağladı.

Son moda renklerin ziyaretçilerle buluştuğu fuarda, hem kadın hem de erkek ayakkabı modellerinde platform topukların ağırlıklı olarak kullanıldığı, sıra dışı renkleriyle şıklığı rahatlıkla birleştiren modeller dikkat çekti.

ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak yaptığı konuşmada ;Fuarlar meslek ve tanıtım açısından çok önemli.. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası   olarak ilk kez katıldığımız  39. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı SHOEXPO´ya 280´i aşkın yabancı konukla birlikte . 132 katılımcı fuarda stant açtı. Sektörle uğraşan üyelerimizde ülkemizdeki üreticilerle dünyanın alıcılarını, markalarını bu fuarda görme imkanı buldu. Ülkemizin ticaretinin, sanayisinin gelişmesinde bu tür fuarlar  hizmet sektörünün  belirli bir noktaya gelmesi, gelişmesi, para kazanması ve yatırım yapması için çok önemli bir etkinlik" dedi.

ATSO yönetim kurulu başkanı Ahmet Koçaş  yaptığı açıklamada ;ATSO olarak her platformda katıldığımız fuar  buluşmalarımıza 39. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı SHOEXPO´da eklendi. Üyelerimiz bugüne kadar bir çok fuar organizasyonlarında İstanbul´da sahne alırken son katıldığımız fuar İzmir oldu. Fuar aktiviteleri Firmalara sektördeki yenilikleri ve gelecek sezon modasını bir arada görme imkanı açısından oldukça önemlidir. Fuarlarda  Kurulan ticari bağlantılar sektöre büyük ivme kazandırmaktadır. Fuarların uluslararası platformda önemli bir payı olduğunu gördük. Bu tür organizasyonlarda hem ülkemizden hem de diğer ülkelerden sektör temsilcileri ile bir araya gelmek, onlarla tanışmak da sektörel gelişmelerden anında haberdar olunan en etkili yöntemlerindendir. Bu yüzden ATSO olarak  bütün meslek komitelerimizi ilgilendiren fuar organizasyonlarına katılmaya devam edeceğiz? dedi.

 

 



Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Yeni müfredat askıya çıkarılıyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,43% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,65
  • GRAM ALTIN

    2436,25% 0,02
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu