Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

ATSO İş Adamları, Kamu Müdürleri ve STK Başkanları İle Bir Araya Geldi

ATSO İş Adamları, Kamu Müdürleri ve STK Başkanları İle Bir Araya Geldi

Aksaray Haberleri, AksarayATSO İş Adamları, Kamu Müdürleri ve STK Başkanları İle Bir Araya Geldi,

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Yönetim Kurulu tarafından organize edilen 4 yıllık Stratejik Plan Toplantısı kapsamında ilimiz iş adamları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkanları ile ATSO´da bir araya geldiler.

Geçtiğimiz Perşembe Günü Yatırımcılar ve İş Adamları ile ilimiz sanayisinin geleceğine yönelik stratejik toplantı gerçekleştiren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Cuma Günü´de Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkanlarının görüşlerini ve fikirlerini aldı.

Toplantıların ATSO´nun ve iş dünyasının geleceğine yönelik çok verimli geçtiğini belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da; ? İlimizin Sanayideki öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odamızın 2019- 2023 yılı Stratejik Planı kapsamında ilimizde mevcut yatırımcı ve iş adamlarımız, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkanlarımız ile bir araya gelerek Ortak Aklın Gücüyle hareket ederek görüş ve fikir alışverişinde bulunarak ortaya çıkan sonuçlar Uzmanlarımız tarafından rapor edildi. Bu kapsamda Meslek Komitelerimizden ve şehrimizin idareci ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından iletilen öneriler 4 Yıllık Stratejik Planımız içerisinde yer alacak ve Aksaray´ın Sanayine güç verecek hedefler ve projeler ortaya çıkacaktır.

Göreve geldiğimiz günden bu yana kendimize belirlediğimiz Ortak Aklın Gücüyle Geleceğin Sanayi Kentini Aksaray´da inşa edeceğiz vizyonu doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz. Birçok projemiz hayat bulurken birçok projemiz içinse fizibilite çalışmalarına başlanmıştır. Bu anlamda 4 Nisan´dan 2018´den bu yana bize inanan, güvenen ve her alanda desteklerini esirgemeyen başta 5000 Üyemiz olmak üzere İş Adamlarımıza, Yatırımcılarımıza, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın İdari Amirlerine ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın çok değerli Başkanlarına ATSO Yönetim Kurulumuz ve İş Dünyamıza adına teşekkür ediyorum. Kısa bir zaman zarfında ortaya çıkan sonuçlar neticesinde Stratejik Planımız hazırlanacak ve Sanayimizin Geleceğine büyük katkı sağlayacaktır? Dedi.

 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli