Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

ATSO Heyetinden Hayırlı Olsun Ziyaretleri

ATSO Heyetinden Hayırlı Olsun Ziyaretleri

ATSO Heyetinden Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ile Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan ATSO Heyeti ilimizde seçimleri tamamlanan Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Aksaray Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası, Aksaray Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Aksaray Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası, Aksaray Fırıncılar ve Pastacılar Odası, Aksaray Kasaplar, Besiciler  ve Hayvan Alım Satımcıları Odası, Aksaray Kredi Kefalet Kooperatifi ile Aksaray Berberler ve Kuaförler Odasına Hayırlı olsun ziyareti düzenledi.

Aksaray Berberler ve Kuaförler Odası ile başlayan ziyaret trafiğinde yeniden göreve seçilen Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan´a hayırlı olsun temennisinde bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yeni dönemde de birliktelik adına mesaj verdi.

Aksaray´da Ticaret ve Sanayi Odasının Sivil Toplum Kuruluşları arasında çok büyük öneme sahip olduğunun altını çizen Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan ise ziyaretten dolayı ATSO Başkanı Ahmet Koçaş´a ve ATSO Heyetine teşekkürlerini sunarak, başarılar diledi.

Aksaray Kasaplar, Besiciler ve Hayvan Alım Satımcıları Odası ziyaretinde yeniden göreve seçilen Kani Yerli´ye hayırlı olsun dileklerini ileten ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, ATSO´da yeniden göreve gelmeleri halinde tüm Sivil Toplum Kuruluşlarıyla olduğu gibi Aksaray Kasaplar, Besiciler ve Hayvan Alım Satımcıları Odası ilede koordineli bir şekilde Aksaray yararına olacak çalışmalara imza atacaklarını ve birlik, beraberlik çatısı altında hareket edeceklerinin altını çizdi.

Aksaray İş Dünyasını ATSO Başkanı Koçaş ve ekibi ile renk geldiğinin altını çizen Aksaray Kasaplar, Besiciler ve Hayvan Alım Satımcıları Odası Başkanı Kani Yerli ise ilimiz iş dünyasının öncü kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının 5 yılda ilimize çok büyük katkılar yaptığını ve gelecek dönemde aynı heyeti görmeyi temenni ettiklerini belirterek ATSO Başkanı Koçaş ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

Aksaray Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Veysel Öztürk´e hayırlı olsun dileklerini ileten Aksaray Ticaret ve Sanayi Başkanı Ahmet Koçaş, Başkan Veysel Öztürk ile her alanda ve her platformda birlikte hareket ettiklerini kendisinin birlikteliğe çok önem verdiğini belirtirken yeni dönemde göreve gelmeleri halinde bu birlikteliğin devam edeceğinin altını çizdi.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş´a sonuna kadar destek olduklarını belirten Aksaray Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Veysel Öztürk ise yapmış olduğu açıklama da Aksaray´da bu zamana kadar çok fazla ATSO Başkanı görev yaptı fakat bu zamana kadar en verimli dönemi Ahmet Koçaş ve Ekibi yapmıştır. Onların Aksaray´a kattıklarını ve kazandırdıklarını bu şehrin geleceği için her türlü fedakarlıkta bulunduklarını dile getirirken Aksaray Sanayisinin Başkan Koçaş ve Ekibine sahip çıkacağını ve vefa borcunu ödeyeceğini belirtti.

 Aksaray Fırıncılar- Pastacılar, Lokantacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Halis Altınsoy´a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve ATSO Heyeti birlik ve beraberlik görüntüsü verdi.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş´a tüm şehrin teşekkür etmesi gerektiğini belirten Fırıncılar- Pastacılar, Lokantacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Halis Altınsoy açıklamasının devamında Ticaret ve Sanayi Odasının başarılarından bahsetti. Daha öncesinde Ticaret ve Sanayi Odasının ne iş yaptığını bile bilinmediğinin altını çizen Başkan Halis Altınsoy bu algının ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ve ekibi ile yıkıldığını, Başkan Koçaş´ın Aksaray´da hizmet eden ve en aktif çalışan insanlar içinde çok üst sıralarda olduğunun altını çizdi.

Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Doğan Ceylan´ı ziyaret eden ATSO Heyeti Hayırlı olsun dileklerini iletirken, Doğan Ceylan´ı her zaman bir abi yol gösterici gibi gördüğü dile getiren ATSO Başkanı Koçaş açıklamasında Başkanımız Doğan Ceylan, yıllarca Esnaf ve Sanatkârlar Odamıza ve ilimize hizmet etmiştir. O şahsım için Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığının yanı sıra bir abidir ve benim için yol göstericidir. Bu zamana kadar hep birlikte hareket ettik bundan sonrada etmeye devam edeceğiz dedi. Meclis Başkanı Fatih Tekin´de bu zamana kadar ilimizde birlik ve beraberliğin olduğu her yerde Doğan Ceylan´ın olduğu dile getirirken, kendisine ilimiz iş dünyası adına teşekkür ederek başarılar diledi.

ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI CEYLAN ?AKSARAY´IN ATSO BAŞKANLARINA İHTİYACI VAR?

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Doğan Ceylan ise Aksaray İş Dünyasına seslenerek Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak ATSO Başkanı Ahmet Koçaş´a açık çek sunduğunu dile getirdi. Her zaman yanında olacaklarını belirten Başkan Doğan Ceylan açıklamasında; Aksaray´ın Ahmet Koçaş, Fatih Tekin ve Çalışma arkadaşlarına ihtiyacı vardır. Onlar bu zamana kadar Ticaret ve Sanayi Odaları ne iş yapar sorusunun en güzel cevaplarını verdiler ve Sivil Toplum Kuruluşların en güzel temsilcileri oldular. İlimizde iş dünyamızın yanı sıra her kesimin yanında oldular. Bu yüzden bizler onlara sonuna kadar destek oluyoruz. Aksaray´ın bu başkanlara ihtiyacı vardır. Ben onlara sonsuz teşekkür ediyor ve inşallah yeniden göreve gelmelerini diliyorum. Bu anlamda her türlü desteği vermeye hazırız? Dedi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası ziyaretinden sonra Kredi Kefalet Kooperatifini ziyaret eden ATSO Heyeti Başkan Yaşar Altun´a hayırlı olsun dileklerini iletti. ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve ATSO Heyetinden duyduğu ziyareti dile getiren Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yaşar Altun, ilimizin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının ve değerli Başkanları Ahmet Koçaş ve Fatih Tekin´in şehre çok şey kattığını dile getirirken ATSO Başkanlarına teşekkür etti.

Aksaray Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ayhan Tüzün´ü ziyaret eden ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve ATSO Heyeti, Başkan Ayhan Tüzün´e hayırlı olsun dileklerini iletti. Birlikteliğin Aksaray´a çok şey kazandığını ifade eden ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, göreve geldikleri günden bu yana birlik ve beraberliğin temsilcisi olduk. Önümüzde bir seçim dönemi var. Mevla nasip eder yeniden göreve gelirsek bu şehirde yine birlik ve beraberliğin temsilcisi olacağız? Dedi.

Son olarak Aksaray Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mesut Konuk´u ziyaret eden ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ve ATSO Heyeti hayırlı olsun dileklerini iletirken Başkan Mesut Konuk´ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve ATSO Heyetine teşekkür eden Aksaray Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mesut Konuk, her zaman ATSO Başkanlarının yanında olacaklarının altını çizdi.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli