Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

ATSO Başkanlarından Külliye Ve Hisarcıklıoğlu Ziyareti

ATSO Başkanlarından Külliye Ve Hisarcıklıoğlu Ziyareti

ATSO Başkanlarından Külliye Ve Hisarcıklıoğlu Ziyareti

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Yönetim Kurulu ile Meclis Üyelerinden oluşan ATSO Heyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar ve STK Başkanlarının da yer aldığı Proje Bazlı Teşvik Sistemi Tanıtımı ve 2017 Yılında Hazırlıkları Tamamlanan Yatırımlara Teşvik Belgesi Dağıtım Törenine katılım gösterirken, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu´nuda ziyaret etti.
23 proje için verilecek 135 milyar liralık süper teşvik paketinin Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi´nde düzenlenen törende açıklanmasının ardından Külliyeden ayrılan ATSO Heyeti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´nu ziyaret etti.
ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ ?AKSARAY İÇİN ÇALIŞACAĞIZ?
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, ziyaret sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçimlerden yeni çıktıklarını ifade ederek, ?Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın 2018-2022 yılında görev yapacak yeni Yönetim Kurulu Başkanı oldum. Aksaray´da müteahhitlikle uğraşıyorum. Daha önceden Aksaray´da Müteahhitler Birliği Başkanlığını yaptım. Geçmiş dönemde de Ticaret Odası meclisinde yer aldım. Geçmiş dönemde Ticaret Odası meclis başkanlığı görevini yürüttüm. Bu dönemde nasip oldu Yönetim Kurulu Başkanı oldum. Seçimler demokrasinin gereğidir. Bizde demokrasinin gereğini yerine getirdik. 1 Nisan´da birinci tur, 5 Nisan´da ikinci tur olmak üzere, iki seçimde de yarıştık. Oldukça zorlu bir seçim süreci yaşadık. Bu seçim sürecinin sonunda Allah bize de nasip etti. İnşallah layıkıyla hayırlısıyla Aksaray´a iyi işler yapmak için çalışacağız. Görüşmemiz çok güzel geçti. Bundan sonra ki amaçlarımız hedeflerimiz ve gayemiz Aksaray için birlikte çalışmaktır. Aksaray´ı bundan sonraki süreçte çok daha iyi yerlere getirmek için mücadele etmektir. Bizleri kabul ettiği için yine kendisine çok çok teşekkür ediyoruz? dedi.
MECLİS BAŞKANI TEKİN ?BİRLİK VE BERABERLİK ÇATISI ALTINDA HAREKET EDECEĞİZ?
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin ise basın mensuplarına yapmış olduğu açıklama da birlik ve beraberliğe vurgu yaparken açıklamasının devamında; ?Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının bir seçim dönemini daha tamamlamış bulunuyoruz. Yeni Yönetim ve Meclis Üyelerimiz ile önce 23 proje için verilecek 135 milyar liralık süper teşvik paketinin Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi´nde düzenlenen törenine daha sonrada TOBB Başkanımızın ziyaretine katılım gösterdik. ATSO ilimiz iş dünyasının öncü kuruluşu ve çatısıdır. Bizlerde bu çatının altındaki bir fert olarak bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik duygusu altında hareket edeceğiz. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri başarılı kılsın utandırmasın. Bugün ki yapılan ziyaretler ve görüşmeler çok olumlu geçmiştir. Şehrimize hayırlı olmasını diliyor, tüm üyelerimizi ve kamuoyunu saygıyla selamlıyorum? Dedi.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli