Aksaray

16.04.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:49
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:28
  • YATSI 20:49

ATSO Başkanları Resmi Ziyaretlere Başladı

ATSO Başkanları Resmi Ziyaretlere Başladı

ATSO Başkanları Resmi Ziyaretlere Başladı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin, seçimlerin bitmesinin hemen ardından çalışmalarına ve ziyaretlerine başlarken, bir haftalık sürede birçok resmî ziyaret düzenleyerek iş dünyası adına istişarede bulundular.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin, göreve geldikleri ilk hafta Ankara´da iki sefer olmak üzere şehrimizde de birçok resmî ziyaret gerçekleştirdi. 

Geçtiğimiz Pazartesi günü Ankara´da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar ve STK Başkanlarının katılımı ile gerçekleşen Yatırım Teşvikleri programına katılan daha sonra ise TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile görüşme gerçekleştiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin aynı hafta içinde Ankara´da bu seferde Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Aksaray Milletvekili ilknur inceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti ile görüşme gerçekleştirdi.

Ankara dönüşünün hemen ardından ilimiz idarecileri ile görüşmeler gerçekleştiren Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin, ilimiz Valisi Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emniyet Müdürü Ali Karabağ ile görüşme gerçekleştirirken haftayı Nevşehir´de düzenlenen ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan´ın katılımı ile gerçekleşen 11. Kalkınma Planı İç Anadolu Bölgesi İstişare toplantısı ile tamamladı. 

Yoğun bir tempo ile haftayı noktalayan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ilimiz iş dünyası ve kamuoyu tarafından da takdir edilir iken ziyaretler ile ilgili olarak açıklama yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş yapmış olduğu açıklama da ; ´ ilimiz iş dünyasının öncü kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızı çok daha iyi yerlere getirmek adına göreve geldiğimiz ilk günden bu yana çok kısa bir sürede bir çok görüşme gerçekleştirdik. Ankara da TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Ak Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti ile bir araya geldik. Aksaray ve Aksaray iş dünyası adına karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunarak ilimiz is dünyasına katkı sağlayacak çalışmalar yapılması ve birlikte hareket edilmesi noktasında buluştuk.

Ankara ziyaretlerimizin hemen sonrasında ilimizin idarecileri ile görüşmeler gerçekleştirerek birçok alanda fikir alışverişinde bulunduk. Bu anlamda ziyaret ederek görüş alışverişlerinde bulunduğumuz Sayın Valimize, Ak Parti Grup Başkan Vekilimize ve Milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı ile Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimiz önümüzde ki günlerde de devam edecektir. Aksaray´ımızı ve is dünyamızı, şehrimizin idarecileri, üyelerimiz ve vatandaşlarımız ile çok daha iyi yerlere getirmek için çalışacak ve birlikte hareket edeceğiz "dedi.

 



Büyük Meclis'te mesai yeniden başlıyor
Kırmızı ve sarı bültenliler İstanbul 'Mahzen'inde!
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor
Bakan Özhaseki: 200 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek
Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale!
Bahçeli'nin A Takımı belli oldu
İletişim'den '830 Suriyeli öğretmen atandı' iddialarına yalanlama
Saffet Sancaklı yeniden MHP'de
11,2 milyon araç otoyolları kullandı
Türkiye-Çin iş dünyası 'Ekonomik Forum'da buluşacak
Türkiye-Çin Ekonomik Forumu 6. kez düzenleniyor
Bütçe, Mart'ta 209 milyar TL açık verdi
MSB: 12 terörist havadan etkisiz!
İşsizlik verileri açıklandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,40% 0,03
  • EURO

    34,46% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2487,23% 0,18
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00
  • Salı 23.9 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli