Aniden Bastıran Sağnak Yağış Aksaray'ı Olumsuz Etkiledi

Aniden Bastıran Sağnak Yağış  Aksaray

Aksaray il genelinde etkili olan şiddetli sağanak sele neden oldu,bir çok evin bodrum katını su basarken,yollar adeta göle döndü.Aşırı yağış trafiği de olumsuz etkiledi.Aksaray´da etkili olan sağanak nedeniyle şehrin bir çok noktasında  sel meydana geldi. Sağanak yağışın etkisini artırmasıyla  çok sayıda ev ve iş yerinin bodrum katını su basarken, trafikte seyir halinde olan sürücüler de zor anlar yaşadı.

Aksaray il genelinde saat 15.30 sıralarında başlayan ve yaklaşık 1 saat süren sağanak nedeniyle sel meydana geldi. Sel nedeniyle yaklaşık 40 evin bodrum katını su bastı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,şehrimizi etkisi altına alan  sağanak yağışın ilk anından itibaren olumsuz bir durum yaşanmaması için sahada olan ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Dinçer,"Gelen taleplere hızlı müdahale edebilmek için teyakkuz halinde bekleyen ve özveriyle çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum."dedi.

AFAD ekipleri bugün ilimiz merkezinde aşırı yağış nedeni ile meydana gelen su baskınlarına 6 ekip 6 araç ve 21 personel ile hızlı bir şekilde müdahale etti ve su tahliye çalışmaları halen devam ediyor.



Vali Kumbuzoğlu; “Şehitlerin emaneti başımızın tacıdır”
Türkiye'den 10 bin çadır Sudan'a ulaştı
Antalya Kumluca 'asgari' için ses yükseltti
Enerjide en zorlu zirvelerde çalışılıyor
Bakan Tunç'tan hakim ve savcı adaylarına başarı dileği
'İmralı’ya villa yapılıyor' iddiasına Bakan Tunç'tan net yalanlama
Türkiye'den Filistin'e ticari destek... Hurma kotası 7 bin tona çıkarıldı!
ABB’nin kültürel mirası ve koruma politikaları konuşuldu
ASKİ kuraklı mücadeleye hız kesmeden devam ediyor
Lisanslı yediemin depolarında yeni tarife 'Resmi'leşti
Döviz alım satım listesinde değişiklik!
UKAB Genel Başkanı Kahveci’den Gaziantep için deprem alarmı!
6 ilde dev operasyon! 9 organize suç örgütü çökertildi!
Reeskont ve avans faizlerine 'Merkez' ayarı
Ankara Keçiören'de gençlere Erasmus+ bilgilendirmesi
  • Pazar 12.2 ° / 10.3 ° false
  • Pazartesi 12.4 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 12.5 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı