Aksaray

03.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:34
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11

Amatör Kümede İlk Devre Sona Erdi

Amatör Kümede İlk Devre Sona Erdi

Amatör Kümede İlk Devre Sona Erdi

Aksaray 1. Amatör kümede sezonun ilk devresi hafta sonu A ve B grubunda oynanan karşılaşmalarla sona erdi. İlk devreyi A grubunda 22 puanla averajla lider bitiren Sultanaspor olurken, aynı puana sahip olan Eşmekayaspor ise 22 puanla grubu ikinci sırada tamamlayan takım oldu. B grubunda ise yeni lider Akhisarspor oldu. Son hafta Karadenizspor´un elinden alarak 19 puanla liderliğe oturan Akhisarspor´un ardından Karadenizspor ise 17 puanla ikinci sırayı oturan takım oldu. B grubunda sadece Ortaköyspor ile Selimespor takımları arasında bir erteleme maçı kaldı. Bunun dışında bütün maçlar oynandı ve devre sona erdi.

SULTANHANI  LİDERLİĞE OTURDU

Sultanhanıspor 10 ? 1 Ağaçören Bldspor Aksaray 1.Amatör kümede bu sezon güçlü bir takım kurarak lige Teknik direktör Mehmet Tekocak ile başlayan ilk hafta Eşmekayaspor ile 1-1 berabere kalmasının artından hoca değişikliğine giden ve Teknik direktör Rıfat Demir´i getiren Sultanahanıspor, Demir ile sahaya çıktığı 7. Maçıda kazanarak ilk devreyi averajla lider bitiren takım oldu. Son hafta kendi evinde konuk ettiği Ağaçören Belediyespor karşısında çok iyi bir oyun sergileyerek sahadan 10-1 bir gibi ezici bir skorla galip ayrılan takım oldu.

EŞMEKAYASPOR  KAYBETMİYOR

Eşmekayaspor 3 - 0 Kurtuluşspor Uzun bir aranın ardından Tayfur Başkan´ın büyük çabaları sonrasında tekrar lige dönen ve ilk yılında mükemmel işler yaparak liderin hemen ardından averajla ikinci sırayı alan Eşmekayaspor, tecrübeli Teknik direktör Ahmet Çınar nezaretinde çıktığı 8. Maçın 7. Sini kazanar 1. Beraberlikle ilk sezonunda çok iyi işlere imza attı. Eşmekayaspor bu sezon oynadığı bütün maçlarda izleyen taraflı tarafsız her kesimden tam not alırken, Çınar´ın oyuncularının sahada sadece futbol düşünmesi güzel işler yapması alkışa değerdi. Son hafta ise kendisi gibi grupta play- off maçlarına kalabilmek adına büyük çaba sarf eden Kurtuluşspor karşısında her iki yarıda attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrılan takım oldu.

AKHİSARSPOR 5 ATTI  LİDERLİĞİ  KAPTI

Akhisarspor 5 ? 2 Selimespor Her sezon olduğu gibi bu sezonda Aksaray 1. Amatör kümeye oynadığı futbolla renk katan B grubunun lider takımı Akhisarspor, hafta sonu Selimespor takımı karşısında sergilediği güzel futbol sonrasında 5-2 galip gelerek ilk devrenin son haftasında liderliğe oturan takımı oldu. Kendi imkanlarıyla yıllardır bu takımı ayakta tutmaya çalışan ve kişiliğinden, çizgisinden ve dik duruşundan hiçbir zaman ödün vermeyen Amatör kümenin sevilen yüzü kulüp Başkanı ve aynı zamanda Teknik direktörü Hamza Bişkin, alkışı hak edenler arasında yerini aldı.

EĞİTİM KAÇTI ÖZEL İDARE YAKALADI

Eğitimspor 2 -2 İl Özel İdarespor Aksaray 1. Amatör kümenin köklü iki takımının maçında gülen takım çıkmadı. Devrenin son hafta maçında iki takımda sahaya üç puan için çıktıklarını sahada sergiledikleri açık futbolla ortaya koydular. Eğitimspor maça hızlı başladı ve bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Bu skorun ardından Eğitimspor´un farka gitmesi beklenirken, oyun disiplininden kopmayan İl Özel İdarespor, ardı ardına bulduğu gollerle sahadan 2-2 berabere ayrılan takım oldu. Bu beraberliğin ardından Eğitimspor bir basamak geriye düşerek 4. Sırada yer alan takım oldu. Eğitimspor´un puan kaybettiği haftada Ortaköy karşısında 7-1 kazanan Kılıçarslanspor ise üçüncülüğe oturan takım oldu.

ACIPINASPORR  LİGE VEDA ETTİ

Eskilgücüspor 3 ? 0 Acıpınaspor Birinci Amatör kümede ilk üç sıra için mücadele eden Eskilgücü spor hafta sonu kendi evinde Acıpınarspor ile karşılaşması gerekirken Acıpınarspor´un sahaya çıkmamasının ardından hükmen 3-0 kazanan takım oldu. Acıpınarspor takımı ise bu sezon üst üste ikinci maçınada çıkmayarak ligden direk düşürülen takım oldu. Artık sezonun ikinci devresinde Acıpınarspor sahaya maçlarına çıkamayacak.

HABER FOTOĞRAF: ERSİN ARSLAN

 13:26:47



FETÖ'cülere İçişleri'nden 'Kıskaç'!
'Özel' görüşme sona erdi
Ulaşım altyapısını otonom araçlara uygun hale getiren ICA'ya ödül
MSB: Son bir haftada 43 terörist etkisiz
'Nefer' ve 'Drops'un kabul faaliyetleri tamamlandı
Ulaşımda teknolojik dönüşüm
Kavgaya müdahalede yaralanmıştı... Acı haber geldi
Ortak alanın işgalinde ne yapılmalı?
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"
Stajyer avukatlar 'kurgusal duruşma'da yarışacak
Başımıza icat çıkar! Patentle Türkiye başvuruları başladı
Halen teşhis alamayan 1 milyon çölyak hastası var
Sonf Analog funk ve disko tınılarıyla geliyor
Öğretmen atamaları 'Kabine' sonrası netleşecek
Kırmızı et üretiminde artış!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00
  • Cuma 20.2 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.5 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 8.8 ° / 6.3 ° Şiddetli yağmurlu