Aksaray

02.05.2024

  • İMSAK 04:05
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:34
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10

Altınsoy;Bu milletin yakasından düşün artık...

Altınsoy;Bu milletin yakasından düşün artık...

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa S. Altınsoy yayınladığı basın bildirinde şunları söyledi.Aslında kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar.

MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa S.Altınsoy yayınladığı basın bildirinde şunları söyledi.Aslında kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar.Türk Milleti olarak büyük bir acı ve felaketle karşı karşıyayız. Manisa 'nın Soma İlçesinde , özel bir şirket tarafından işletilen maden ocağında nedeni hala belirlenemeyen bir felaket yaşanmış ve son bilgilere göre 282 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.Aziz Milletimiz , pür dikkat Soma'dan gelecek haberlere kilitlenmiştir. Halen maden ocağında mahsur olduğu söylenen işçi kardeşlerimizin olması endişemizi daha da arttırmaktadır.Allah yardımcıları olsun.Biran evvel mahsur kalanların kurtarıldıklarını duymak istiyoruz.

Ancak , gündem için bu kadar uğraşan sayın Başbakan'ın yaptıkları , insanları çıldırtacak cinsten.İnsanlar acıdan kahroluyor,ne yapacaklarını şaşırmış bir halde saatlerdir yakınlarından bir haber alamaz halde iken, Başbakan , Soma'ya ziyarette bulunuyor.Acılı aileler feryatlarını haykırırken , tepki göstermeleri  gayet doğaldır.Her yere koruma ordusu ile giden Başbakan ,acılı ailelerin yanına da giderken müşavirleri ve koruma ordusunu eksik etmiyor.Onlarla acılarını paylaşmak , kederlerine ortak olmak varken , Başbakanlık Müşaviri Yusuf  Yerkel 'in bir vatandaşımızı iki polis'in arasında tekme tokat dövmesi hangi vicdana sığar. Ne yapmak istiyorsunuz sayın Başbakan? Bu Milleti dövdürerek mi acılarını hafifleteceksiniz? Hiç kimse aleyhinizde bir şey söyleyemeyecek mi? Acısına , kederine , kahroluşuna hiç mi ortak olamayacaksınız? Sizde haklısınız kendinizce , adını dahi söylemekten kaçındığınız Türk Milleti yaşıyor bu sıkıntıyı değil mi?Niye acısını paylaşasınız ki bu Milletin!!!

''1862 yılında İngiltere de 204 kişi hayatını kaybetmiş,Başbakan yapıyor bu açıklamayı''. Sayın Başbakan Allah aşkına bu yüzyıla bir dön.Türkiye de yaşıyorsun.Sene 2014 ! Çağ atlatmaya çalıştığın Ülke burası. Madenin sahibi daha kısa bir zaman önce açıklama yapıyor : '' Bütün güvenlik önlemlerinin alındığı , işçiler için her durumun düşünüldüğü bir madendir burası''.

Evet maalesef gördük , nasıl önlemlerin alındığını! Bakanların yaptığı açıklamalar içler acısı. Basiretsiz , konusunu bilmeyen sanki başka dünyalardan açıklamalar.Tek vardiyada 1700 madencinin çalışıp ter döktüğü madende, normal koşullar altında bile işçilerin vardiya değişimi 1 saatten fazla sürüyor.Böyle bir ortamda sadece yandaş maden sahibi var diye gerekli önlemlerin aldırılmaması affedilemez.Çin'den 2.5 kat , Avrupa ülkelerinden 30 kat fazla maden kazası yaşanmasını , 1862' lerin İngiltere'siyle izah etmeye çalışmak nasıl bir anlayış dır?

Denetlemelerin yapıldığı , hiçbir sorunun olmadığını söylüyor Bakanlar. 4 senede 8 kez denetleme yapılmış. Madem bu kadar sıkı denetleme yapıldı , her şey normal , ne oldu peki?

Allah aşkına bu Milletle dalga geçmeyin!!!

 

Bütün Milletimizin başı sağ olsun. Maden şehitlerinin ruhları şaad  olsun.Yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum. Yaralılara Allah şifa versin.Madende mahsur kalanların bir an evvel kurtarılmaları dileği ile Milletimize saygılar sunuyorum.Dua ile kalın...



81 ilin Milli Eğitim Müdürleri Ankara'da
Yüksek İstişare Kurulu Çankaya'da toplandı
LPG'ye indirim geliyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, 1 Mayıs mesajı
Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan şehit askerlerin ailesine başsağlığı mesajı
KOBİ’lerin dijital dönüşümüne 25 milyon Euro’luk destek
Kişinin yaşam maliyeti 22 bin 992 TL
Başkan Akbulut'tan 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajı
İstanbul'da 1 Mayıs... 210 gözaltı!
Akıllı ulaşımda önemli zirve yarın başlıyor
Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor... İkinci etap Temmuz'da başlıyor
Metina'da 2 terörist etkisiz!
TL mevduatta stopaj oranları yükseldi
Tarımsal üretim kredilerinin esasları belirlendi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,43% 0,23
  • EURO

    34,81% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2423,18% 1,82
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00
  • Perşembe 21.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.5 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı