Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

Altınsoy Aşkınan Çalışan Yorulmaz, Biz Ülkemize Aşkla Hizmet Ediyoruz Dedi

Altınsoy Aşkınan Çalışan Yorulmaz, Biz Ülkemize Aşkla Hizmet Ediyoruz Dedi

Altınsoy Aşkınan Çalışan Yorulmaz, Biz Ülkemize Aşkla Hizmet Ediyoruz Dedi

AK Parti’nin hakkın rızasını, milletin duasını en güzel makam sayanların partisi olduğunu belirten Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece, bizim aşkımız da, heyecanımız da, coşkumuz da bitmez.”

AK Parti’de coşku ve heyecanın dönemsel değil, her zaman olduğunu dile getiren İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Bizim hizmet aşkımız, seçimden seçime değil, bir ömür boyudur! Çünkü biz, sıradan bir parti değil, AK Partiyiz. Biz neferiz, çalışırız. Üzerimize düşen her görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışır, takdiri Rabbimize bırakırız. Bu davada kendi nefsimiz için, hiçbir arzumuz, hiçbir beklentimiz yoktur, olamaz ve olmayacaktır” dedi.

Yerel yönetimlerle sürekli koordinasyon halinde olduklarını, bu dönemin en verimli şekilde geçmesi için el birliğiyle çalıştıklarını anlatan Altınsoy, ilçe ve belde belediyelerinin çalışmalarını yerinde görerek değerlendirdiklerini hatırlatarak, sivil toplum kuruluşları ve kentte faaliyet yürüten derneklerle de iletişim halinde olduklarını aktardı.

Parti çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini, bunun yanı sıra milletvekilleri ve daha önce partide çeşitli kademelerde görev yapmış kişilerle zaman zaman bir araya geldiklerini ifade eden Altınsoy, bu vesileyle vefa ve kardeşliği perçinlediklerini dile getirdi.

Geçmiş hükümetlere göre, Türkiye üzerinde bugün daha fazla küresel güçlerin oyunlar kurguladığına dikkat çeken Başkan Altınsoy, “Küresel ayak oyunlarıyla Türkiye’yi teslim almak için, Erdoğan’sız bir gelecek hayal edenler sadece hayal görüyorlar. AK Parti davasına ihanet edenleri kullanarak, partimizi içeriden zayıflatacağını sananlar sadece rüya görüyorlar. Biz biliyoruz ki vefanın adı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ve bazen en acı şekilde görüyoruz ki vefasızlığı yaşayanın adı da Recep Tayyip Erdoğan’dır. Herkes bilsin ki, biz, milletimizle, Cumhur İttifakı ile beraber, dün olduğundan daha fazla bir inançla, daha fazla bir gayretle ve daha büyük bir kararlılıkla, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız” dedi.

2023 hedeflerine giden yolda birlik, beraberlik ve kardeşlik şarkılarını her zamankinden daha gür sesle söylediklerini aktaran Altınsoy, tüm teşkilata sonuna kadar güvendiğini, teşkilat mensupları ile ayrı ayrı gurur duyduğunu sözlerine ekledi.



Atık su arıtma tesisi sayısı bini geçti!
KOSGEB şehir şehir girişimci arayacak
Bakan Şimşek'ten 'dış kaynak gelmiyor' iddialarına yanıt
Kilitli Kalkan Tatbikatı tamamlandı
TZOB: Bu yıl da Tarım Kredi Kooperatifleri ve Türkşeker buğday alımı yapmalı
Türkiye'nin kalkınma hamleleri yeni müfredatta
2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
Avukatlardan 'Büyük Savunma' mitingi
Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor
Oğuzhan Koç'tan Ankara'da unutulmaz konser
İzmit’te TÜGVA ve Ensar’a aktarılan paralar kesildi!
6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı
Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde
Matematik derslerinde algoritma-bilişim odakta olacak
Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı