Aksaray

27.04.2024

  • İMSAK 04:13
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03

AKTÜRK BİZ YAPTIK, DAHA İYİSİNİ DAHA GÜZELİNİ YİNE BİZ YAPACAĞIZ DEDİ

AKTÜRK BİZ YAPTIK, DAHA İYİSİNİ DAHA GÜZELİNİ YİNE BİZ YAPACAĞIZ DEDİ

AKTÜRK BİZ YAPTIK, DAHA İYİSİNİ DAHA GÜZELİNİ YİNE BİZ YAPACAĞIZ DEDİ

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Evren Dinçer’inproje tanıtımını değerlendirdi. 

Hafta sonu yüksek katılımla gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına ilişkin açıklamalarda bulunan Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer, yoğun katılım ile gerçekleşen programda projelerini kamuoyu ile paylaştı. Aziz milletimize hayırlı olsun. Öncelikle böylesine kapsamlı bir Beyanname çalışmasına katkıda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Projelerin Aksaray’ın geleceğine ışık tutacağına değinen İl Başkanı Aktürk, “Türkiye’nin, Aksaray’ın artı yüzyılına değer katacak, vizyon tutacak ve sadece kendi başkanlık dönemine ait olmayan, Aksaray’ı ayağa kaldıracak, çehresini değiştirecek proje tanıtımını yaptık.Akıllı şehir uygulamalarından, kentsel yenilenmeye, sosyal ve kültürel alanlardaki bütün projeler kadına, çocuğa, yaşlılara, gençlere, engellilere yani toplumun her kesimine dokunabilecek bir proje tanıtımı oldu.Belediye Başkanımız inşallah hem kentsel dönüşüm alanında, hem de yapacağı yeni yatırımlar alanında Aksaray merkezde ilk beş yılda neler yaptıysa, onların da daha üzerinde yatırımlar yapmaya devam edeceğinden hiç şüphemiz yoktur. Önemli bir hususun da altını çizmek istiyorum. Söz konusu yatırımların sağlanabilmesinin bir sebebi var o sebep arkamızda dimdik duran gücümüzü aldığımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan.Bugüne kadar Aksaray’ımız hakkında ne götürdüysek tamamıyla ilgili bir destek aldık. Aksaray’da yapılan tüm yatırımların hepsinin altında onun imzası var. Verdiği sözü tutan, gerçekleştiremeyeceği vaatte bulunmayan bir parti olarak, icraat ve eser siyasetimizde; şikayet etmeyen, bahanelerin arkasına sığınmayan bir yaklaşımı benimsemekteyiz. Günü kurtarmaya dönük faaliyetler yerine çözüm üreten, kalıcı eserler bırakan, şehirlerimizin sadece bugününü değil, geleceğini de planlayan bir anlayışla hizmet sunmaktayız. Yerel yönetimlerde oluşturduğumuz “AK Parti Belediyeciliği” modeli, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile başlamış, tarihe altın harflerle geçmiş, siyasi bir miras olmuştur. AK Parti olarak ortaya koyduğumuz belediyecilik vizyonu, hem bugünün değişen taleplerini daha kolay ve kapsamlı karşılamak, hem de geleceğin ihtiyaçlarına hazırlanmak amacını taşımaktadır. Gerçek belediyecilik ile önümüzdeki 100 yılın yol haritasını belirleyecek Yeni dönem projelerin Aksaray’ımız için şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Şehrimizde güzel işler yapan, başarılı çalışmalara imza atan Evren Başkan ve ilçe ve belde belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum. Gayret Bizden Zafer Allah’tan. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in, Aksaray’ı geleceğe taşıyacak olan projeleri şu şekilde; Aile Yaşam Merkezi, Aksaray Akademi ve Bilgehane, ⁠Millet Konağı, ⁠Sosyal Yaşam Merkezi, ⁠Gastronomi Konağı, ⁠Kreş& Gündüz Bakımevi, Kültür – Sanat Merkezi &Nikah Salonu, ⁠Planetaryum, ⁠Tasavvuf Müzesi, ⁠2.Kılıçarslan Hanı, Kubbe Kitap Kafe, Eski Cezaevi Rekreasyon Alanı Dönüşümü, Kalanlar Millet Bahçesi 2. Etap ve Geleneksel Spor Merkezi, Doğal Yaşam Köyü, ⁠Tıbbi & Aromatik Bitki Dünyası, ⁠Recep Tayyip Erdoğan Parkı 3. Etap, Kent Ormanı,⁠Modern Hayvan Barınağı, ⁠Yenilenebilir Enerji Tesisi, Kent Restoran, Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, ⁠Modern Balık Hali, Modern taksici ve otobüsçü durakları, OSB Köprülü Kavşak, Ankara, Konya, Adana yeni bağlantı bulvarı, ⁠Kırsal Terminal, Akıllışehir uygulamaları, Nakliyeciler sitesi ve tır parkı, Elektrikli bisiklet ve yeni bisiklet yolları, Yemek üretim merkezi, ⁠Aile Sağlığı Merkezi, ⁠Hanımeli Pazarı, ⁠Sosyal Konut Prpjesi, ASTİM’e 800 Yeni İşyeri, ⁠Kentsel Dönüşüm, ⁠Tarihi ve Kültürel ve riskli yapıların yerinde dönüşümü, ⁠Toplu iş yerleri projeleri ve ⁠Geri dönüşüm parkı.



Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Ortaokul öğrencilerinin projeleri ödüllendirildi
Taşımacılıkta bir sınır daha kalktı... Türk-Kırgız taşımacılığı serbestleşiyor
Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kirazoğlu’dan Başkan Büyükkılıç’a ziyaret
Ticaret'ten IBAN kiralamalarına yakın mercek
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu