Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Aksaray Ziraat Odası`ndan AK Parti İl Başkanı Karatay`a Ziyaret

Aksaray Ziraat Odası`ndan AK Parti İl Başkanı Karatay`a Ziyaret

Aksaray Ziraat Odası`ndan AK Parti İl Başkanı Karatay`a Ziyaret

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve yönetiminin güzel proje ve çalışmalara imza attığını, bunlarda da başarılı olduğunu belirten İl Başkanı Karatay, “Ziraat odamızın bundan önceki dönem ile sonraki dönemi kıyasladığımız zaman ziraat odasının toplum gündemindeki yerini, şehirdeki gündemi belirleyici özelliğini değerlendirdiği zaman benim şahsi kanaatim gayet başarılı bir çalışma süreci geçirdi ziraat odası. Bunu da halkımız aslında kendi vicdanı ile takdir etmekte. Çünkü STK’lar daha önceki dönemde bu kadar aktif değildi. Şehrin kalkınmasında, gelişmesinde, gündemi belirleyen konumda değillerdi. Ama son 4-5 yılı incelediğimiz zaman sivil toplum kuruluşlarının resmen şehrin ticaretin, ekonominin, sosyal hayatın gündemini belirleyen Kuruluşlar olduğunu gördük. Ziraat odamızda bu açıdan ciddi katkı sağlamış bir kurumumuz. İnşallah bundan sonra daha aktif olarak işin içine girecekler. Bir kültürdür bu, Allah nasip ederse bütün STK’larımız, ziraat odamız gibi siyasetin, ticaretin, ekonominin, sosyal alanın alt tarafında, yani mutfak bölümünde veri çalışması yaparak şehri bulunduğu noktadan bir üst noktaya taşıyacak durumdalar. O yüzden ben başarılı buluyorum. İnşallah bundan sonrada çalışmaları daha gayretli ve üst seviyede olur” dedi.

STK’LARIMIZ İLE ORTAK ÇALIŞACAĞIZ
AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, “Kongremiz yeni tamamlandı. 5’inci olağan genel kurulda görev şahsıma verildikten sonra biz hızlı bir şekilde çalışmalara başladık. Sivil toplum örgütlerimiz, basınımız, yönetim kurulumuz, teşkilatlarımız, şehrimizin önde gelen kuruluşları ile hem tanışıyoruz, hem de kaynaşıyoruz. Bununla birlikte istişare toplantıları yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte bu çalışmalarımız hızla devam edecek. Aksaray için birlikte çalışmayı elbette ki çok önemsiyoruz. Ancak birlikte çalışarak başarıya ulaşacağımızın farkındayız. Bu vesile ile ben önümüzdeki seçimin inşallah gönlümüze göre geçmesini diliyor ve bundan sonraki süreçte de değerli odalarımız ile başta ziraat odamız olmak üzere STK’larımızla, kurumlarımızla ortak bir masa etrafında paydaş çalışması yaparak şehrimize katkı sağlamayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Karatay, “Değerli Ziraat Odası Başkanım ve değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başkanımın dediği gibi benim geçtiğimiz yıllarda tarım ve hayvancılıkta 2 yıl boyunca bir çalışma yaptım. Bu sektördeki sorunları bilen ve çoğuna vakıf olan biriyim. Allah nasip ederse önümüzdeki süreçte tarım ve hayvancılıkla ilgili çalışmalarımızda bir paydaş olarak ziraat odamız ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK
Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise, oda olarak Aksaray’ın tarım ve hayvancılığı adına ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirterek, tarım ve hayvancılığın Aksaray’ın vazgeçilmez bir sektörü olduğunu kaydetti. Çiftçilere hizmet, kalite, eğitim, planlama ve daha birçok çalışma ile hızla yollarına devam ettiklerini belirten Başkan Koçak, “AK Parti 5’inci Olağan Genel Kurulu’nun ardından başkanlığa seçilen genç kardeşimiz Abdulkadir Karatay seçildi. Tabi bu ekip genç, heyecanlı ve dinamik bir ekip oldu. İnşallah ilimize hayırlı uğurlu olur. İlimize beraber hizmet edeceğiz. Abdulkadir kardeşimiz de geçmişte tarım ile ilgili projeleri ve çalışmaları da vardı. Tarımın dilinden, üreticinin dilinden anlayan bir kardeşimiz. Bundan sonra ilimizde tarımın gelişmesi için kendisinden de faydalanarak çalışmalar yapacağız. Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. İlimiz için inşallah iyi bir dönem geçer. Beraberce hizmet edip güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false