Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54

Aksarayspor`da hedef galibiyet

Aksarayspor`da hedef galibiyet

Spor toto 3. Ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor ligde 30. Hafta Ünyespor karşısında aldığı galibiyet ile bu sezon ligde ilk kez 2 maç üste üst sahadan 3 puan ile ayrıldı.

Spor toto 3. Ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor ligde 30. Hafta Ünyespor karşısında aldığı galibiyet ile  bu sezon ligde ilk kez 2 maç üste üst sahadan 3 puan ile ayrıldı. Ligde  tehlikeli bölgeden kurtulma adına Ünye karşısında önemli bir galibiyet elde eden temsilcimiz ligde puanını 36 yaptı. Siyah beyazlıları ligde kalan 4 maçta zorlu sınavlar bekliyor. Ligde  31. ve 32 .hafta deplasmanda önce Nilüfer ardından Maltepe’ye konuk olacak temsilcimiz Sakaryaspor ile 33 .hafta taraftarı önünde oynayacak ve son hafta Elazığ deplasmanına çıkacak. Ligde ise peş peşe gelen galibiyetler ile tehlikeli bölgeden uzaklaşan ve ligde kalma yolunda   Çıksalınspor’a 5 fark atan temsilcimizde  teknik patron Sinan Bayraktar; 2 haftadır aldıkları galibiyetin kendileri açısından büyük moral olduğunu  kaydetti. Oyuncularının sahada gösterdikleri mücadele ve kazanma duyguları ile  maç sonunda alınan galibiyetlerden dolayı bütün oyuncularını tebrik etti. Ayrıca böyle önemli bir maçta 12 .adam olan taraftarlarında görevlerini eksiksiz yaprak takımlarına maç boyunca verdiği destekten dolayı da teşekkür etti. Oyuncularının haftalardır futbol adına sahadan her şeyi yaptıklarını ancak skora yansıtamadıklarını ama son oynadıkları Sandıklı ve Ünye maçlarında alınan galibiyetlerin  oyuncularının öz güven duygusunu kuvvetlendirdiğini  ve kalan 4 maçta da aynı şekilde çıkış göstereceklerini savundu.  Deneyimli çalıştırıcı önlerinde Nilüfer ve Maltepe gibi zorlu maçların  olduğunu ve ard arda deplasmanda oynayacakları 2 kritik  maçta da  galibiyet hedeflediklerini söyledi. Takım üzerinde haftalardır dolaşan karabulutları son 2 hafta aldıkları galibiyetler ile dağıttıklarını ve  kalan  4 maçta da aynı özveri ve sorumluluk ile oyuncularının mücadele edeceğini ifade etti. Ligde kalma yolunda hiçbir endişelerinin olmadığını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı bütün oyunculularının sorumluklarının bilincinde olduğunu takım içindeki arkadaşlık, kaynaşma ve birlikteliğim çok iyi olması ile takım üzerinde pozitif bir güç sağladığını ifade etti.

Yunus Yurdaş iç sahada sadece kalesinde 2 gol gördü

Spor toto 3 .ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da  21 yaşındaki eldiven Yunus Yurdaş  iç sahadaki başarılı performansına Ünye maçında da devam etti. siyah beyazlı forma altında ikinci devre 12 maça çıkan genç file bekçisi  Yunus Yurdaş  kalesinde toplam 10 gördü. iç sahada ise 6 maçta forma giyen başarılı eldiven  sadece kalesinde 2 gol görerek başarılı bir grafik çizdi. İç sahada Çıksalın, Ünye , Erzurum ve Çorum maçlarında kalesini gole kapattı. Deplasmanda ise yine 6 kez  siyah beyazlı kaleyi koruyan Yunus Yurdaş  8 gole engel olamazken sadece Orhangazi maçında  golsüz biten maçta kalesinde gol görmedi. son oynanan Ünye maçında  kariyerinin en rahat maçlarından birisini oynayan Yunus Yurdaş nadir gelişen  rakip ataklarda ise kalesini zamanında ter ederek tehlikeleri önledi. maç sonunda ise taraftarı önünde  yakaladığı başarılı çıkışını sürdüren   başarılı file bekçisi en son Balçova ile oynanan ve 1-0’lık yenilgi ile sona eren maçta taraftarı önünde kalesinde görmüştü.siyah beyazlı temsilcimizde ikinci devreni ikinci haftasında kaleyi devralan ve   performansı ile güven veren genç eldiven  31 .hafta deplasmanda oynanacak nilüfer maçında  başarılı çıkışını sürdürerek kalesini gole kapatmak istiyor.

Cemil Karakum atıyor Aksarayspor kazanıyor

Spor toto 3 .ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor’da  29 hafta deplasmanda  oynanan Sandıklı maçında son saniyelerde attığı gol ile takımına 3 puanı getiren 29. yaşındaki golcü oyuncu Cemil Karakum 30. hafta  Ünye maçında yine kritik bir gole imza attı. Siyah beyazlılarda usta golcü Cemil Karakum son oynanan ve alt sıralarda kurtulma  mücadelesi veren siyah beyazlı temsilcimizin  kritik Ünye maçında aldığı 1-0’lık  galibiyette penaltıdan attığı gol ile takımına 3 puanı kazandırdı.Siyah beyazlı forma altında ikinci devre Takıma katılan ve  5 gole imza atan Cemil Karakum’un  Sancaktepe, Sandıklı ve Ünye maçlarında  attığı goller ile siyah beyazlılar sahadan 3’er puan ile ayrıldı. Cemil Karakum sadece ikinci devrenin ilk haftasında Düzyurt maçında gol atmasına rağmen takımını  sırtlayamamıştı. Cemil Karakum son oynanan Ünye maçında attığı gol ile taraftarı önündeki 3 haftalık gol hasretini de dindirdi. Ünye karşısında tarihi önem taşıyan gole imza atan Cemil Karakum  ligde hem takımın ard arda kinci galibiyet almasının yanında kendiside 2 hafta peş peşe gol atmanın mutluluğunu yaşadı.Siyah beyazlı forma altında  ikinci devre 12  maça çıkan ve 5 gol atan Cemil Karakum  1 kırmızı kart görürken  3 sarı kart ile de sarı kart ceza sınırında bulunuyor. son haftalardaki formu ve golleri ile de takımına hayat veren usta krampon  31 .hafta deplasmanda oynanacak nilüfer maçında da takımı adsına yine en büyük gol silahı olacak.

 

Haber: Hamit MAVİLİ



İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli