Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Aksarayspor İçin Gelecek Güzel Olacak

Aksarayspor İçin Gelecek Güzel Olacak

Aksaray?da 4 yıl aradan sonra yeniden profesyonel lig heyecanı katılan Aksarayaspor?un

Aksaray’da 4 yıl aradan sonra yeniden profesyonel lig heyecanı katılan Aksarayaspor’un bu sezon  iç sahada son maçında ise adeta birlik beraberlik rüzgarları esti. Şehrin yeni Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı  Belediye Başkanı olmasının ardından takımın ilk resmi maçını izledi.   Belediye Başkanı yazgıya tribünleri dolduran binlerce taraftar sevgi gösterisinde bulundu.. Kritik maçın bitiş düdüğü ile Aksarayspor  rakibini 2-1 mağlup ederek bitime 1 hafta kala ligde kalmayı garantiledi. Maç sonunda ise  Belediye Başkanı Haluk Yazgı ve Kulüp Başkanı Ali Karakuş’un samimiyeti  taraftarı mutlu etti. Stad çıkışı ikilinin  objektiflere yansıyan  görüntüleri  futbol camiasında yıllar sonra gelen birlik beraberlik ve bütünleşme taktirle karşılandı. Sezonun son maçında hem alınan galibiyet hem takımın ligde kalışını ilan etmesi hem de şehrin idarecilerinin  tribünde olması ile yüzler güldü. Kulüp Başkanı Ali Karakuş maç sonunda takımın  ligde kalışını ilan etmesi ile duyduğu mutluluğa  vali Şeref Ataklı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın da  takımı kritik maçta yalnız bırakmaması da eklendi. Kulüp Başkanı Karakuş  şehrin Valisi Ataklı ve Belediye Başkanı Yazgı’ya ise teşekkür etti. bu tablonun çok önemi olduğunu ve manevi desteğin her zaman takım için pozitif bir güç olduğunu savundu. Sezonun son maçında yaşanan bu  tablonun bundan sonrada devam etmesini dileyerek şehirde artık futbol dünyasının bütünleşeceğini ve  her zaman  Aksaray için  birlik için olunacağını sözlerine ekledi.

 

Taraftarın Yeni Yuvası Dağılgan’da Mutlu Son

Aksaray’da sezon başından bu yana Atatürk stadının ne olacağı yıklıp yerine 2500 kişilik spor salonu yapılacağı  haberleri ile koca bir sezon  geride kaldı. Siyah beyazlılar ligde Atatürk stadında  bu sezon Ünye maçı ile  acılarını ve sevinçlerini nisan ayı başında stada iş makinelerinin girmesi ile mazide bıraktı. Bir çok taraftar ise  büyüdüğü ve bir çok heyecan yaşadığı Atatürk stadının ardından ilk kez  yeni  yuvaları olan Dağılgan stadında ilk   profesyonel heyecanda takımlarını tribünlerden destekledi. Dağılgan stadı ilk profesyonel lig maçına ev sahipliği yaptı. Siyah beyazlı taraftarlar için  burukta olsa ilk kez Dağılgan stadında takımlarına sahip çıktı. Sakarya maçı takımın kaderi için önemli bir heyecandı. Maçtan  saatler önce Dağılgan’a gelen binlerce taraftarlar  hiç susmadan takımlarına sahip çıktı.  Dağılgan stadında takımlarına destek veren  taraftarlar maç sonunda ise alınan 2-1’lik galibiyet sonrasında çok mutluydu. Siyah beyazlı taraftarları galibiyet kadar mutlu eden diğer bir olay ise Aksaray Valisi  Şeref Ataklı ve  Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın tribünlerde olması oldu. Taraftarlar ardık şehirde Aksarayspor camiası ile idareciler arasındaki buzların erimesinin ve takımın yıllar sonra şehrin idarecileri ile bütünleşmesi, taraftar, yönetim ,takım ve şehrin idarecilerinin kucaklaşması bütün spor dünyasını sevince boğdu.

Aksarayspor Elazığ’a Prestij İçin Gidecek

Spor Toto 3 .ligde bitime 1 hafta kala siyah beyazlı temsilcimiz Aksarayspor iç sahada sezonun son maçında  Sakaryaspor ile kritik bir sınava çıktı. Maç öncesinde ilk kez Aksaray’da yeni bir sahada heyecan yaşayacak olması, takımın  maçtan en az 1 puan alarak ligde kalması için şehir adeta tek yürek oldu.. Maç öncesinde ise Aksaray Valisi  Şeref Ataklı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın da  maça gelmesi ile  oluşan bütünleşme ve birlik beraberlik  havası takımın ligde kalacağının habercisi oldu.  Aksarayspor maça iyi başladı. Cemil Karakum’un ayağından penaltı kaçırdı.  Sakaryaspor devre biterken golü buldu. Soyunma odasına 0-1 geride giren Aksarayspor ikinci devre şahlandı.  Taraftar tribünlerde hiç susmadı.  taraftar gücünü alan ve baskısını artıran temsilcimiz önce beraberlik golünü buldu. Maçın sonlarında ise galibiyet golü geldi. Aksarayspor ve taraftarı rahat bir nefes aldı. Maçın bitiş düdüğü ile 2013-2014 futbol sezonunda bitime 1 hafta kala Aksarayspor puanını 42 yaparak ligde kalışını ilan etti. Siyah beyazlılar ligde son hafta Elazığ deplasmanında oynayacağı karşılaşma ile perdeyi kapatacak. Siyah beyazlılar yeni sezonda yine spor toto 3.ligde olmanın mutluluğu  ile  ligi tamamlayacak.

Hamit Mavili



Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9123,42%0,48
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    35,01% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2324,07% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3919,16% 1,97
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli