Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Aksarayspor doludizgin ilk kez gol sevinci yaşadılar

Aksarayspor doludizgin ilk kez gol sevinci yaşadılar

Spor toto 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor 2014-2015 futbol sezonunda oynadığı 2 resmi karşılaşmadan zaferle ayrılarak taraftarını mutlu etti.

Spor toto 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor 2014-2015 futbol sezonunda  oynadığı 2 resmi karşılaşmadan zaferle ayrılarak taraftarını mutlu etti. Siyah beyazlılar yeni sezonda ilk olarak Payas Belediyespor maçına çıktı.  Oldukça zor geçen karşılaşma da son anlarda bulduğu gole sezona 3 puan ile başladı. Ligde alınan galibiyetin morali ile temsilcimiz Türkiye kupası 1. Tur eleme maçında karaman engeli de aştı. Karaman Belediyespor maçında da son anlarda skora giden temsilcimiz  taraftarına kupada tır heyecanı yaşattı.   Resmi maçlarda skor olarak taraftarını mutlu eden temsilcimiz aldığı galibiyetlerin yanında kalesini de gole kapattı.  Yeni bir ekip ,yeni bir s yönetim ve 20 tane yeni oyuncu ile sezona başlayan temsilcimizde seri galibiyetler ile gözler 2 .hafta deplasmanda oynanacak Antalya ekibi Tekirova maçına çevrildi. Tekirova maçına aralık vermeden devam eden temsilcimiz antrenör aydın kahraman nezaretinde çalışmalarına devam etti.  Pazar günü  saat 16:30’da Dr Fehmi  Öncel stadında Tekirova iler karşılaşacak temsilcimizin hedefi galibiyet serisine bir yenisini eklemek olacak. Ligde ve kupada elde edilen başarılı sonuçlar ile Antalya’ya moralli gidecek ekibimizde   ciddi eksik bulunmuyor. Siyah beyazlılarda alınan zaferlerden dolayı en çok sevinenlerin başında olan takımın patronu Kenan Cumhur zorlu maçların ardından, futbol skora endeksli bir oyun. 2 resmi maç oynadık. İki maçtan da alnımızın akı ile çıktık. Futbol olarak  henüz istediğim oyunu sahaya yansıtamadık. Zamanla  daha iyi olacağız. Hem skor hem futbolumuz ile  taraftarımızı mutlu edeceğiz. Sezona ve kupaya iyi başlamak camiada  moralleri artırdı. Bu güzel günlerin ve camiamızdaki morallerin devam etmesi  için  bütün ekip olarak daha çok çalışacağız. Önümüzde şimdi Antalya deplasmanında oynayacağımız Tekirova maçı var. Bu maçı da kayıpsız atlatmayı hedefliyoruz. İyi başladığımız ligde iyi sonuçlar ile yolumuza kazasız devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın .ayrıca bizleri yalnız bırakmayan sıcak havaya rağmen takımlarını gönülden destekleyen bütün taraftarımıza da yürekten teşekkür ediyorum. Şehir olarak yakaladığımız bu güzel atmosferin sezon sonuna kadar devam etmesi ile hedefimiz olan şampiyonlukta kaçınılmaz olacaktır dedi.

İlk Kez Gol Sevinci Yaşadılar

 

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Aksarayspor’da Türkiye kupası . tur eleme müsabakalarında  kaptan Ömer Hacı Salioğlu ve Özgü Çelik siyah beyazlı forma le ilk kez gol sevinci yaşadı. Siyah beyazlıların yeni transferleri 37 yaşındaki kaptan Ömer Hacı Salihoğlu takımını kupada penaltıdan attığı golle 1- öne geçirdi Özür Çelik ise maçın uzatmalarında attığı gol ile hem takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı hem de tur kapsını araladı. Siyah beyazlı camiada 2 yıl aradan sonra Türkiye kupasında ilk kez tur atlaması heyecanında 2 oyuncu attığı gollerle  ön plan çıktı.  Ligde ilk hafta Payas maçında ilk 11’desahaya çıkan ve kup heyecanında teknik heyetin vazgeçilmez imi olan Ömer Hacı Salihoğlu kupa  heyecanında son anlarda  kazanılan penaltı atışında tecrübesini konuşturarak soğukkanlı bir şekilde penaltı atışını gole çevirdi. Siyah beyazlılarda 2 .golün kahramanı olan Özgür Çelik ise  ligde ilk hafta 11’de başlamasına rağmen  kupa heyecanında teknik heyet tarafından kulübeye çekildi. Genç oyuncu golsüz eşitlik devam ederken teknik heyet tarafında önemli koz olarak sahaya sürüldü.  23 yaşındaki özgür Çelik sonradan girdiği karaman maçında  attığı golle hem taraftarı hem de siyah beyazlı form ile ilk gol sevicini yaşarken teknik heyetin kendine olan güvenini boşa çıkartmadı. Siyah beyazlı temsilcimizde 2014-2015 futbol sezonunda  2 resmi maç geride kalırken  ligde Hakan Doğan, kupada ise Ömer ve Özgür Çelik gol sevinci yaşayan isim oldu.  



Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında 101 proje
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret
DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false