Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Aksarayspor da günün gelişen haberleri

Aksarayspor da günün gelişen haberleri

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Aksarayspor ligde son haftalara girilirken ard arda önce bursa ardından İstanbul deplasmanlarında zorlu 2 maça çıkacak.

Aksarayspor 3’te 3 Yapmak İstiyor

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Aksarayspor  ligde son  haftalara girilirken ard arda önce bursa ardından İstanbul deplasmanlarında zorlu 2 maça çıkacak. Ligde son 2 hafta ise oynadığı maçlarda altın değerinde 6 puan çıkartarak ligde kalma adına önemli puanlar toplayan siyah beyazlı temsilcimiz çıkışını Nilüfer ve Maltepe maçlarında da sürdürmek istiyor. Siyah beyazlı temsilcimizi bekleyen zorlu deplasmanların ilki olan Nilüfer maçı öncesinde camiada moraller yerinde. Nilüfer maçı mesaisini teknik patron Sinan Bayraktar nezaretinde sürdüren temsilcimizde  sakat oyuncu bulunmazken sakatlığı nedeni ile Mehmet Güneş’in forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.. Nilüfer maçı için dün Dağılgan stadında taktik çalışmasını yapan temsilcimizde oyuncuların son haftalarda alınan galibiyetlerin verdiği moralle formda ve hırslı oldukları görüldü. Bursa deplasmanına  bugün akşam saatlerinde  gidecek temsilcimizde hedef seri galibiyetlerine bir yenisi daha eklemek olacak. Nilüferspor ile Pazar günü saat 14:30’da Nilüfer stadında oynanacak zorlu 90 dakikada ise Ankara bölgesinden hakem  Mehmet Emre Atasoy düdük çalacak. ligin ilk devresinde Nilüferspor’u  taraftarı önünde 2-0’lık sonuçla geçen siyah beyazlı temsilcimiz Pazar günü deplasmanda da rakibine rövanş  karşılaşmasını da vermek istemiyor. Alt sıralardan tamamen uzaklaşmak isteyen siyah beyazlılar Bursa’dan 3 puan ile dönerek ligin son haftalarına daha rahat girmenin hesaplarını yapıyor. ligde haftalardır deplasman maçlarında şansızlığı Afyon’da  son saniyede aldığı Sandıklı maçı ile kıran temsilcimiz Pazar günüde nilüfer karşısında deplasmanda çıkışını sürdürerek bu sezon ligde ilk kez 3 hafta ar arda galibiyet almak istiyor.

 “Bursa’ya 3 puan için gideceğiz”

Spor toto 3 .ligde son haftalarda çıkışa geçerek taraftarının yüreğini ferahlatan temsilcimiz Aksarayspor Pazar günü  Bursa’da zorlu bir sınava çıkacak. siyah beyazlılar için oldukça önem taşıyan Nilüfer maçı teknik patron Sinan Bayraktar içinde   anlamlı olacak. Ligin ilk devresinde takımın başına gelen Sinan Bayraktar ve siyah beyazlıların başında ilk resmi maçına Nilüfer maçı ile çıkan ve rakibi karşısında alınan 2-0’lık sonuç ile görevine 3 puanla başlamıştı.

Pazar günü ise rövanş karşılaşmasında takımımın başında olacak teknik patron  Sinan Bayraktar siyah beyazlıların başında ilk çıktığı ve galibiyetle tanıştığı nilüfer maçının  rövanşı öncesinde hedeflerini kesinlikle galibiyet olduğunu söyledi. bayraktar ligde son 2 hafta hem iyi futbol hem de skor olarak istediklerini aldıklarını pazar gününde  çıkışlarının süreceğini savundu. Nilüfer maçının kendi içinde göreve geldiğinde takımın başına çıktığı ve ilk galibiyet aldıklarını da hatırlatan Bayraktar Pazar günü  rövanş maçında da gülen taraf olacaklarını belirtti. Oyuncularının son haftalardaki alınan galibiyetler ile moral kazandıklarını ve bununda takıma pozitif etki sağladığını ifade etti. Takım olarak  maça konsantre olduklarını ve düşüncelerinin galibiyet olduğunu vurgulayarak hafta boyunca yaptıkları Çalışmalarda oyuncularının formda olmalarının kendisini sevindirdiğini dile getirdi.  Takımda Cezalı oyuncu bulunmadığını ve Mehmet Güneş’in sakatlığı nedeni ile forma giymesinin zor olduğunu söyledi. bursa deplasmanına büyük bir moral ile gideceklerini ve Pazar günü taraftarlarına yeni bir galibiyet sevinci yaşatacaklarının sözünü verdi.

3 Bin Kişilik Spor Salon İnşaatı Başladı

 

Aksaray’lı futbolseverler için Atatürk stadı artık mazide kalacak. Ligin bitimine 4 hafta Atatürk stadında iş makinelerinin girmesi  ile Geçmişte birçok hatıraya ev sahipliği yapmış, sevinçlere, hüzünlere ve şampiyonluklara ortak olan Atatürk stadına 3 bin kişilik spor salonu için çalışmalar başladı.Sezon başından bu yanan yıkıldı yıkılacak şeklinde bir çok dedikodunun yer aldığı Atatürk stadını akıbeti iş makinelerinin  stada girmesi ile cevap buldu.Futbol stadyumunun yerine yapılacak 3 bin kişilik spor salonunun  Aksaray’da mevcut Atatürk kapalı  spor salonu ve diğer salonlarının yetersiz olması ve büyük bir spor salonu yapımı için başlatılan çalışmaların tamamladığında onlarca branşın yapıldığı, aynı anda birkaç branşın antrenman yaptığı, konserlerin, kongrelerin yapılabileceği mimari özelliğe sahip bir tesisin olması hedefleniyor..Atatürk stadının yerine  yapılacak 3 bin kişilik spor salonu   için GSİ Müdürü Cüneyt Alkan “Her geçen gün artan ve büyüyen Aksaray’da şuan ki salonumuz 750 kişilik ve eski bir bina. Yaklaşık 30 yıla varan bir ömrü var. 750 kişilik bir spor salonu beklentilerimize cevap vermiyor. Aksaray’ın artık daha modern ve güzel bir spor salonuna ihtiyacı vardı. Bunu yapmak içinde çalışmalara başlamış bulunuyoruz. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Spor toto 3 ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Aksarayspor ve BAL’da mücadele eden Aksaray Belediyespor kalan son maçlarını Dağılgan stadında oynayacaklar” dedi..

 

 

Hamit Mavili 



Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
İlk kez 'Çocuk Zirvesi' düzenlenecek
Patent ve Marka ücretleri güncellendi
Başkan Büyükkılıç'tan gençlere TBMM sözü
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Erdoğan'ın 'Özel' görüşmesi haftaya
Köprüler Başkent'e nefes aldıracak
Çöl sıcaklarına dikkat! Sıcaklıklar artıyor
Uluslararası Mersin Çocuk Festivali neşe saçtı
İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9691,16%0,48
  • DOLAR

    32,49% -0,17
  • EURO

    34,75% -0,32
  • GRAM ALTIN

    2420,38% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3985,16% -0,84
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false