Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Aksarayspor 3 puan için kenetlendi

Aksarayspor 3 puan için kenetlendi

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Aksarayspor 28 .hafta karşılaşmasında cumartesi günü saat 14:30 Atatürk stadında Çorum Belediyespor?u konuk edecek. karşılaşma öncesinde kırmızı kart cezalısı Ömer Kaplan dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Aksarayspor 3 puan için kenetlendi

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Aksarayspor  28 .hafta karşılaşmasında cumartesi günü  saat 14:30 Atatürk stadında Çorum Belediyespor’u konuk edecek. karşılaşma öncesinde kırmızı kart cezalısı Ömer Kaplan dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Aksarayspor  28 .hafta karşılaşmasında cumartesi günü  saat 14:30 Atatürk  stadında Çorum Belediyespor’u konuk edecek. Yaz saati uygulaması nedeni ile maç saati 14:30’alınırken, 30 marta yerel seçimler olması içinde karşılaşma  cumartesi günü oynanacak. Siyah beyazlılar son haftalarda aldığı başarısız sonuçlara son vermek istiyor. Çorum maçı hazırlıklarını dün yaptığı taktiksel çalışma ile Tamamlayan  siyah beyazlı temsilcimiz bugün ise hafif bir ter antrenmanı yapacak. Çorum Belediyespor maçı  ile haftalardır süren kötü gidişatı durdurmak isteyen siyah beyazlı oyuncular  galibiyet için kenetlendi. Ligde  tehlikeli bölgeden uzaklaşarak rahat bir nefes almak için çorum maçına 3 puan parolası için çıkan temsilcimizde kart cezalısı Ömer Kaplan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Çorum maçı siyah beyazlılar içinde büyük önem taşıyor. 2 yıl önce bal liginde şampiyonluğu kaptırdığı ve rakibine karşı   henüz galibiyeti bulunmayan siyah beyazlılar ilk devre deplasman maçında da rakibi karşısında aldığı 3-1’lik yenilginin rövanşını  cumartesi günü  taraftarının desteği ile almak istiyor.  Çorum karşısında cumartesi  günü rakibine karşı olan  talihsizliğini hem de son 3 haftadır yaşanan puan hasretini dindirmeyi hedefleyen siyah beyazlılarda bütün camia  galibiyeti için tek yürek oldu. Cumartesi günü Çorum ile karşılaşacak olan temsilcimizde teknik patron Sinan Bayraktar; hedeflerinin 3 puan olduğunu ve ligde  3 haftadır taraftarlarını üzdüklerini ancak  kötü gidişe dur diyeceklerini ifade etti. Takımın üzerinde  dolaşan karabulutlar olduğunu ve  her maçta sayısız gol pozisyonları yakalamalarına rağmen  gol sesi çıkmadığını  cumartesi günü bütün talihsizliklerin, kısmetsizliklerin son olacağını vurguladı. Deneyimli çalıştırıcı cumartesi günü  çorum maçında  siyah beyazlı renkleri karşılıksız seven  bütün taraftarları takımlarının yanında olmaya davet ederek sözlerini noktaladı.

Çorum’a geçit yok

Spor toto 3 .ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da 21 yaşındaki genç eldiven Yunus Yurdaş bu sezon ikinci devrenin ikinci haftasında kaleyi devraldı. genç kaleci başarılı bir performans sergileyerek  bütün dikkatlerini üzerine çekti. siyah beyazlıların son oynadığı 4 karşılaşmada ise  genç eldiven kalesinde talihsiz goller görmesine rağmen yaptığı kurtarışlar ile  formunda hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi. son batman deplasmanında ise kalesin de 2 penaltı golü gördü.

 Siyah beyazlı forma altında çıktığı 9  karşılaşmada kalesinde 8 gol gören  Yunus Yurdaş  3 maçta ise kalesini gole kapattı. Son haftalarda kalesinde gol gören başarılı eldiven cumartesi günü oynanacak Çorum Belediyespor maçında kalesini gole kapatacak. Taraftarı önünde  4 maça çıkan ve kalesinde 2 gol gören genç  file bekçisi cumartesi günüde iç sahada gösterdiği başarılı çıkışını sürdürmek istiyor.  taraftarı önünde Balçova ve Sancaktepe maçlarında kalesinde gol gören  Yunus Yurdaş ,Erzurum ve Çıksalın maçlarında ise kalesini  gole kapatmıştı. Çorum maçında kalesini gole kapatmaya hazırlan Yunus Yurdaş  gol yememe orucuna başlayacak. çorum maçı hazırlıklarında büyük bir azim ile çalışan genç eldiven  cumartesi günü  kalesini kesinlikle gole kapalı olacağını  ve son haftalardaki talihsizliklerin   Çorum maçı ile sona ereceği söyleyerek bütün taraftarı  maça davet etti.

Bilek güreşçileri Antalya’da derece yaptı

 

Antalya’da yapılan Türkiye Bilek Güreşi Gençler ve büyükler kategorisinde Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katılan  bilek güreşçilerinden  Türkiye 3.’sü olan Fatih Kahraman ile 4.olan Yunus Emre Öztapan ve Nurugar Özata ve antrenörleri GSİ  Müdürü Cüneyt Alkan’ı  makamında ziyaret etti. Antalya’da yapılan Türkiye Bilek Güreşi Gençler ve büyükler kategorisine 51 ilden 792 sporcu  katıldı. Avrupa Şampiyonası öncesi  bilek güreşi Milli Takım seçmelerine adlarını yazdırabilmek için  bilek güreşçilerimiz birbirinden güçlü rakipler ile mücadele etti. Türkiye Bilek Güreşi Gençler ve büyükler kategorisinde Aksaray’ı temsil eden sporculardan Fatih Kahraman Türkiye üçüncüsü . Nurugar Özata  ise Türkiye dördüncülüğünü elde ederek derece elde etti. Antalya’da yapılan Türkiye Bilek Güreşi Gençler ve büyükler kategorisinde Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde derece yapan bilek güreşçilerini ziyaretinde GSİ  Müdürü Cüneyt Alkan yaptığı konuşmada , Aksaray’ın   ilk defa böyle bir organizasyona katıldığı ve alınan başarının önemli olduğunu belirterek dereceye giren sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.



Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
BaşkentRay'da rekor
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
Kümes hayvancılığında büyüme
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli