Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Aksarayspor Yeni Yönetim Basın huzuruna çıktı

Aksarayspor Yeni Yönetim Basın huzuruna çıktı

Aksarayspor Yeni Yönetim Basın huzuruna çıktı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi temsilcimiz Aksaray Belediyespor´da yönetim değişikliğinin ardından ilk basın toplantısı gerçekleştirildi. Yönetim ise şu şekilde oluştu kulüp Başkanı Emin Eroğlu, Başkan yardımcıları İlyas Dağdaş ve Durmuş Sönmez, yöneticiler Gökhan Canlı, İsa Güzel, Sedat Altındal, Ömer Ünalan, Nedim Deniz. 
İDA DEMİR Toplantı Salonu´nda yapılan toplantıya yöneticiler ve ulusal ile yerel basın temsilcileri katıldı. Yeni yönetimin tanıtılmasının ardından kamera karşısına geçen Başkan Emin Eroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Durmuş Sönmez çalışmalar hakkında Bilgi verdi. Sönmez, bildiğiniz gibi Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde iki sezondur mücadele etmekteyiz diyerek, ?Her iki sezonda da şanssız bir şekilde ligi ikinci sırada bitirmiş bulunmaktayız. Kulüp olarak elini taşın altına koyan Başkan Emin Eroğlu ve yönetimi ile yola devam etme kararı aldık. Ortak bir yönetim kurulu oluşturarak hızla çalışmalarımıza başladık? dedi. 
AKSARAYSPOR BİR SEVDADIR 
Sözlerine Aksarayspor bir sevdadır diyerek başlayan Başkan Eroğlu, ?Bu şehrin sevdası için uğraşmak gerekiyor. Geçtiğimiz sezonlarda bildiğiniz üzere şanssız bir şekilde ligi 2. Sıralarda tamamladık. Şehir esnafından arkadaşlarımızla Belediyeninde desteği ile inşallah bu şanssızlığa son vereceğiz. Takımımızı tekrar profesyonel ligde görmek için yola çıktık? dedi. 
BU İŞ İÇİN KENETLENMEK GEREKİYOR
Bu iş için kenetlenmek gerek diyen Başkan Eroğlu, ?Bu iş sadece birkaç kişi ile olacak bir iş değil. Şehirde yönetim, taraftar, basın mensupları ve tüm sporseverlerin kenetlenmesi gerekiyor. Hatta şehrin tüm insanlarının bu işe inanması gerekiyor. Herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Başkanlığa geliş sürecimizden bugüne çok olumlu tepkiler aldık. Ufak bir kenetlenme gördük. İnşallah bu kenetlenme deyim yerinde ise çığ gibi büyür diye umut ediyorum. Allah yardımcımız olsun. Bizim şehirde en küçükten en büyüğe her bireyin desteğine ihtiyacımız var? diye konuştu. 
SEVDAMIZ İÇİN YOLA ÇIKTIK LAYIKIYLA TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ 
Başkan Eroğlu, başkanlık sürecinin nasıl geliştiğini anlatarak, ?Bu camiaya zaten uzak değildik. Geçmişte bu camiaya hizmetimiz var. Aksarayspor çocukluğumuzdan bugüne hepimizin ortak sevgisi oldu. Herkesin bir maça gittiği, herkesin bir fedakarlık yaptığı illaki vardır. Bizde bu sevda ile yola çıktık. İnşallah layıkıyla temsil etmek istiyoruz. O konuda yeterli olduğumuzu da düşünüyorum. Aksaray´ımızı Aksarayspor´umuzu tekrar başarılı bir hale getirmek için kolları sıvadık? ifadelerini kullandı. 
BAŞKAN YAZGI´DA ŞAMPİYONLUK İSTİYOR
Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile yaptığı görüşme hakkında bilgi veren Başkan Eroğlu, ?Başkanımız sağ olsun bizi çok iyi karşıladı. Yaklaşık 2-3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Belediye başkanımızda bu işi çok istiyor. Aksaray´ın layık olduğu yere 3.lige taşınması için gerekli her şeyin yapılması hususunda bizim arkamızda olduğunu beyan etti. Biz belediye başkanımıza da bu süreçte yanımızda olacağından şüphemiz olmadığını dile getirmek istiyoruz. O da Aksarayspor´umuzun iyi yerlerde olmasını istiyor. Biz başkanımızın güç ve desteği ile yola bu şekilde çıktık? şeklinde konuştu. 
MEVCUT TAKIMIN İSKELETİNİ KORUMAK İSTİYORUZ
Başkan Eroğlu, transfer çalışmaları hakkında bilgi vererek, ?Mevcut iskelet kadroyu korumak istiyoruz. Bu konuda birtakım kararlar aldık. İç transferde geçtiğimiz sezon takımın kemiği diyeceğimiz oyuncularla görüştük. Arkadaşlarımız çok büyük bir sıkıntı olmadığı süreçte tekrar formamızı terletecekler. Süreçte bizimle beraber olmak istediklerini söylediler. 6-7 arkadaşımızla yüzde yüze yakın bir anlaşma sağladık. Dış transferde ise çalışmalarımız araştırma ve ikili görüşmelerle devam ediyor.
HAKAN DOĞAN İLE GÖRÜŞTÜK
Dış transferde ise ilk olarak Hakan Doğan ile görüşmede bulunduk. Fakat bu futbolcunun istediği fiyat transfer bütçemizi aşıyor. Biz yeni sezon için bir bütçe belirlerken dengeleri de korumak istedik. Dış transferde çok aceleci davranmıyoruz. Takımın ana iskelet kadrosunu koruduk eksiklerimizi çok iyi biliyoruz. Doğru zamanda doğru transferler yaparak sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyoruz dedi.



İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Hududu yine geçemediler!
Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Son beş gün , son beş anket
Milli Eğitim'den öğretmenlerarası tiyatro oyunu yazma yarışması
Yüz yüze 100 Çocuk Oyunu EBA'ya yüklendi
Aselsan'dan 35,1 milyon dolarlık ihracat
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli