Aksaraylı kadınlar mağdur insanların ihtiyaçlarına katkı sunmak için mantı üretip satıyorlar

Aksaraylı kadınlar mağdur insanların ihtiyaçlarına katkı sunmak için mantı üretip satıyorlar

İDLİB İÇİN İYİLİK ATÖLYESİ

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Hanım gönüllüleri her Çarşamba bir araya gelerek Aksaray ve mazlum coğrafyalarda hayatın en ağır imtihanından geçen mağdur insanların ihtiyaçlarına katkı sunmak için mantı üretip satıyorlar.

AMAÇ, İYİLİKSEVER BİR AKSARAY
Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları Başkanı Leyla Eser, amaçlarının insanlığın yararına herkesin yapabileceği iyilikler bulunduğu fikrini topluma aşılamak ve iyiliğin kötülüğe galip gelmesi için sürekli projeler üretmek olduğunu belirtti.

EVDEN ARTAN ZAMAN İYİLİK İÇİN DEĞERLENDİRİLİYOR
Ev hanımlarından oluşan gönüllülerin fikriyle gelişen İyilik Atölyesi Projesi kapsamında yetimler, ihtiyaç sahipleri, engelli bireyler, vb dezavantajlı gruplara maddi destek için kaynak oluşturduklarını ifade eden Eser, evde yapılan işlerden arta kalan boş vakitlerde hanımların bu projeye katılarak destek verdiklerini söyledi. Sıkıntıları olan gönüllüler için de terapi kıvamında bir buluşmaya dönüşen etkinlikte, gönüllülerin hem iyilik yapmanın hazzını yaşadıkları hem de yeni dostlar kazanarak sosyal çevrelerinin geliştiği belirtildi.

BİRÇOK ÖĞRENCİYE YARDIM ETTİLER
Üç yıldır iyilik buluşmalarının devam ettiğini hatırlatan Eser, üretilen ürünlerin satışından birçok ihtiyaç sahibi Yetim, öğrenci veya aileye destek verildiğini ifade etti.

SIRA İDLİB'DE
İdlib'de yaşanan insani dram nedeniyle Aksaray'dan un yardımı gönderildiğini dile getiren Eser, belli bir süre İdlib yararına çalışacaklarını ve satıştan elde edilen gelir ile, İHH Kadın Kolları olarak binlerce mağdura ekmek olması için un göndereceklerini sözlerine ekledi.

İYİLİĞE DAVET
Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları Başkanı Leyla Eser, iyilikte payım olsun diye düşünen tüm hanımefendileri iyilik atölyesi ne davet etti. Eser, şimdiye kadar etkinliklere destek veren herkese teşekkür etti. 



Bakan Tunç'tan 11. Yargı Paketi paylaşımı... Örgütlü suçlarla mücadele güçlendirildi
Okullara 1 günlük kar tatili! Tatil haberleri peş peşe geldi
Başkentte bitki evleri görsel şölene dönüştü
Dezenformasyon'dan İHA düşürme iddialarına yalanlama
Yüzyılın Konut Projesi'nde kura süreci başlıyor... İlk kura çekimi Adıyaman'da
Öğretmenler için meslekte kariyer basamakları kılavuzu yayımlandı
3 milyonu aşkın öğrenci MEBİ'ye erişti
Bakan Yerlikaya'dan 'Asrın İnşası' paylaşımı
Gümrükler Muhafaza’dan zehir tacirlerine büyük darbe!
Son bir hafta 65 ilde uyuşturucu tacirlerine 768 gözaltı
Bayraktar KIZILELMA tarih yazıyor
Ankara Keçiören'de çocuk gelişimine nitelikli eğitim
Bakan Göktaş'tan İl Müdürlerine çağrı: Saha yönetimini bizzat sahiplenin
Hatay'a alternatif ulaşım için dev tünel projesi başladı... Amanos Dağları'nın altına dev tünel
Meteoroloji uyardı! Yağmur, kar, fırtına ve don geliyor!
  • Pazar 5.7 ° / 2.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 4.9 ° / 2.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 8.9 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı