Aksaraylı kadınlar mağdur insanların ihtiyaçlarına katkı sunmak için mantı üretip satıyorlar

Aksaraylı kadınlar mağdur insanların ihtiyaçlarına katkı sunmak için mantı üretip satıyorlar

İDLİB İÇİN İYİLİK ATÖLYESİ

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Hanım gönüllüleri her Çarşamba bir araya gelerek Aksaray ve mazlum coğrafyalarda hayatın en ağır imtihanından geçen mağdur insanların ihtiyaçlarına katkı sunmak için mantı üretip satıyorlar.

AMAÇ, İYİLİKSEVER BİR AKSARAY
Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları Başkanı Leyla Eser, amaçlarının insanlığın yararına herkesin yapabileceği iyilikler bulunduğu fikrini topluma aşılamak ve iyiliğin kötülüğe galip gelmesi için sürekli projeler üretmek olduğunu belirtti.

EVDEN ARTAN ZAMAN İYİLİK İÇİN DEĞERLENDİRİLİYOR
Ev hanımlarından oluşan gönüllülerin fikriyle gelişen İyilik Atölyesi Projesi kapsamında yetimler, ihtiyaç sahipleri, engelli bireyler, vb dezavantajlı gruplara maddi destek için kaynak oluşturduklarını ifade eden Eser, evde yapılan işlerden arta kalan boş vakitlerde hanımların bu projeye katılarak destek verdiklerini söyledi. Sıkıntıları olan gönüllüler için de terapi kıvamında bir buluşmaya dönüşen etkinlikte, gönüllülerin hem iyilik yapmanın hazzını yaşadıkları hem de yeni dostlar kazanarak sosyal çevrelerinin geliştiği belirtildi.

BİRÇOK ÖĞRENCİYE YARDIM ETTİLER
Üç yıldır iyilik buluşmalarının devam ettiğini hatırlatan Eser, üretilen ürünlerin satışından birçok ihtiyaç sahibi Yetim, öğrenci veya aileye destek verildiğini ifade etti.

SIRA İDLİB'DE
İdlib'de yaşanan insani dram nedeniyle Aksaray'dan un yardımı gönderildiğini dile getiren Eser, belli bir süre İdlib yararına çalışacaklarını ve satıştan elde edilen gelir ile, İHH Kadın Kolları olarak binlerce mağdura ekmek olması için un göndereceklerini sözlerine ekledi.

İYİLİĞE DAVET
Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları Başkanı Leyla Eser, iyilikte payım olsun diye düşünen tüm hanımefendileri iyilik atölyesi ne davet etti. Eser, şimdiye kadar etkinliklere destek veren herkese teşekkür etti. 



Bakan Yerlikaya: Jandarma'ya hakaretin bedelini ödeyeceksiniz
AKSARAY’IN YENİ VALİSİ MURAT DURU YARIN GÖREVİNE BAŞLIYOR
Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT'nin 'Genç' kanalını açtı
MEB'den 18'inci Uluslararası Robot Yarışması hazırlığı
Yılın ilk SED ödemeleri hesaplara yatırıldı
Ticaret Bakanlığı'ndan rekor denetim... 2025’te 13,6 milyar TL ceza kesildi
Geleceğin şefleri Bursa'da "Anne Reçeteleri" ile yarıştı
Demokrat Parti, HPV aşısını meclis gündemine taşıdı
En düşük emekli maaşı 20 bin TL’ye yükseliyor... Teklif komisyonda görüşülüyor
Hazine ve Maliye Bakanlığı: TOBB toplantısı sorunsuz geçti
İnşaat üretimi yıllık artarken, aylık bazda sınırlı düşüş kaydetti
İhtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı... 2026 kapsamı genişletildi
Aksaray Valisi Murat Duru’dan Anlamlı Çağrı: “Çiçek Yerine Öğrencilere Destek Olun”
Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda Yeni Dönem Başladı
Tarım-ÜFE 2025'in son ayında da güçlü seyrini sürdürdü
  • Perşembe 8.9 ° / 5.7 ° false
  • Cuma 6.9 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 3.8 ° / 1.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu