Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Aksaray kartal yuvasına kavuştu

Aksaray kartal yuvasına kavuştu

Aksaray’da Beşiktaşlılar derneği Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın katılımı ile gerçekleşti.

Aksaray’da Beşiktaşlılar derneği Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın katılımı ile  gerçekleşti. Oldukça görkemli olan   Beşiktaşlılar derneği açılışında adeta izdiham yaşandı. Aksaray’da  dört büyükler arasında ilk resmi dernek açılışına Beşiktaş imza attı.

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın   Aksaray Beşiktaşlılar derneğine gelmesi ile binlerce Beşiktaş tezahüratlar ile  kulüp başkanlarını Aksaray Beşiktaşlılar derneği başkanı Bilgehan Coşkuner ve dernek yönetimi  karşıladı.    Kulüp başkanı   Fikret Orman ilk olarak denek binasını gezerek Aksaray taraftarlar ile  buluştu. Denek binasının açılış töreninde ise büyük coşku yaşandı. Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın  açılış kurdelesi için  denek binasından aşağıya inmesi ile  Beşiktaşlı taraftarlar  büyük coşku ile  başkan ormanı alkışlarla karşıladı.

 BJK kulüp Başkan Orman açılış kurdelesi öncesinde kısa bir konuşma yaparak Anadolu’un köprüsü olan Aksaray’da da yuvamızı açmanın gururunu yaşıyorum. Aksaray’a bu deneği kazandıran dernek yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu sen  bütün Beşiktaşlıların yılı olacak. Bu derneğimize sizler de destek olun lütfen. Sizlerden ricam bu. Beşiktaş her yerde Beşiktaşlıları temsil ettiği ve aynı zamanda da Beşiktaşlı gibi durulduğu bir yerdir. Burada Beşiktaş’ı iyi bir şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından denek binasının kurdele kesimi gerçekleşti.   Beşiktaşlılar Aksaray’daki yuvasının açılış kurdelesini Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ve Aksaray Beşiktaşlılar derneği başkanı Bilgehan Coşkuner birlikte kesti. Kurdele kesimi ile Aksaray Beşiktaşlılar büyük coşku yaşadı. Dakikalarca Beşiktaş ve kulüp Başkanı Orman lehine tezahüratlar bulundu. Aksaray’da Beşiktaşlılar kulüp başkanı  Fikret orman ile birlikte resim çekinebilmek için birbirleri ile yarıştı.  Açılış törenin ardından      Altuntaş otelde yemek düzenlendi. Yemekte Aksaray Belediye Başkanı haluk Şahin Yazgı’da  katıldı. BJK kulüp başkanı Fikret Orman ve Belediye Başkanı  Haluk Şahin Yazgı  bol bol sohbet etti. Aksaray Beşiktaşlılar derneği başkanı Bilgehan Coşkuner Aksaray hatırsı ve ziyaretlerinden dolayı Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’a teşekkür plaketi takdim etti.

Aksaray’da  Beşiktaşlılar derneği   açılış töreni hatıra fotoğraflarının çekimi ile on buldu. Fikret orman Konya’da oynanacak  Konyaspor- Beşiktaş maçı için karayolu Konya’ya gitti.

 

 

 

 



Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli