Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

Aksaray´dan Şanlı Ordumuza Dua Gönderildi

Aksaray´dan Şanlı Ordumuza Dua Gönderildi

Aksaray´dan Şanlı Ordumuza Dua Gönderildi

Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrin´de terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı´nın zaferle sonuçlanması için dua etmek amacıyla bu sabah Aksaray Ulu Camide namazdan önce cemaat ile birlikte Fetih Süresi okundu ve Namazdan sonra da Aksaray İl Müftüsü Cemalettin Bal, Kahraman Ordumuz için dua etti  ve cemiye gelen cemaat ise amin dedi. Aksaray İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Kahraman ve Şanlı Ordumuzun Afrin harekâtından sorunsuz ve sıkıntısız galip gelmeleri için sabah namazında merkez ulu camide Fetih Süresi ve Dua programı düzenlendi. Programa Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve İl Yönetimi, İl Genel Meclis Başkanı M Mehmet Tüzün ve üyeleri, Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Ali Akbulut ve Ülkü Ocaklarının Gençleri. Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar, Aksaray İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Avcı, Bazı daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cami çıkışında Görüşlerini Aldığımız Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray İl Genel Meclis Başkanı M. Mehmet Tüzün ve Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Ali Akbulut görüşlerini Bildirdiler.

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy;?Aksaray İl Müftülüğümüzün Afrin ile alakalı düzenlemiş olduğu dua programına katıldık. Türk Milleti Ezanına,Bayrağına,Dinine, Kitabına sahip çıkan bir millet,geçmişte de yaşadık bundan sonrada göreceğiz.Besleme Terör örgütüyle bundan önce devam ettiği gibi bundan sonrada devam edecektir.Ben Müftülüğümüze bu programı düzenlediği için teşekkür ediyorum,Aksaray halkına da bu programa destek verdiği için teşekkür ediyorum Bayrağımızın yanındayız? dedi.

İl Genel Meclis Başkanı M. Mehmet Tüzün;?Allah vatanımıza ve milletimize zeval vermesin şuanda Devletimiz Afrin´de bir operasyon yapıyor.Bu şer ve terör örgütlerine karşı Allah´ım milletimizle beraber olsun? dedi.

Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Ali Akbulut;?Bildiğiniz üzere Türk Ordusu şuanda Afrin Bölgesinde, daha öncesinde yine Ordumuz İdlip, El Bab ve şimdi de Afrin´de Allah ordumuzu muzaffer kılsın.Yalnız şunu da söylemeden geçmek istemiyorum.Dün akşam saatlerinde başbakanımızın bir açıklaması vardı.  Türkiye de 96 siyasi parti var dedi. Sadece  MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli kendisine eşlik etti ve açıklamasında yanında yer aldı.Liderimize çok teşekkür ediyoruz Aksaray Ülkü Ocakları olarak emrinde olduğumuzu bildiriyoruz? dedi.

 



“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Kira anlaşmazlıkların yüzde 80'i davaya dönüşüyor
'Orta Koridor' Kalkınma Yolu ile güçlenecek
41 ilde 'Narkoçelik-12'! 268 gözaltı
Süt ve süt ürünleri üretiminde artış
CHP'li vekil Suiçmez'den Adalet'in mülakat sonuçlarına tepki
Turist rehberi düzenlemesi TBMM'den geçti
Meteorolojiden kuvvetli rüzgar ve yağış uyarısı
2 bini aşkın düzensiz göçmene İçişleri 'Kalkan'ı!
AK Parti MKYK toplantısı sona erdi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9550,18%0,21
  • DOLAR

    32,54% 0,28
  • EURO

    34,88% 0,50
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,10
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı