Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Aksaray da günün gelişen spor haberleri

Aksaray da günün gelişen spor haberleri

Hakem Ailesi Kaynaşma Yemeğinde Buluştu, Sahalar Hafta Sonuna Hazır Hale Getirildi, Hakan Doğan’da Yuvadan Uçtu

Hakem Ailesi Kaynaşma Yemeğinde Buluştu, Sahalar Hafta Sonuna Hazır Hale Getirildi, Hakan Doğan’da Yuvadan Uçtu

Hakem Ailesi Kaynaşma Yemeğinde Buluştu

Aksaray’da hakem camiası 2014-2015 futbol sezonunun ilk devresinin sona ermesi ile geleneksel olarak  yapılan  kaynaşma yemeklerine bir yenisini daha ekledi. Aksaray il hakem kurulu ve TFFHGD   şube başkanlığı tarafından  Somunbaba Restaurantta  düzenlenen yemeğe, ASKF Başkanı Cavit Kılıç,   hakem gözlemcileri ve hakemler Katıldı.

  Her yıl sezon ortası ve sonunda çeşitli etkinlikler yapan Aksaray il hakem kurulu ve TFFHGD   şube başkanlığı bu yılda  kaynaşma ve  ikinci devre öncesinde moral yemeğinde bir araya gelerek ilk devreni muhasebesi yapıldı.

Aksaray İl Hakem Kurulu ve ATFFHGD   şube Başkanı  Şükrü Okur her yıl sezon ortası ve sonunda yaptıkları etkinlikler ile hem hakem ailesi olarak sosyal aktivite ile  stres attıklarını hem de   Hakemler  değerlendirmedi bulundukları için bu tür etkinlikleri geleneksel hale getirdiklerini ifade etti.

.Aksaray’da hakem ailesinin her geçen yıl büyüdüğünü, bununda göstergesi olarak ulusal ve bölgesel liglerde hakem sayılarının arttığını gösterdi.  Genç hakemlerinin de önlerinin ulusal ve bölgeseldeki hakem satılarının artması ilke açıldığını ve genç hakemlerinin  bir hedefi olduğunu kaydetti. Amatör ligde ise ilk devre hakemlerin sergilediği performanstan dolayı memnun kaldığını  ve bazı maçlarda hakem hataları olduğunu ancak yapılan hakem hatalarında asla art niyet olmadığını vurguladı. Hakemler ile  her hafta eğitim verdiklerini ve uygulamalı olarakta eğitimlerin yapıldığını  hatırlatarak hakem ailesini başarısı için her zaman yenilikçi olduklarını  belirtti. Sahada futbolcuların hakemlere yardımcı olmaları gerektiğini savundu. Aksaray’da   futbol dünyasının en önemli halkalarından birisi olan Hakemlerin her geçen sezon önemli tecrübeler edindiklerini ve kendilerini geliştirdiklerini dile getirerek sözlerini noktaladı.

ASKF Başkanı Cavit Kılıç ise düzenlenen yemekten dolayı  hakem camiasına teşekkür ederek, futbolun önemli bir parçasının hakemler olduğunu ve futbolun olmazsa olmazlarından olduğunu kaydetti.  Aksaray’ı temsilen ulusal ve bölgesel liglerden temsilcilerini olmasının kendilerini gururlandırdığını ve  okur ve yöneyimi  başarılı çalışmalarından dolayı  tebrik ederek ikinci devrenin bütün futbol dünyasına hayırlı olmasını temenni etti.

Aksaray il hakem kurulu ve TFFHGD   şube başkanlığı tarafından    düzenlenen kaynaşma yemeği   hatıra fotoğrafının çekimi ile son buldu.

 Sahalar Hafta Sonuna Hazır Hale Getirildi

Aksaray’da etkisini gösteren   yoğun kar yağışı sonucu   kısa sürede sahalar GSİ personelinin özverili çalışmaları ile  temizlendi. Hafta sonu oynanacak 1. Amatör küme maçları öncesinde karla kaplı olan  Dağılgan spor tesislerinde bulunan sentetik futbol sahaları futbol oynamaya elverişli hale getirildi. GSİ personeli ise  özverili bir çalışma   göstererek beyaz zeminle kaplı sentetik sahaları  hafta sonu oynanacak amatör küme maçlarına hazır hale getirmenin mutluluğunu yasadı.

GSİ müdürü Cüneyt  Alkan, İl Müdürlüğü olarak personelin  özverili ve yoğun çalışmaları neticesinde Dağılgan spor kompleksi içinde bulunan sentetik sahaların karla kaplı zemininin kısa sürede temizlendiğini belirtti.

Türkiye’nin birçok yerinde çetin kış şartları dolaysıyla ertelenen maçların olduğunu bu durumun  Aksaray için geçerli olmadığını ifade etti. Hafta sonu amatör kulüplerin rahatlıkla müsabakaları oynayabileceklerini  ve her zaman  GSİ personeli olarak amatör kulüplerin hizmetin olacaklarını sözlerine ekledi.

Aksaray ASKF başkanı  Cavit Kılıç ve Futbol İl Temsilcisi Celal İmik ; futbol sahalarının temizlenmesinde büyük emek veren  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline ve yıllar sonra Aksaray’a  kar temizleme makinesini kazandıran GSİ müdürü Cüneyt Alkan’a teşekkür ettiler.

 Hakan Doğan’da Yuvadan Uçtu

Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Aksarayspor’da ara transfer döneminde  kadrosuna  bir çok yeni oyuncu dahil ederken  mevcut oyunculardan bir bir kulüpten ayrılıyor. Siyah beyazlılar  efsane kadrodan son olarak Hakan Doğan yuvadan uçtu. Başarılı golcü  siyah beyazlı kulüpte  3.5 yıl  görev yaptı ve alınan şampiyonlukta attığı goller önemli rol üstlenmişti. Hakan doğan  forma giydiği 3.5 yıl içinde siyah beyazlı forma ile 90 kez resmi maça çıkarken 30 kez de rakip ağları sarstı.

Başarılı golcünün takımdan ayrılma sebebi olarak kafasının karışık olduğundan maçlara da kendisini veremediği ve şampiyonluk yaşadığı siyah beyazlı kulübe faydalı olamayacağını düşündüğü için  ayrılma kararı aldığını belirtti. Hakan Doğan’ın bölgesel lig ekiplerinden ve şampiyonluk kovalayan Ceyhanspor ile  anlaştığı  öğrenildi.

 



Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9123,42%0,48
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    35,01% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2324,07% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3919,16% 1,97
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli