Aksaray

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:00

Aksaray da Günün gelişen spor haberleri

Aksaray da Günün gelişen spor haberleri

İkinci Devre Çok Farklı Olacak, Antalya Kampı Yarın Başlıyor, Yasin ve Hakkı Hakan Ceyhanspor’da

İkinci Devre Çok Farklı Olacak, Antalya Kampı Yarın Başlıyor, Yasin ve Hakkı Hakan Ceyhanspor’da

İkinci Devre Çok Farklı Olacak

Spor toto 3.ligde temsilcimiz Aksarayspor’da Kulüp Başkanı Kenan Cumhur devre arası transfer çalışmalarını değerlendirdi.  Kulüp başkanı Cumhur 

İlk devreyi beklentilerin çok altında tamamladıklarını ve başarısızlığında yanlış transferlerden kaynaklandığını itiraf etti. Teknik heyet tercihinde de  sezon başı yanıldıklarını ancak  ikinci devre aynı hataların olmamasını için büyük çalışma yaptıklarını söyledi. İlk devre forma giyen  13 futbolcu ile  yola devam etmeyeceklerini ve yerlerine daha kaliteli oyuncu takviyesi yaptıklarını belirtti. İkinci devre çok farklı bir Aksarayspor olacağını savundu. Taraftarların rahat olmalarını ve ilk devrenin aksine ikinci devre yürekleri ile mücadele eden bir takım oluştuklarını ifade etti. İlk devre taraftarın ve camianın çok üzüldüğünü ve aynı senaryoların ikinci devre yaşanması için her şeyi yaptıklarını ve bütün camianın birlik için de olması çağrısında bulundu. Zor günlerin geride kalacağını ve Aksaray spor camiası olarak bütün güçlükleri hep beraber geride bırakacaklarını takımın en büyük gücü olan Taraftarların her zaman yanlarında olmalarını isteyerek sözlerini noktaladı

 Antalya Kampı Yarın Başlıyor

Spor toto 3.ligde temsilcimiz Aksarayspor’da devre arası kamp çalışmaları bugün Antalya’da başlıyor. Siyah beyazlılar dün teknik direktör Ümit Dohman nezaretinde 20 kişilik kadro ile Antalya’ya gitti. Siyah beyazlıların 20 kişilik Antalya kampında; Emrehan Ceylan,Engin Olgun, Sedat İnal, Ebu Sıddık Çelik, Fuat Yaman, Onur Ulaş, Şahin Çakır, Veysel  Karadağ,Azimet Okur, Fatrih Keş, Süleyman Öztürk, Selahattin Enür,Hakan Doğan, Yemen Taş, Özcan Özdemir, Semih Küçük, Hasan Dinçel, Furkan Taştemir, Mehmet Aydın, Yaşar Şahin isimler yer aldı. Siyah beyazlılar 10 gün boyunca Antalya’da devre arası hazırlıklarını sürdürecek. Siyah beyazlılar Antalya kampını 18 ocakta tamamlayarak Aksaray’a dönecek. Antalya kampı boyunca siyah beyazlılar uyum sorunu çözmek ve lige hazır girmek için hazırlık  maçlarına ağırlık verecek.

 Yasin ve Hakkı Hakan Ceyhanspor’da

Spor toto 3.ligde temsilcimiz Aksarayspor’da 14 lig ve 1 kupa olmak üzere 15 resmi maça çıkan Aksaraylı futbolcu Yasin Yeşilyurt  futbola başladığı ve 11.5 yıl hizmet verdiği siyah beyazlı kulüpten ayrıldı. Aksarayspor’da şampiyonluk yasayan ve şampiyonluğun önemli isimlerinden olan  tecrübeli orta saha oyuncu bu sezon takımın başına getirilen aydın kahraman ile bir türlü yıldızı barışmadı. Aydın Kahraman’ın gönderilmesi ile takımda kaptanlığa getirilen tecrübeli oyuncu  ilk perdenin tamamlanması ile yönetim ile  görüşerek  sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edildi. Yasin Yeşilyurt  ligin ikinci devresinde Adana’nın bölgesel ligdeki temsilcisi Ceyhanspor ile anlaşarak  Ceyhan takımının kampına katıldı.

Siyah beyazlılarda 4.5 yıldır forma giyen  sol bek oyuncusu hakkı hakan Özhan’da  devre arasında yuvadan uçtu. Tecrübeli oyuncu ilk devre siyah beyazlı forma altında  12 lig ve 1 kupa olmak üzere toplam 13 resmi maçta ter döktü. İlk devrenin tamamlanması ile sözleşmesi karşılıklı olarak fesih edilen tecrübeli oyuncu  bölgesel lig ekiplerinden Ceyhanspor ile anlaştı.  Hakkı hakan Özhan  ikinci devre hazırlıkları için Ceyhanspor ile kampa katılarak çalışmalara başladı.

 

 

 



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false