Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Aksaray da günün gelişen spor haberleri

Aksaray da günün gelişen spor haberleri

Aksarayspor da 8 Yeni Futbolcu İmzaları Attı, 10 Futbolcu İle Yollar Ayrıldı

Aksarayspor da 8 Yeni Futbolcu İmzaları Attı, 10 Futbolcu İle Yollar Ayrıldı

8 Yeni Futbolcu İmzaları Attı

Spor toto 3 .ligdeki temsilcimiz Aksarayspor’da  ara transferde son olarak kadrosuna Bayrampaşa’dan  34 yaşındaki kaleci Emrehan  Ceylan, Tuzlaspor’dan  25 yaşındaki Selahattin Enür ve  Karagümrük’ten 22 yaşındaki genç stoper  Fuat Yaman ve spor toto 2.lig takımlarından Kartalspor’dan 24 yaşındaki Yemen Taş, Kayseri Şekerspor’dan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Süleyman Öztürk, Kızılcabölük’ten 21 yaşındaki orta saha oyuncusu  Bilal Yıldırım ve Amatör kümeden  Doyaobaspor’dan transfer edilen Mehmet Aydın ve genç kaleci  Sedat İnal imza  töreninin  ardından taraftarlara tanıtıldı.. Ahsaray otel’de gerçekleşen imza töreninde  siyah beyazlıların Genel koordinatör  Ahmet Salih Kırımlıoğlu  ve  taraftarlar katıldı.

Yeni transferlerin basına tanıtılmasının ardından açıklamada bulunan  Genel koordinatör  Ahmet Salih Kırımlıoğlu; yeni transferlerin camiaya hayırlı olmasını diledi. Yeni transferlerin takıma büyük bir katkı sağlayacaklarını savundu. İkinci devre öncesinde adeta takımı sil baştan yaptıklarını ve transferleri 8 ocak’ta başlayacak Antalya kampı öncesinde bitireceklerini ve transferlerde santrafor ve stoper transferi ile noktalayacaklarını sözlerine ekledi.

 Yeni transferlerden ve takımın kaptanlığına getirilen usta eldiven   Emirhan Ceylan ise, Aksaray’a geldiğini için mutlu olduğunu ve futbolu Aksaray’da bırakmak istediğini belirtti. Ardından tecrübeli eldiven  Aksarayspor’u ligde bırakacaklarının sözünü verdi.   Bütün şehrin takımı benimseyip sahip çıkmasını istedi.

Siyah beyazlıların kaleye  Bayrampaşa’dan transfer ettiği 34 yaşındaki kaleci Emrehan  Ceylan; Türkiye Kupasında 9 kez , spor toto 3 .ligde 50 kez, spor toto 2 . ligde 205  kez, PTT 1. Ligde 42 kez,     ter döktü. Bu sezon Bayrampaşa forması ile 11 lig ve 1 kupa olmak üzere toplam 12 maçta  forma giydi.

Tuzlaspor’dan transfer edilen 25 yaşındaki  forvet ve sağ kanat oyuncusu olan Selahattin Enür spor toto 3 .ligde 81 kez heyecan yaşadı ve 17 kez rakip ağları sarstı. PTT  1 ligde ise 5 kez  görev aldı.  Bu sezon  tuzla forması ile 5 kez sahaya çıktı ve gol sevinci yaşayamadı.

Karagümrük’ten transfer edilen  22 yaşındaki genç stoper  Fuat Yaman Spor toto 3 .ligde 50 kez sahada yer aldı. Bu sezonun ilk devresinde ise siftah yapmadı

Kartalspor’dan transfer edilen  24 yaşındaki Yemen Taş; Türkiye Kupasında 4 kez, spor toto 3.ligde      135 maç ve 25 gol i PTT 1. Ligde 14         maç ve 1 gol  kaydetti. İlk devre Kartalspor’da  14 lig ve 1 kupa olmak üzere 15 kez forma giydi.

Kızılcabölük’ten 21 yaşındaki orta saha oyuncusu  Bilal Yıldırım; bu sezon Denizli temsilcisinde henüz forma giyemedi. Futbol kariyerinde  sadece 1 kez spor toto 3.ligde heyecan yaşarken, 1 kez kupada ter döktü. A2 liginde ise  43 maç ve 5 gol kaydetti.

 Kayseri Şekerspor’dan transfer edilen 21 yaşındaki  Süleyman Öztürk  bu yıl kayseri ekibinde 6 maçta forma  giydi. Siyah beyazlılarda profesyonel futbol ile tanışan genç oyuncu kısa bir ayrılığın ardından yuvasına döndü. Geçen yıl  Aksarayspor forması ile 21 maçta forma giyerek takımın   en istikrarlı oyuncuları arasında yer almıştı

10 Futbolcu İle Yollar Ayrıldı

Spor toto 3 .ligdeki temsilcimiz Aksarayspor’da   devre arası çalışmalarında  transferler çalışmalarında son yaklaşırken 13 yeni ismi kadrosuna dahil eden temsilcimizde takımda  gönderilen oyuncuların isimleri de belli oldu. Genel koordinatör  Ahmet Salih Kırımlıoğlu devre arasında takımdan ayrılan oyuncuları açıkladı. Kırımlıoğlu   şehirde hakan doğan ve hasan Dinçer’in  takımdan ayrılacak haberlerine net bir şeklide cevaplandırarak ikisi de Aksarayspor’un futbolcusu ve takımın onlara ihtiyaca var şeklinde konuştu.  Takımdan giden oyuncuların ise Yasin Yeşilyurt, Hakkı Hakan Özhan,  Mustafa Arslan, Yasin Öztop,   Samet Candan, Özgür Çelik,  Erhan Şengül, Davut Aslan , Yusuf Usta, Yiğit Gülay olduğunu açıkladı.   Yasin Yeşilyurt ve Hakkı Hakan Özhan’ın alacaklarına karşılık serbest kaldıklarını ve sözleşmelerinin karşılıklı fesih edildiğini belirterek diğer oyuncuların  bonservis bedellerini getirdikleri taktirde  kulüple ilişkilerinin kesileceğini söyledi. Bütün futbolculara   siyah beyazlı kulübe verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar diledi.

 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli