Aksaray’da Yeni Bir Kadın Aktivite Ve Etkinlik Merkezi Daha Hayata Geçiyor

Aksaray’da Yeni Bir Kadın Aktivite Ve Etkinlik Merkezi Daha Hayata Geçiyor

Aksaray Belediyesi, hanımların ihtiyaç duyduğu sosyal, sportif, kültürel, mesleki anlamda kadınlara kaliteli bir yaşam tarzı sunacak olan Kadın Aktivite ve Etkinlik Merkezine bir yenisi daha ekliyor. Nakkaş Mahallesine yapılması düşünülen Kadın Aktivite ve Etkinlik Merkezinin ihale süreci tamamlandı. Yeni yıl ile birlikte temeli atılacak.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in halkın istek ve talepleri doğrultusunda şehre vizyon katacak yeni projelere imza atıyor. Daha önce Fatih Mahallesine yapılan ve geçtiğimiz ay TOKİ Cumhuriyet Mahallesinde TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un katılımı ile görkemli bir şekilde açılışı yapılan Necmiye Sultan Kadın Aktive Merkezinin bir benzeri Nakkaş Mahallesine inşa edilecek.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeni yapılacak Kadın Aktivite ve Etkinlik Merkezinin ihale sürecinin tamamlandığını ve en kısa sürede temelinin atılacağını ifade etti. 

Yeni yılın ilk aylarında temeli atılacak Etkinlik Merkezinin sadece Nakkaş Mahallesi değil, Hasas, Küçük Bölcek ve çevre mahallelerde oturan hanımlara hizmet vereceğini açıklayan Başkan Dinçer, “Şehrimizde Kadın Aktive Merkezlerimiz çok beğenildi. Hanım kardeşlerimizden bu yönde yoğun talep aldık. İhale süreci tamamladığımız Etkinlik Merkezinin Nakkaş, Hasas, Küçük Bölcek Mahallelerine hitap edebilecek bir noktada hayata geçiyoruz” dedi.

Başkan Dinçer, hanımların kendi el becerilerini geliştirebileceği, rahat vakit geçirebilecekleri ve birçok etkinlik yapabilecekleri yeni merkezin Aksaray’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.



E-skuterler 73 milyon gönderi teslim etti
Barzani Külliye'de... Türkiye-Irak ilişkileri ve bölgesel iş birliği görüşüldü
Vali Kumbuzoğlu, “Bozkıra Düşen Süpermen” Filminin Setini Ziyaret Etti
TikTok Videoları Filigransız İndirme Rehberi: TikTok Downloader Kullanımı
Aksaray’da Yağmur Sevinci: Vatandaşlar Bereketi Coşkuyla Karşıladı
Aksaray’da Eğitime Anlamlı Destek: Hayırsever Mergube Perek İleri’ye Teşekkür Belgesi
İYİ Partili Türkoğlu'ndan tekstil sektörü için acil araştırma çağrısı
Türkiye’de 5 yeni sulak alan daha koruma altında
Üç milletvekili serbest bırakıldı! Özel uçakla Türkiye'ye getiriliyor
Bakan Şimşek: Emek yoğun sektörlere yeni destekler yolda
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gazze müjdesi ve yükseköğretim reformu vurgusu!
Spor yatırımları Sakarya’da basketbola olan ilgiyi artıracak
Merkez'in toplam rezervler rekor kırdı
Sakarya'da milli gururlar Balkan Şampiyonası'nda
CHP Aksaray’da Yeni Dönem Heyecanı: İl Başkanı Bilal Özdemir Yeniden Adaylığını Açıkladı
  • Cuma 16 ° / 14.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 17.3 ° / 13.6 ° Şiddetli yağmurlu