Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

Aksaray`da günün gelişen spor haberleri 24.06.2014

Aksaray`da günün gelişen spor haberleri 24.06.2014

Trakya Grubundayız, Samet Candan Aksarayspor?da, Cemil Karakum Şeker İle El Sıkıştı

Trakya Grubundayız, Samet Candan Aksarayspor’da, Cemil Karakum Şeker İle El Sıkıştı

Trakya Grubundayız

2014-2015 futbol sezonunda  Arsinspor , Çankırıspor , Çine Madranspor, Dardanelspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Erzincan Refahiye, Eyüpspor, Gölcükspor, Halide Edip Adıvarspor, Sancaktepespor, Maltepespor, Payas Belediyespor, Sivas 4 Eylülspor, Yeşil Bursaspor, Yeni Diyarbakırspor,Tekirova Belediyespor, Derincespor takımları ile karşılaşacak.

2014 - 2015 sezonu Spor Toto 3. Lig gruplarının belirlendiği kura çekimi Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapıldı.Spor Toto 3. Lig Grup Kura çekiminde TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı, Profesyonel Kurul Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu üyesi Hakan Kanık, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın yer aldı.Kura çekimi öncesi kulüplere başarılar dileyen Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF yönetimi olarak her zaman kulüplerin yanında olduklarını ve bu yakın temasın yeni sezonda da süreceğini vurguladı.Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ise 3. Lig kulüplerinin önemine vurgu yaparak başladığı konuşmasında yeni sezonda 2. ve 3. Lig'lere getirilen genç futbolcu teşvik sistemi ve gelir dağılımında yapılacak iyileştirmeleri kulüp temsilcileriyle paylaştı..2014-2015 futbol sezonunda temsilcimiz Aksarayspor spor toto 3 .lig 2  .grupta mücadele edecek. dün istanbul’da Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleşen kura çekimine siyah beyazlı temsilcimiz adına kulüp müdürü Koray Örs katıldı. 2014-2015 futbol sezonunda  Arsinspor , Çankırıspor , Çine Madranspor, Dardanelspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Erzincan Refahiye, Eyüpspor, Gölcükspor, Halide Edip Adıvarspor, Sancaktepespor, Maltepespor, Payas Belediyespor, Sivas 4 Eylülspor, Yeşil Bursaspor, Yeni Diyarbakırspor,Tekirova Belediyespor, Derincespor takımları ile karşılaşacak siyah beyazlılarda yeni sezonda kulüp başkanlığı koltuğuna oturmasına kesin gözle bakılan ve olağan genel kurulda tek liste ile   aday olacak iş adamı Kenan Cumhur siyah beyazlıların mücadele edeceği spor toto 3 .lig 2. grubu   değerlendirdi. Cumhur gruptan memnun olduğumuzu söyleyebilirim. Çünkü .8 Trakya takımı var.  Bu bölge takımlarını çok iyi biliyorum .Ankara’dan takım olmayışı ise bizim için avantaj çünkü takımların hepsi Sünni çimde oynuyor ve bizim açımızdan dezavantaj olacaktı. Ama şu Anda grup çok iyi, doğuda 2 takım var. Ağırlıkta bizim bölgemize yakı ve kulüplerin ekonomik değerleri bizimle hemen hemen aynı şartlarda. Aksaray ve Aksarayspor için hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

Samet Candan Aksarayspor’da

Spor Toto 3. Ligde temsilcimiz Aksarayspor 2014-2015 futbol sezonu öncesinde dış transfer çalışmalarında ilk transferini gerçekleştirdi. Siyah beyazlılarda  başkanlık koltuğuna oturmak için gün sayan Kenan Cumhur transfer çalışmalarında yoğun bir şeklide sürdürüyor. Dış transferde ilk olarak İstanbul Bal ligi ekiplerinden Vefaspor’dan 22 yaşındaki genç savunmacı  Samet Candan’ı siyah beyazlı renklere bağlandı. Siyah beyazlıların yeni transferi Samet Candan 2 Temmuz 1992 yılında Samsun’da doğdu. 2003 yılında İlk Adımspor’da futbola başladı. 2009 yılında Boluspor’a transfer oldu ve 2010 yılında profesyonel futbol hayatı ile tanıştı. Boluspor’un ardından Alanya ve Çarşamba takımlarında profesyonel futbol yaşantısına devam etti. 2012 sezonun Beylikdüzüne transfer olarak amatör futbola dönüş yaptı. Altınova ve son olarak  İstanbul Vefaspor’da bl ligi heyecanı yaşadı. Yeni sezonda ise  3 yıl aradan sonra yeniden profesyonel  futbol heyecanı yaşayacak.    Aksarayspor’un  yeni transferi Samet Candan fizik olarak yüksek, savaşçı ve hırçın bir futbol özelliğine sahip. Geçen yıl bal liginde Vefaspor  ile 22 resmi maç çıktı. 11 kez sarı ve 3 kez de kırmızı kart gördü. 1 kez de gol sevinci yaşadı. 22 yaşındaki geçen ön libero oyuncusu futbol kariyerinde 1 kez PTT .1 Lig, 1 kez Türkiye kupası , 2 kez 3 .Lig ve 3 kez 2 .Ligde heyecan yaşadı. Bal liginde ise 55 maça çıkarken 5 kez gol kaydetti. Samet candan 2014-2015 futbol sezonunda siyah beyazlı temsilcimiz Aksarayspor’un başarısı için ter dökecek

Cemil Karakum Şeker İle El Sıkıştı

Spor toto 3 .lig temsilcimiz Aksarayspor’a 2013-2014 sezonunda ara transferde gelen ve sezon sonu sözleşmesi sona eren  29 yaşındaki golcü oyuncu Cemil Karakum transfer görüşmelerinde  yeni sezonda  spor toto 3 .lig ekiplerinden Kayseri Şekerspor ile anlaştığı ileri sürüldü. Siyah beyazlı temsilcimiz ile sözleşmesi sona eren  usta golcünün Şekerspor ile görüştüğü anlaşma aşamasında olduğu ve sadece  resmi imzaların kaldığı öğrenildi.  Siyah beyazlı temsilcimiz ile yoları ayrılan tecrübeli golcü yarım sezon forma giydiği Aksarayspor’da 15 resmi maça çıktı ve rakip ağları 6 kez sarstı. Cemil Karakum 4 kez sarı kart görürken 1 kez de kırmızıya takıldı.

 

Hamit Mavili



2 bini aşkın düzensiz göçmene İçişleri 'Kalkan'ı!
AK Parti MKYK toplantısı sona erdi
Yeşilay'dan gençlere kısa film yarışması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse farklı heveslere kapılmasın
TBMM'de 23 Nisan 4 gün sürecek
Gündem olan 'Bombacı Mülayim' polis çıktı!
İletişim'den manipülatif ABD paylaşımlarına açıklama
Bursa’da özel çocuklara yönelik Mükemmeliyet Merkezi
Bakan Tekin 'Ay Yıldız Robotik Takımı' ağırladı
MEB'den 8 bin 406 işyerinin 'mesleki' sözleşmesine fesih!
LGS için örnek sorular yayımlandı
Anavatan'dan kurucu Genel Başkan'a anma
O hatta aktarmasız YHT seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor
'Ulusal Vefa' bütçesi 2,8 milyar TL oldu
OSB’lerde yıllık kira artışları yüzde 102 seviyesinde gerçekleşti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9531,14%-0,18
  • DOLAR

    32,51% 0,18
  • EURO

    34,62% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2497,98% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 1,16
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı