Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Aksaray`da Günün gelişen spor haberleri 23.06.2014

Aksaray`da Günün gelişen spor haberleri 23.06.2014

Aksarayspor?da 3 Oyuncu Nikah Tazeledi, Spor Toto 3.Ligde Bugün Gruplar Belli Oluyor, Kulüp Müdürü Örs?ün Mutlu Günü

Aksarayspor’da  3 Oyuncu Nikah Tazeledi, Spor Toto 3.Ligde Bugün Gruplar Belli Oluyor, Kulüp Müdürü Örs’ün Mutlu Günü

Aksarayspor’da  3 Oyuncu Nikah Tazeledi

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da 2014-2015 futbol sezonu öncesinde sözleşmesi devam eden 13 futbolcudan ilk olarak  3 futbolcu ile yeniden anlaşma sağlandı. Kulüp Başkan adayı Kenan Cumhur  3 oyuncu Hakan Doğan, Hasan Dinçel ve Yunus Yurddaş ile  masaya oturduklarını  ve anlaştıklarını açıkladı.

Spor toto 3. ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da 2014-2015 futbol sezonu öncesinde siyah beyazlılarda iç transfer görüşmeleri hız kazandı. siyah beyazlı camiada Kulüp Başkanı Ali Karakuş’un Başkanlığı bırakmasını açıklaması ve gerçekleşecek olağan genel kurula tek liste ile girecek iş adamı Kenan Cumhur  iç transferde  harekete geçti. Siyah beyazlı ekip ile sözleşmesi devam eden 13 futbolcudan ilk olarak  3 futbolcu ile yeniden anlaşma sağlandı. Kulüp Başkan adayı Kenan Cumhur  3 oyuncu Hakan Doğan, Hasan Dinçel ve Yunus Yurddaş ile  masaya oturduklarını  ve anlaştıklarını açıkladı. İç transferde ilk olarak yeniden Aksarayspor ile yola devam edecek  Hakan Doğan, Hasan Dinçel ve Yunus Yurddaş’ın ardından sözleşmesi devam eden diğer oyuncular ile de  masaya oturacaklarını ancak aceleci olmadıklarını ifade etti.  Yeni sezon öncesinde  7 temmuz’da sezona hazırlıklarına başlayacaklarını ve bu süreye kadar  transferini büyük bir bölümün gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.  dış transfer çalışmalarında sürdüğünü ve iki tecrübeli ismin  transferini bitirmek üzere olduklarını müjdeledi.

Aksarayspor’da yeniden  nikah tazeleyen ve 4. yılını yaşayacak olan 24 yaşındaki golcü oyuncu Hakan Doğan geçen yıl 33 lig maçında forma giydi , 2575 dakika sahada kalarak rakip ağları  7 kez salladı.

 siyah beyazlılarda yine 4 .yılını geçirecek olan  24 yaşındaki başarılı kanat oyuncusu Hasan Dinçel  31 maçta ter döktü ve 2173 dakika sahada kalırken 2 kez de gol sevinci yaşadı. Siyah beyazlı temsilcimizde ara transfer forma giymeye başlayan  22 yaşındaki başarılı eldiven Yunus Yurddaş 16 maçta  siyah beyazlı kaleyi korudu. görev aldığı maçlarda  kalesinde 13 kez gol gören genç eldiven kritik maçalarda kritik kurtarışlara imza attı.

Spor Toto 3.Ligde Bugün Gruplar Belli Oluyor,

2014-2015 futbol sezonunda spor toto 3. ligde heyecan için ilk olarak beklenen kura çekimi bugün saat 12:00'de  Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleşecek  Spor toto 3 .ligde 2014-2015 futbol sezonunda kura çekimi ile temsilcimiz Aksarayspor’un da rakipleri belli olacak.

Ligde geçen sezon spor toto 3. lig 2 .grupta yer alan  temsilcimizin yeni sezonda hangi grupta yer alacağı bugün saat 12:00'de  yapılacak kura çekimin ardından belirlenecek ve siyah beyazlı taraftarlarında sessiz bekleyişi sona erecek. Bugün yapılacak kura çekiminin  ardından rakipleri belli olacak temsilcimizde yönetim kuruluda transferleri şekillendirecek. Yeni sezon için 7 temmuzda sahaya inmesi ve sezon hazırlıklarına başlaması beklenen siyah beyazlı temsilcimizde bütün gözler bugün yapılacak kura çekimine çevrildi.

Spor Toto 3. Ligde  bugün beli olacak grupların ardından lig takviminin daha önce belirlenmesi ile  07 Eylül 2014 tarihinde  heyecan başlayacak 21 Aralık 2014 tarihinde ilk devre tamamlanacak. Ligde ikinci devre ise 25 Ocak 2015'te başlayacak , 10 Mayıs 2015'te son bulacak.

Kulüp Müdürü Örs’ün Mutlu Günü

Aksaray amatör kümede uzun yıllar kalecilik yapan futbol yaşantısını noktaladıktan sonra spor toto 3 .ligdeki temsilcimiz Aksarayspor’un Kulüp müdürlüğüne getirilen  Koray Örs’ün oğulları M. Emre ve M. Ege geçtiğimiz hafta sonu coşkulu  bir düğün merasimi ile erkekliğe ilk adımlarını attı. Gülsüm ve Koray Örs çiftinin M. Emre ve M. Ege için Şamata kafede düzenlendikleri sünnet merasiminde sevenleri yalnız bırakmadı. Gülsüm ve Koray Örs çiftinin mutlulukları gözlerinden okunduğu görüldü. Hem çok mutlu hem de heyecanlı oldukları görülen Örs çifti misafirleri kapıda karşılayarak murtlu günlerine eşikli etkileri için teşekkür etti.

 

 Futbol dünyası başata olmak üzere  Örs çiftinin akrabaları da mutlu günlerine eşlik etti. Aksarayspor’un efsane başkanı Ali Karakuş  tatilde olduğu için Örs çiftinin mutluluğunu eşil edemese de telefonla kutladı.siyah beyazlıların yeni Başkan adayı Kenan Cumhur, futbolcular, ve taraftar kulüp müdürü Koray Örs’ün mutluğuna ortak oldu.Siyah beyazlı taraftarlarında büyük ilgi gösterdiği sünnet merasiminde taraftarlar sünnet törenini renklendirdi.Kulüp müdürü Örs sünnet merasimini ardından mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün misafirlere teşekkür etti.



Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli