Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Aksaray´da lise öğrencilerinden polise destek

Aksaray´da lise öğrencilerinden polise destek

Aksaray´da lise öğrencilerinden polise destek

 Aksaray´da lise öğrencileri, İstanbul Beşiktaş´ta yaşanan hain saldırıyı kınamak, polisin yanında olduklarını göstermek için İl Emniyet Müdürlüğü´nü ziyaret ederek polislere çiçek verdi
 
Aksaray´da lise öğrencileri, İstanbul Beşiktaş´ta yaşanan hain saldırıyı kınamak, polisin yanında olduklarını göstermek için İl Emniyet Müdürlüğü´nü ziyaret ederek polislere çiçek verdi. 
  Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, 10 Aralık tarihinde İstanbul Beşiktaş´ta terör örgütü PKK tarafından araç ve canlı bombanın kendini patlatması sonucu 36 polis ve 8 sivil vatandaşın şehit düştüğü hain saldırıyı kınamak, polise destek vermek için Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü´nü ziyaret etti. Sohbet ettikleri polise çiçek veren öğrenciler, ardından Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü´nde görevli polis memurlarını ziyaret etti. Öğrenciler burada Kur´anı Kerim okutarak dualar etti.
 
  12´inci sınıf öğrencisi Hasret Yeni (17) ise, ?İstanbul´da olan saldırıyı kınıyoruz. Canından olan ve yaralanan polis ile askerlerimiz var. Bizde bugün burada emniyet teşkilatımıza destek olmak, onların yanlarında olduğumuzu göstermek için geldik. Onların her saman yanındayız, destekçisiyiz. Her türlü saldırıyı kınıyoruz. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz? diye konuştu.
  
  Tarih Öğretmeni Nevzat İpek de, ?İstanbul´daki bu elim saldırı millet olarak hepimizi derinden sarstı. Hepimiz çok üzgünüz. Bugün boruda öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımızla emniyet mensubu arkadaşlara destek için geldik. Ülkemizi bölmek isteyen dış mihraplı güçlerin ülkemizde yapmış olduğu bu saldırılar ülkemizi, milletimizi asla bölemeyecek. Biz millet olarak tek yumruk olduğumuz takdirde ülkemiz dimdik ayakta duracak. Birlik, dirlik içerisinde ülkemizi hak ettiği yere ulaştırmak için hepimiz elimizden geleni yapacağız. Bu hain saldırıda şehit olan polislerimize Allah´tan rahmet diliyoruz, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Yaralı polislerimize de Allah´tan acil şifalar diliyoruz. Bilsinler ki biz onların yanındayız. Dualarımızla, gerek silahlı kuvvetlerimizin, gerekse de emniyet teşkilatımızın yanındayız. Ülkemizi bölecek, ülkemize zarar verecek her türlü oluşumun da karşısında olacağız? ifadelerini kullandı.
  Çevik Kuvvet Şube Müdürü Muhsin Erdoğan, polise her zaman haince arkadan saldırıldığını belirterek, ?Biz bir oldukça kaybetmeyiz. Bunlar böyle haince arkadan saldırırlar. Bizler de hiçbir zaman zaten arkamıza bakmadık. Bunların da gereği çok hızlı ve sert bir şekilde yapılacaktır. Biz bu vatan için buradayız. İstanbul emniyeti İstanbul için oradaydı, bütün Türkiye için orada. Bizler de sizler için, herkes için buradayız. Bizim arkamızda üniversite öğrencileri, lise talebeleri gençlerin, öğretmenlerin olduğunu bilmek bütün Türkiye´nin bir olduğunu da görmek, kaldı ki 15 Temmuz´da da meydanlarda bunu gördük, her zamanda arkamızda hissediyoruz. İnşallah bu son olacaktır. Bu şehitlerimiz de inşallah son olacaktır. Ben düşünceli davranışınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bu vatan, vatan sevgisiyle dolu insanlar oldukça ömür boyu dünyanın sonuna kadar devam edecektir. Allah hepinizden razı olsun? dedi.


Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
DİM: "İnternet ilanları için daha adil bir sistem olabilir"
LGS başvuruları başladı
Edirne'de yerel kalkınmaya destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Bakan Özhaseki: TOKİ ile yeni evler yapmaya devam edeceğiz
Depremzede aile hekimlerine zulüm iddiası!
Konut Fiyat Endeksi arttı
BUTEXCOMP Ankara ve İstanbul’da tanıtıldı
4 ilde 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi
İllerde bugün hava durumu nasıl olacak?
Mobil Market'te ucuz ete hücum ettiler
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,18
  • EURO

    35,15% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2246,37% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı