Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Aksaray`a Daha İyi Hizmet İçin El Ele çalışacağız`

Aksaray`a Daha İyi Hizmet İçin El Ele çalışacağız`

Karabatak ?Sivil Toplum Örgütlerini Tek Çatı Altında Toplayacağız. Aksaray?a Daha İyi Hizmet İçin El Ele çalışacağız?

            Karabatak “Sivil Toplum Örgütlerini Tek Çatı Altında Toplayacağız. Aksaray’a Daha İyi Hizmet İçin El Ele çalışacağız”MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak  Aksaray da faaliyet gösteren Oda Başkanları ile bir araya geldi. Yapılan toplantıya Belediye Meclis Üyesi Adaylarının yanı sıra Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, Fırıncılar Odası Başkanı Halis Altınsoy,  Şöförler Odası Başkanı Ferit Özkaraca, Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan, Minibüsçüler Odası Başkanı  Veysel Öztürk ve çok sayıda Oda Başkanı ve Yönetimi katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan “Bu gün MHP Aksaray Belediye Başkan adayı Op. Dr. Rıfkı karabatak toplantımıza katıldı.Kendisine katılımından dolayı teşekkür ediyorum. Daha önceden de Aksaray’ımıza büyük hizmetleri, çalışmaları olan, emeği geçen ve Aksaray’ımıza daha iyi hizmet etmek için Belediye Başkan Adayı olan başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. Aksaray’ımıza hak ettiği hizmeti vereceğine inanıyorum. Başkanımızın esnaflarımızın mağdur olmamaları için projeleri olduğunu biliyorum. Bu projeleri seçildiğinde hayata geçirerek küçük esnafımızı mağdur olmaktan kurtaracağına inanıyorum” dedi

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rıfkı Karabatak ise Küçük esnafımızın sorunlarını birlik ve beraberlik içerisinde çözüme kavuşturmak gerekir” diyerek“Seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Aksarayda faaliyet gösteren oda başkanlarımız ile bir araya geldik. Kendileri bana göre Aksaray ‘ın en önemli Sivil Toplum Örgütlerinin başkanları.  Aksaray’ın eski halini, nostaljisini bilenler mahallenin bakkalının adeta mahallenin bekçisi, mahallenin güvenilen adamı, mahallenin emini, mahallenin danışılan adamı olduğunu bilirdi. Mahallenin pazarının özellikle Salı pazarlarının hasretle beklendiği bir ortam vardı. Ne yazıkki son zamanlarda küçük esnafımız gerek hükümetin uygulamaları, gerek yerel yönetimlerin yanlış politikaları neticesinde mağdur ve yok olma noktasına getirilmiştir. Dolayısıyla bizde bu şehrin tozunu yutarak büyümüş, eğitim sürecini tamamladıktan sonra 20 yıldır Şehrine hizmet veren,Aksaray dan kazandığınıda geri Aksaray’a yatırım olarak dönüştüren bir kardeşiniz olarak küçük esnafımızın zincirlere ezdirilmemesi için gereken her türlü önlemi almayı taahhüt ediyoruz. Gerçekten Aksaray’ın kendi sermayesi olanı bir tarafa ayırmak kaydıyla bu zincirlerin adeta mantar gibi her yeni apartmanın altındaki büyük dükkânın bir zincir marketin uzantısı olması ve bu marketlerin önünde de adeta her biri manav dükkânıymış gibi kaldırımlara tezgâh açılması küçük esnafımızın ekmeğine kan doğramış durumdadır. Allah’ın izni ile zaten yıllardır kişisel dostluğumuz ve arkadaşlığımız olan Doğan Başkanım başta olmak üzere tüm Esnaf Odalarının Başkanları ile bu tür konuları istişare edip onları da mağdur etmeden halkın ihtiyaçlarını da ikinci plana atmadan bu konuları rahatça çözeceğimizi düşünüyorum” dedi.



Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli