Aksaray

02.05.2024

  • İMSAK 04:05
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:34
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10

Aksaray Hazım Kulak Anadolu Lisesi Bilim Şenliği Düzenledi

Aksaray Hazım Kulak Anadolu Lisesi Bilim Şenliği Düzenledi

Aksaray Hazım Kulak Anadolu Lisesi Bilim Şenliği Düzenledi

Kalitenin tesadüf değil emek, mücadele ve takım çalışmasıyla meydana geldiğinin somut bir sunumu ile tekrar gündeme geldi Hazım Kulak Anadolu Lisesi. Tüm yılın bir özeti niteliğinde olan çalışmalarını hazırladıkları Bilim Şenliği ile  Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Görmez, okul müdürleri öğrenci velileri ve diğer katılımcılara sundular.

Marka okulun ürünleri de marka olmalı prensibiyle çalışan öğrenciler, Bilim Şenliğinde projelerini sergilediler. 155 öğrencinin ortaklaşa hazırladıkları proje hazırlama çalışmasında kendi aralarında yaptıkları değerlendirme sonunda 55 projeyi sunuma layık görerek gelen misafir ve okuldaki diğer arkadaşlarıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Bilim Şenliğine Aksaray Belediye Başkanı Evren DİNÇER  katılarak öğrencilerin sunum yaptıkları stantları tek tek gezip sunumları dinledi. Başkan DİNÇER, Haydi Konuş Bakalım Münazara Yarışması, Yerel Tarih Olimpiyatları, E Spor  turnuvası gibi faaliyetler ve akademik alandaki başarıları ile  ilimizdeki eğitim kurumları arasında ilklere imza atan Hazım Kulak Anadolu Lisesinin her geçen gün çıtayı yükselttiğini ve öğrencilerimize değer kattığını , bu çalışmalarda öncülük eden ve emekleri hiçbir ölçek ile ölçülemeyecek kadar büyük olan  idareci ve öğretmen arkadaşlara teşekkür ettiğini dile getirdi. Sonrasında öğrencilere tatlı ve dondurma ikram ederek başarılarını kutladı.

Okul Müdürü Selim Demir, Hazım Kulak ailesi olmanın sorumluluk ve çalışma gerektirdiğini bunu da en iyi yapanların öğrencileri olduğunu ifade etti. Selim Demir, Aksaray’ımızda  okulumuzun bir marka değerinin olduğunu bunu sürdürmek için idareci arkadaşlarımla ve öğretmenlerimizle öğrencilerimize yatırım yaptıklarını ve bugün de bu yatırımın karşılığını görme günü olduğunu ifade ederek çalışmada emeği geçen ve Bilim Şenliğine katılan herkese teşekkürlerini sunduğunu söyledi.

Kaliteyi oluşturmak kadar onu korumak ve daha üst seviyeye taşımak adına çok çalışmanın , planlı ve işbirlikçi anlayışla çaba göstermenin olmazsa olmaz prensipleri olduğunu ifade eden öğrenciler, emeğin karşılığında alınan takdir sözlerinin , beğeni cümlelerinin kendilerini başarıda çıtayı daha da yükseltmeleri noktasında   zorladığını ifade ettiler. Bu doğrultuda Hazım Kulak öğrencileri olarak ilimizin kendilerinden beklentilerinin neler olduğunu bildiklerini ve bu bilinçle hareket ettiklerini söylediler.

Bilim Şenliği, okul bahçesinde gerçekleştirilen eğlence ve ikram ile sona erdi.



MSB: Son bir haftada 43 terörist etkisiz
'Nefer' ve 'Drops'un kabul faaliyetleri tamamlandı
Ulaşımda teknolojik dönüşüm
Kavgaya müdahalede yaralanmıştı... Acı haber geldi
Ortak alanın işgalinde ne yapılmalı?
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"
Stajyer avukatlar 'kurgusal duruşma'da yarışacak
Başımıza icat çıkar! Patentle Türkiye başvuruları başladı
Halen teşhis alamayan 1 milyon çölyak hastası var
Sonf Analog funk ve disko tınılarıyla geliyor
Öğretmen atamaları 'Kabine' sonrası netleşecek
Kırmızı et üretiminde artış!
Çiğ süt üretimi azaldı!
Türkmen Bakan Maruf ve heyetinden KGK ziyareti
Ticaret'ten bazı telefon aksamları ithalatına gözetim
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    10174,93%1,29
  • DOLAR

    32,37% -0,32
  • EURO

    34,71% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2399,55% -0,94
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00
  • Perşembe 21.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 20.2 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.5 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı