Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Aksaray Emniyet Noktasında iyi yerde

Aksaray Emniyet Noktasında iyi yerde

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile ilimiz Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen panel ATSO?da konferans salonunda düzenlenirken

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile ilimiz Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen panel ATSO’da konferans salonunda düzenlenirken,  vatandaşların emniyet ile ilgili yaşamış oldukları problem Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a iletildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Şube Müdürlüğünün hazırlamış olduğu bilgiler vatandaşlarla paylaşıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “Düzenlemiş olduğumuz bu programlarda bizlerin en büyük amacı sizlerin problemlerine ve sorunlarına en yetkili kurumlara iletilmesini sağlamak ve çözüm yollarının bulunması için çalışmalar yapmaktır.

Geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduğumuz SGK panelinde üyelerimizin sıkıntılarını bizzat SGK müdürümüze ve yetkililerine ilettik. Programda o kadar farklı sorunlar problemler ortaya çıktı ki bunların çözümü için SGK müdürlüğümüz yetkili birimlere iletme kararı aldılar. Ayrıca yine o toplantıda çok farklı fikirler ortaya atıldı. Problemler ve sorunlar karşılıklı diyalog yollarıyla çözüm bulur. Bu programlar sizler için bulunmaz fırsattır, çünkü problemlerinizi en yetkili kişilere iletiyorsunuz.

İlimiz Türkiye ortalamasında emniyet noktasında çok iyi yerlerdedir. Bugün Türkiye’nin konum itibari ile en stratejik 5 ilden birisi iken emniyet birimlerimiz suçlulara göz açtırmıyorlar. Ben bu noktada değerli Emniyet Müdürümüz ve şahsının aracılığı ile tüm teşkilatımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Narkotik ve asayiş ile Aksaray’da çok ileri derecede vatandaşlar problem yaşamasa da trafik ve siber suçlarda birçok problemin olduğu sizler tarafından bizlere iletildi. Bu problemlerin geneli trafik cezaları ve park sorunları üzerine inşallah bu sorunlara Emniyet Müdürlüğümüz bir çare bulacak ve yapılabilecek sorunları ortadan kaldıracaktır” Dedi.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş’ın konuşmasından sonra konuşan Aksaray Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ise yapmış olduğu konuşma da, Aksaray’a göreve geldiği günden bu yana hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşı taviz vermediğini hangi sorun olursa olsun bizzat problemleri mümkün olduğunca yerinde incelediğini belirtirken, özellikle son dönemlerde artan siber saldırılara karşı Aksaraylıların daha dikkatli olmaları gerektiğini ve kişisel bilgilerini zorunlu kalmadıkları sürece sosyal medya ve internet ortamında kullanmamaları gerektiğini belirtti. Ayrıca Trafik sorunlarının Aksaray için bir problem olduğunu belirten Aslan, Trafik Şube Müdürlüğünün bu noktada devamlı olarak çalışma yaptığını ve trafik akışının yoğun olduğu noktalarda denetimlerin artırıldığı, elektronik denetleme sisteminin Aksaray’da başarılı olduğunu vurgularken vatandaşların sorunlarını istedikleri her an Aksaray Emniyet Müdürlüğüne iletebileceklerini belirtti.

 

Program sonunda Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a plaket takdim eden ATSO Başkanı Koçaş, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası adına Aslan’a görevlerinde başarılar diledi.



Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında 101 proje
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret
DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması
Bir suç örgütü daha çökertildi! Mahzen-31'de 8 gözaltı
Yurtta bugün hava nasıl? Marmara'nın batısı yağışlı...
Türkiye 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor
'Kalkınma Yolu'na imzalar atıldı
Toplu ulaşımda 23 Nisan hediyesi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false