Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

Aksaray da günün gelişen spor haberleri 26.06.2014

Aksaray da günün gelişen spor haberleri 26.06.2014

Cumhur; Hedefimiz Aksaray şehrine yakışan bir takım kurmak, Belediyespor U13 Eve Döndü, GSİ Yaz Spor Okulu Pazar Günü Açılıyor

Cumhur; Hedefimiz Aksaray şehrine yakışan bir takım kurmak, Belediyespor U13  Eve Döndü, GSİ Yaz Spor Okulu Pazar Günü Açılıyor

Cumhur; Hedefimiz Aksaray şehrine yakışan bir takım kurmak

Spor toto 3.ligde  mücadele eden temsilcimiz Aksarayspor’da olağan genel kurula tek liste olarak girecek  başkan adayı Kenan cumhur  yeni sezon planlarını ve takımımın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhur; ilk olarak neden Aksarayspor’a başkan olduğunu açıkladı.  Kulüp başkanlığındaki en büyük etkenin futbol sevdalısı olmamın yanında ticaret hayatımda ekmeğini yediğim  Aksaray şehrinin spor kültürüne katkı sağlamayıp futbol kulübünü tecrübelerim ile daha yukarılara taşımak.

 Futbola uzak birisi değilim.  Aksaray taraftarına yakışan bir takım   kurmak için çalışıyoruz. Taraftarımız  büyük bir sabırsızlıkla ve heyecanla  hem takımın durumu hem de bizlerin neler yapacağını merak ediyor. Çok ateşli ve takımlarına bağlı bir taraftarımız var. Onun için taraftara yakışır bir takım  olacak. Bunu  bütün taraftarımız bilsin istiyorum. Aksarayspor’a başkan olmamdaki gayem futbola olan sevdam olduğu  tekrarlıyorum ve başkanlık koltuğuna oturduğumda asla başarısızlığa tahammülüm yok. Çünkü Aksaray’a iş hayatım uzun yıllar devam edecek. Hem iş hayatımın hem futbol kulübünü başarısı için  daha çalışmam gerektiğinin farkındayım.Bende  çok heyecanlıyım ve  bu heyecanım ile azimli ve karalı bir şeklide transferlere de devam ediyorum. Aksaray’lı olmasan da artık  Aksaraylı’yım ve Aksarayspor’un başarısı için mücadele içerisindeyim.. Bu şehre uzak değilim. Bunu bilmelisiniz.

 Şimdi bütün taraftarımız transferlerimiz ve kuracağımız takımı merak ediyor. İlk olarak kuracağımız takımda hedef  geçen yılın iskelet kadrosunu  korumak. Bunun içinde  iskelet kadronun  temelleri olan oyuncular ile görüşüp takımda tutmak. Aksarayspor’a kim fayda sağlayacak kim  formasının hakkını fazla verecek onlar ile görüşüp  yola devam edeceğiz. Şu anda iç transferde 3 oyuncumuz ile anlaştık.  9 futbolcu ile  el sıkıştık. Önümüzdeki günlerde teknik ekibimizle  toplantı yapıp transferleri  kamuoyu ile paylaşacağız. Yeter ki sabırlı olalım ve aceleci davranmayalım. Dış transferde ise önemli oyuncular ile temas halindeyiz.olumlu sonuçlar aldık.  Kısmet olursa 7 temmuzda miza törenimizde  bütün taraftarımız  yeni transferlerimizi görecek. Yeni sezon için önümüzde uzun bir süre var. Bunu iyi değerlendirip kamp devresine kadar  eksiklerimiz tamamlayıp sezona eksiksiz girmek istiyoruz. Ancak transferlerde keçici davranıyoruz. Zamanımız çok ve zaten ben ve teknik ekibim  aylar önce transfer listesini hazırlamıştı ve çalışmalarımızı yapıyorduk. Bu konuda rahatız.  Alacağımız oyuncuların hepsini bizzat izlediğimiz ver bildiğimiz isimler. Güçlü bir Aksarayspor ve hedefi bir şampiyonluk olan bir takım kuracağız. Bütün taraftarımızın iç rahat olsun. Şehir takımın avantajları çok. Onu da iyi kullanıp şehir olarak  şehrin idarecileri, taraftar, futbolcu, basın, bütünleştiğimiz an başarımız kendiliğinden gelecektir. Aksarayspor için yeni sezonda çok güzel  ve hedef kesinlikle şampiyonluk olacak” dedi.

 

Belediyespor U13  Eve Döndü

Aksaray Belediyespor U13 takımı  2013-2014 Sezonu U13 Türkiye Şampiyonası 1 .grup eleme müsabakaları için  Mersin serüvenini mutsuz bir şekilde kapattı. Mersin’de düzenlenen U13 takımı  2013-2014 Sezonu U13 Türkiye Şampiyonası 1 .grup eleme müsabakalarında Adana Demir ve Gaziantepspor  ile aynı grupta yer alan temsilcimiz Aksaray Belediyespor grup maçalarını galibiyetsiz tamamlayarak elemelere erken veda etti. Mersin’de ilk maçında önde götürdüğü Adana Demir maçını son anlarda yediği 3 golle kaybederek sahadan 3-1 yenilgi ile ayrılan temsilcimiz grubunda son maçında ise Gaziantepspor’a da 4-1 gibi farklı skor ile boyun eğdi.U13 Türkiye şampiyonasında son 3 yıldır Aksaray’ı gruplarda temsil eden Aksaray Belediyespor 2013-2014 sezonunda ise ilk kez gruplarda maç kazanamamanın üzüntüsünü yaşadı.  Mersin grubunda grup maçlarında  rakipleri karşısında istediği sonuçları alamayan ve iki maçını da kaybeden temsilcimiz Aksaray Belediyespor eve döndü. Aksaray’ı her sene gruplarda başarı ile temsil eden Aksaray Belediyespor U13 takımı  bu sezon aynı başarıyı göstermese de miniklerin gösterdiği mücadele ve edindikleri tecrübe gelecek için umut verdi.

GSİ Yaz Spor Okulu Pazar Günü Açılıyor

Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 27 farklı branştaki Yaz Spor okullarını 29 Haziran Pazar günü Atatürk Spor Salonunda açıyor. Türkiye'nin 81 ilindeki Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı İl Müdürlükleri tarafından açılan yaz spor okulları, 29 Haziran Spor Teşkilatı'nın 76. Kuruluş yıl dönümünde açılış seremonisi ile 'Bu Yaz Mutlaka Spor Yapmalısın' sloganıyla sporu seven ve spor yapmak isteyen birçok çocuğa ulaşmayı hedefliyor. Basketbol, Tenis, Tekvando, judo başta olmak üzere 27 farklı branşta açılacak Yaz Spor Okulları, 05-18 yaş grubunda olan çocuklar ücretsiz olarak katılacak. Yaz Spor Okullarının açılışı 29 Haziran Pazar günü saat 10.00'da Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan; “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak öncelikli görevlerinin Aksaray’daki ki çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, sağlıklı, ne yaptığını bilen, özgüvenini kazanmış, kişilikli gelecek nesiller oluşturmak amacıyla sporu bir yaşam biçimi haline getirmelerini sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda ilerlerken aynı zamanda geleceğin olimpiyat şampiyonlarını yetiştirmek ve 7’ den 70’ e tüm vatandaşlarımızı spora yönlendirerek sağlıklı bir toplum olma yolunda ilerlemektir.Aksaray’da ikamet eden çocuklarımızın yaz tatillerini verimli ve sağlıklı değerlendirmeleri, vakitlerini daha faydalı geçirmeleri amacıyla sporu seven ve spor yapmak isteyen tüm gençlerimizi ücretsiz servislerimizle tesislerimize bekliyoruz” dedi.29 Haziran 2014 Pazar günü saat 10:00 da Atatürk Spor salonunda yapılacak olan "Yaz Spor Okulları"nın açılışına tüm Aksaray halkı, sporcular ve velilerimiz davetlidir” şeklinde konuştu..

 

Hamit Mavili



Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Kira anlaşmazlıkların yüzde 80'i davaya dönüşüyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9539,08%0,09
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı