Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Aksaray da Günün Gelişen Spor Haberleri 19.08.2014

Aksaray da Günün Gelişen Spor Haberleri 19.08.2014

Nevşehir?de Hazırlık Maçları Yoğun Geçiyor, Payas Maçının Saati Belli Ama Stadın Yeri Belirsiz, Taekwondo Antrenman Müsabakaları Sona Erdi

Nevşehir’de Hazırlık Maçları Yoğun Geçiyor, Payas Maçının Saati Belli Ama Stadın Yeri Belirsiz, Taekwondo Antrenman Müsabakaları Sona Erdi

                   Nevşehir’de Hazırlık Maçları Yoğun Geçiyor

             Spor toto 3. Ligde temsilcimiz Aksarayspor  yeni sezon öncesinde son hazırlıklarını  Nevşehir’de yaptığı kamp çalışmaları ile sürdürüyor. 14 ağustos tarihinde Nevşehir’de kamp çalışmalarına başlayan ve 2 hazırlık maçı oynayan  temsilcimiz hazırlık maçlarına devam ediyor.  Nevşehir kampında ilk hazırlık maçında  geçen yıl  PTT 1.lige veda eden ve bu sezon TFF 2.ligin yeni ekibi Tavşanlı Linyit ile oynayan  siyah beyazlı temsilcimiz sahadan 3-0 gibi net bir yenilgi alarak  kamp süresinde hazırlık maçları serisine kötü bir başlangıç yaptı.Nevşehir’de ikinci hazırlık maçında ise  Kuveyt u19 takımı ile karşılaştı. Karşılaşmada Yasin Yeşilyurt’un kaydettiği golle 1-0 galip ayrıldı. Lig öncesinde hazırlık maçları ile takımın  iskeletini belirmeye çalışan    antrenör  Aydın Kahraman ilk oynanan  Tavşanlı maçında kafasında planladığı  kadroyu sahaya sürdü. Kuveyt karşısından gençlerin ağırlıkta olduğu bir takım sahaya çıkardı. Kadro arayışları içersinde olan antrenör Aydın Kahraman  hazırlık maçlarında oyuncuların sergilediği performanslar ile kadroyu şekillendirmeye çalışıyor. Nevşehir kampında Temsilcimiz  hazırlık maçları periyotuna devam edecek.  Pazar günü 10 günlük Nevşehir kampını tamamlayarak Aksaray’a dönecek temsilcimiz TFF 3.lig ekiplerinden  Ankara Demir ile dün akşam saatlerinde karşılaştı..  Nevşehir’de  5 günlük kamp  sürecinde oyuncuların neşeli oldukları öğrenildi.  Sezon öncesi son hazırlık sürecine giren temsilcimizde antrenör Aydın Kahraman’ın ise ligin başlamasına sayılı günler kalmasına rağmen henüz ideal kadroyu oluşturamaması camiayı düşündürmeye başladı.Pazar günü şehre dönecek temsilcimiz 7 eylülde sezonun ilk haftasında karşılaşacağı Payas maçına kadar hazırlıklarını Aksaray’da sürdürecek

              Payas Maçının Saati Belli Ama Stadın Yeri Belirsiz

             2014-2015 Sezonu Spor Toto 2. ve 3. Lig 1. hafta müsabakalarının programı açıklandı.Bu sezon ilk defa uygulanan sistem ile güneşin batış saatleri ve hava sıcaklıkları dikkate alınarak, müsabaka saatleri bölgesel olarak belirlendi.Ayrıca stadyumlarında ışıklandırması olan kulüpler, gerekli denetimlerin yapılmış olması ve TFF'ye bildirmeleri kaydıyla Ekim ayı sonuna kadar müsabakalarını gece oynayabilme hakkına sahip olabilecek.

            Spor Toto 3. Lig'de mücadele edecek temsilcimiz Aksarayspor’un ise sezonun ilk haftasında oynayacağı payas Belediyespor maçının başlama saati ise 16:30 oldu. Siyah beyazlıların ilk hafta maç saati elli olurken maçın oynanacağı stad konusunda  Tff resmi açıklama yapmadı. Dağılgan stadındaki eksiklerin henüz giderilmemesi nedeni ile TFF stadın uygun olmamasından dolayı Aksarayspor- Payas maçının yerini açıklamaması Aksaray’lı futbolseverler tarafından ise tedirginliğe yol açtı. TFF Payas maçının stadı konusunda önümüzdeki günlerde ilan edecek. Dağılgan stadında eksiklerin giderilmemesi halinde  temsilcimiz yine ilk hafta maçını taraftarından yoksun oynama riski il karşılaşabilecek.

            Taekwondo Antrenman Müsabakaları Sona Erdi

            Aksaray, Niğde, Kırşehir, Kırıkkale ve Almanya’dan yaklaşık 150 sporcunun katılımıyla gerçekleşen genç Taekwondocuların maç tecrübeleri edinmeleri için  Aksaray’ın ev sahipliği yaptığı Taekwondo antrenman müsabakaları sona erdi.

            Taekwondo antrenman müsabakaları öncesinde  komşu illerden Aksaray’a gelen  sporcular  Aksaray’ın tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Müsabakaların başlaması ile genç  Taekwondocular Atatürk spor salonunda kıyasıya  yarıştı. Sporcu kalitesinin oldukça yüksek olduğu müsabakada velilerin ve seyircinin kalabalık olması müsabakaya ayrı bir renk kattı.Aksaray’da 150 Taekwondocunun yarıştığı Taekwondo antrenman müsabakalarınınHem  maç tecrübesi ve antrenman yapmaları yönünde Taekwondocular açısında önemli bir  organizasyon olduğunu belirtildi. Yapılan müsabakaların ardından dereceye giren sporculara ve katılan illere GSİ müdürlüğü ile Türk Metal Sendikası Başkanı Muhterem Taşdemir tarafından ödüller verildi.

        Turnuva sonrasında Aksaray’da ağırlanmaktan ve gösterilen misafirperverlikten dolayı son derece memnun kaldıklarını belirten misafir takımlar GSİ l Müdürlüğüne, Taekwondo antrenörü Nedim Öztürk’e ve spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı da Türk Metal Sendikası Başkanı Muhterem Taşdemir’e teşekkür Ederek Aksaray’dan mutlu bir şekilde ayrıldılar.

 

 

 

 

 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli