Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Aksaray Belediyesi`nden Bir İlk Daha

Aksaray Belediyesi`nden Bir İlk Daha

BAŞKAN YAZGI, ÜCRETSİZ İNTERNET UYGULAMASININ STARTINI VERDİ Başkan Yazgı,Ücretsiz İnternet Uygulamasının Startını Verdi.

BAŞKAN YAZGI, ÜCRETSİZ İNTERNET UYGULAMASININ STARTINI VERDİ

Aksaray halkına en güzel şekilde hizmet verebilmek için teknolojinin bütün imkânlarını kullanan Haluk Şahin Yazgı başkanlığındaki Aksaray Belediyesi, kent meydanında vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunarak bir ilke daha imza attı. 

Aynı anda yüzlerce kişinin internete girebileceği WİFİ internet hizmeti Kent meydanında düzenlenen törenle Aksaraylı vatandaşların hizmetine girdi. 

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri ve başkan yardımcıları ile birlikte basının huzurunda WİFİ sistemini uygulamalı olarak tanıttı.^Şimdilik Aksaray’ın 6 ayrı bölgesinde WİFİ hizmeti verileceğini müjdeleyen Başkan Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “WİFİ ücretsiz internet uygulamamızın ilkini kent meydanında saat kulesinin yanında başlatmış bulunmaktayız. Bundan sonra hedeflediğimiz yerler; Ulu Cami’nin önü, Kılıçaslan Parkı, TOKİ Parkı, Seyir Terası ve Somuncu Baba Külliyesi. İnşallah ücretsiz internet uygulamasını buralarda da başlatacağız. Buradaki ücretsiz internet hizmetimizin ismi BELNET veya Belediye NET.  

   Bu arada biz Aksaray Belediyesi olarak HD kameralarımızı şehrin bir çok noktasına yerleştirdik. İnternete girdiğiniz zaman belki görüyorsunuzdur. 360 derece açı ile çekilen yeni fotoğraflarımız var. Şunu da belirteyim, biz Aksaray Belediyesi olarak internet sitemizi komple değiştirdik. Bugünden itibaren yeni internet sitemimizi hayata geçiriyoruz.” Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Baydar ise Aksaray’da ilk kez gerçekleştirilen ücretsiz internet sistemine nasıl girileceğini anlattı. Baydar:  “Ücretsiz internet hizmetimizden faydalanmak için öncelikle telefonumuz, İPOD’umuz ve bilgisayarımızın WİFİ kısmından bir tarama yapıyoruz. Aksaray Belediyesi BELNET’i gördüğümüz zaman bağlan butonuna tıklıyoruz. Hemen ardından İP alınıyor, arkasından bağlantı kuruldu mesajını takip ediyoruz. Karşımıza üyelik ekranı çıkıyor. Bu sistem üyelik sistemi şeklinde ilerleyecek. Bir defaya mahsus üye olacağız. Cep telefonumuza bir onay kodu gelecek. Onay kodunu da yazdığımız zaman internetimiz Aksaray Belediyemizin sitesi ile başlayacak. İnternete girmek isteyenler bir saat boyunca ücretsiz olarak internet hizmetinden faydalanacaklar.” Dedi.



Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli