Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Aksaray Belediyesi Emekliler Dinlenme Evini Hizmete Açıyor

Aksaray Belediyesi Emekliler Dinlenme Evini Hizmete Açıyor

Sosyal Belediyecilikte önemli hizmetlere imza atan Haluk Şahin Yazgı Başkanlığındaki Aksaray Belediyesi,

Sosyal Belediyecilikte önemli hizmetlere imza atan Haluk Şahin Yazgı Başkanlığındaki Aksaray Belediyesi, başta emekliler olmak üzere tüm vatandaşların yararlanacağı modern Emekliler Dinlenme Evi’ni Aksaray’a kazandırarak bir ilki daha gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibinin en önemli projelerinden birisi olan Emekliler Dinlenme Evi yarın saat 12.30’da törenle açılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

         Aksaray Belediyesi tarafından Ulu Cami yanında geniş bir alan üzerine yapılan açık ve kapalı alanlarıyla yaklaşık 300 kişilik kapasiteye sahip olan Aksaray Belediyesi Emekliler Dinlenme Evi,  kütüphanesi, günlük gazetelerin yer aldığı gazete köşesi, modern oturma grupları, yeşil alanları, süs havuzu ve genel görünümü ile Türkiye’nin en modern ve en güzel emekli dinlenme evlerinden biri olarak gösteriliyor.

         Aksaray’da sosyal belediyecilik adına yapılması gereken her türlü hizmeti gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ve bu kapsamda emekli insanları da unutmayarak onlar için çok güzel bir dinlenme evi hazırladıklarını ifade eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Bizim ilkemiz, insana hizmet ilkesidir. Yaptığımız bütün hizmetleri insan odaklı yapıyoruz. Bu kapsamda emekli vatandaşlarımızı da düşünerek onların yaz kış dinlenebilecekleri Emekliler Dinlenme Evi’ni Aksaray’ımıza kazandırdık.

Emekli Dinlenme Evimiz; kapalı mekânda 80-100 kişi, açık alanda, bahçede ise 200 kişi olmak üzere yaklaşık 300 kişilik bir kapasiteye sahip. Kapalı mekânımızda kütüphanemiz, gazete okuma köşemiz var. Burada çay, kahve, sahlep, pasta, poaça, börek gibi unlu ve sütlü mamuller yer alacak. Özellikle bitkisel çaylar ve organik ürünler bulunacak.

Burası adı üstünde Emekliler Dinlenme Evi. Ancak sadece emekliler değil, üniversiteli gençlerimiz ve tüm vatandaşlarımız da bu sosyal tesisimizden faydalanabilecekler. Tesisimiz, bütün halkımızın hizmetinde olacaktır.

           Emekli vatandaşlarımız emekli olduklarına dair belge ile emekli kartı çıkartarak dinlenme evimizdeki indirimlerden faydalanabilecekler. Fiyatlarımız da piyasaya göre çok hesaplı olacak.

 

           Bu arada Aksaray’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı 12.11.2014 Çarşamba günü (bugün) saat 12.30 da yapılacak Aksaray Belediyesi Emekliler Dinlenme Evi’nin açılış törenine davet ediyorum.” 



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli